PARTY MIX

#ŽAROMETI

… Žaromet za Spletno zvezdo leta 2017 dobi …
KDORTOBERE!!! in njegove prijateljice iz Mamiblogerk!

Prevalim se na bok, si pomanem zaspančke in obrišem slino, ki sem jo med spanjem naslinil po povštru in postelji. Od podelitve žarometov mineva že en teden, jaz pa še vedno sanjam, da je eden izmed dragocenih kipcev pristal v mojih rokah.

Realnost je (bila) precej drugačna. Mamiblogerke, Cool Fotr, Komotar Minuta, Lepa afna, Metina lista in Denise Dame smo se potegovali za laskavi naziv Spletna zvezda leta. Nagrada je šla v roke Komotarja, ki je požel glasen aplavz … in s šampanjcem odišavljen čustveni izpad grozne Meduze.

Drama mora biti, še bolj nujni pa so prigrizki … in alkohol!
Zaodrje megaveličastnih prireditev je pravzaprav najboljši del le-teh: free food, free drinks in druženje z estrado – it doesn’t get any better than this! (OK, razen v primeru, da dejansko dobiš nagrado)

Užival sem v izobilju znanih Slovencev in kopici lepih Slovenk – prav vsi prisotni so bili naravnost čudoviti, daleč najlepša pa je bila Salome s svojim lateks bikcem.

Zaploskal sem Komotarju, se slikal z oboževalci in oboževalkami, podelil nekaj influensov in se podružil z nekaj estradnicami slovenske internetne scene. Jedel nisem nič, popil zgolj nekaj vode – dieta pa to.

Še fotka z zmagovalcem …

… in lahko noč! Grem še malo uživat v svet, v katerem je eden izmed Žarometov moj! (lahko tudi tisti, ki je razpadel že na odru)

________________________

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____