D.I.L.F.

#zizonamizo

Gledam Manco. Obožujem jo.
Manca gleda mene. Najbrž se je do sedaj že sprijaznila, da bo poročena z napol gluhim pleškotom in me “obožuje” nazaj.
Gledam Zoyo, pobožava jo za uhlji – to ima nadvse rada. Obrne se in se naguzi na roko – to ima še rajši. Tudi ona je del naše družine.
Gledava Julijo. Rad jo imam, zanjo bi storil vse. Tudi Manca jo ima neizmerno rada, kar je najbrž (tudi) posledica tega, da jo je trogala v trebuščku skorajda 9 mesecev in jo potem še skorajda 20 ur “dajala ven” – iz trebuščka.
Julija gleda … Mančino joško.

Cele dneve išče joške, gleda joške, voha joške in sesa joške – JBG, nje ne zanimajo naša ljubezen in čustva, ki jih gojimo do nje – prioritete dojenčka so malce drugačne od prioritet odraslega člov…

Gledam Mančine joške. Njami!

_

Ženske prsi so že zdavnaj prerasle svojo osnovno funkcijo (proizvajanje in serviranje mleka dojenčkom do __ leta). #vsajnekjedoprvegarazredajefajnčenehavlečtsiso

Včasih ni bilo važno, kakšne so bile prsi na pogled: lahko so bile velike ali majhne, čvrste ali povešene, mlade ali malo starejše … važno je bilo le, da so proizvajale dovolj mleka, da je dojenček, ki je bil na njih priklopljen, rasel in zrasel v krepkega otročka, ki je sčasoma prešaltal na gosto hrano. Njihovo “delo” je bilo takrat zaključeno (do morebitnega naslednjega otroka).
Nihče jih ni imel za mar – prsi pa so samo visele (bolj ali manj) nad popkom in čakale na svoj trenutek … Moški so imeli čiste misli, ženske pa so imele mir.

Nekje med prazgodovino in starim vekom je nek pametnjakovič pogruntal, da so prsi magične – iz njih curlja mleko, ki ga pijejo še bogovi! Večje so bile, bolj so bile “magične”.
Kljub “magičnosti” pa je osnovna funkcija prsi ostajala enaka: bile so vir hrane za dojenčke in so predstavljale temelj preživetja. Oboževane zaradi svoje funkcije so uživale podporo celo na krajih, kjer tega ni bilo pričakovati. Nekaj let kasneje so celo najbolj verne babice veselo zrle v Marijo in Jezusa, ki je vlekel mamino joško.

Prišlo je 14. stoletje, ko nisi bil kul, če ti niso bile všeč prsi. Bejbe so jih kazale, tipi pa so jih gledali – prišlo je do seksualne revolucije na področju mlečnih žepkov: prsi so postale jo(y)ške (joy = veselje). 

_

Piše se leto 2017, joške so (še vedno) zakon!
Majhne, velike, čvrste in mehke … Wuhuuu, joške!

Je za to kriva evolucija ali pa je imela vmes prste revolucija?
Ne vem, jasno pa je, da se z mano strinja 99,9 % moških – tudi vsi tipi okoli tebe, ki te ravnokar čekirajo v … Joške!

“Alo, kva je? A bi ti tut mal joške?” reče Manca in me uščipne za joško.
“Auč, ja bi …” odvrnem zasanjano.
“Niso zate. To je od Julije. Za zdej …”
“Če so pa tko lepe …”
“Nehi najedat.”

Fakin pamž! Tole bom trpel maksimalno še nekaj mesecev oziroma max do 6. leta! #joke #loveboobs
… malo se bom še načakal – sedaj je najbolj pomembna Julija in njen razvoj.

Dojenje je (lahko) fajn, zato dojite, dokler (z)morete!  #zizonamizo

 

Imaš težave z dojenjem? NI PANIKE 😉

________________________

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____