PARTY MIX

#ženaimavednoprav

“A ni dost, da sm plešast? Zdej morm še te čevle za starčke nost? Že tko folk misl, da sm dedek od tamale … NE bom!”
“Dej vsaj poglej njihovo spletno stran no. Poglej pa ni šans, da ne najdeš enih zase. Ene ti bojo zihr všeč!”

Pred pol leta sem med igranjem hokeja utrpel manjšo poškodbico kolena, ki se je izkazala za malo bolj kompleksno, kot sem si želel priznati. Seveda nisem šel k zdravniku in nisem delal nikakršnih vaj, ki bi pripomogle k hitrejšemu okrevanju, zato sem zadevo še poslabšal. Od trenutka ko sem se znašel na tleh, težko stopim na poškodovano (levo) nogo, kar pomeni, da s svojimi 85 kilogramčki (na par 20 podlage) obremenjujem skorajda samo desno nogo. Nepravilna hoja, nenehno dviganje, spuščanje in nošenje najlepše uteži na svetu (moja princeska Đula) in dejstvo, da imam že od nekdaj plosko stopalo, so pred nekaj meseci privedli do neizmernih bolečin v hrbtu, ki so se v nekaj dneh preselile na večji del mojega telesa. Bolelo me je vse – od kolen, gležnjev, medenice … počutil sem se kot eden izmed starčkov v parku.

“POGLEJ njihovo spletno stran in IZBER ene!”
“A sm reku, da ne bom! Ni šanse, NE bom…”

Nekaj minut kasneje sem naročil dva para Walkmaxx-ic – en par zame in enega za Manco.
Izbrala si je srebrno-zlate … papuče, jaz pa sem se odločil za najkulejše … “visoke čevlje za prosti čas”.

_

Ko sem odprl paket, sem bil pozitivno presenečen. Dejansko niso videti slabo. Obul sem jih, vstal s kavča … in si skoraj polomil gležnje.
Žena me je “prijazno” opomnila, da bom moral čevlje dejansko zavezati, ker to niso, citiram: “… še ene blesave teniske, k jih maš polno omaro in ti sam kvarjo noge …”.
Kako že narediš “mašnico”?

“FAK, res so udobni! In sploh niso butasti za hodt, kukr sm mislu!”

_

V tednu dni sem jih (s)testiral na vseh možnih podlagah, v vseh možnih pogojih … in lahko rečem, da so dbest!
Z njimi sem se igral v peskovniku, brcal žogo na travniku, skakal po igralih na tartanu in pešačil po asfaltu … Spodbujajo pravilno hojo in zaenkrat lahko potrdim, da blagodejno vplivajo na moje težave s kolenom. Trenutno (trkam na les) sem že nekaj dni brez bolečin.

“A sm ti rekla, da ti bojo kul? Spet sm mela prov … Sej moje tut niso slabe. Zihr ne za na kratke hlače, ampak zravn kavbojk pa kr kul zgledajo …”

V bistvu je tudi mene najbolj skrbel izgled, a te skrbi ni več.
Z njimi sem šel na obisk k znanim influencerjem, jedel hamburger v topšit restavracijah in se valjal po kavču (pst, ne povedat Manci, ker še vedno misli, da je bila Zoya) … niso samo udobni in praktični, tudi kul so.

Yup, čevlji Walkmaxx niso samo za dedke in babice – meni so dbest, Nepopolna je pa še skejtala v njih!

Kaj pa ti – misliš, da si lahko bolj kul od babice?
Počekiraj na www.walkmaxx.si in si izberi svoj par! (trenutno majo huuuge summer sale!)

_

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Walkmaxx Slovenija.