D.I.L.F.

#vonjmehurčka

MMM, diši! Diši po mehurčkih … diši po vroči kopeli! Diši po … tistih trenutkih, ko imam čas samo zase … Diši po … sanjah?
“ALO, zbud se! Kva delaš že pol ure na skretu?!”

Julija je že kar nekaj časa bolna. Manca ima “bolniško”, jaz pa šihtam in poskušam vsaj malo pomagati pri hišnih opravilih. Tale bolezen naju – po resnici povedano – ubija! Sva popolnoma brez energije! Ne govorim o seksu, poljubih, druženju (s prijatelji) … govorim o tem, da nimava energije za pospravljanje. Naše stanovanje na čase spominja na vojno območje!

Včasih sem z veseljem čistil stanovanje – namesto ležanja na kavču sem zdrgnil kuhinjo ali kopalnico: muzka do konca na glas in gremo!!!
Danes pa si z Manco podajava kanglico s čistili in se podkupujeva s čokolado in/ali xxx uslugami.

Ne, nisva tista starša, ki vse skupaj opravita z lahkoto in imata še tipi-topi pospravljeno stanovanje.
Ne, nisva tista starša, ki doživljata katarzo ob čiščenju tuš kabine.
Ne, nisva tista starša, ki sta obupala in živita v totalnem razčefuku, ker vso energijo, ki jo premoreta, hranita za (še en) nočni izbruh otrok.
Ne, nisva …

NISVA ŠE OBUPALA! NE (še)!
Midva sva tista starša, ki se trudita imeti čimbolj pospravljeno stanovanje …
Ne fejkava perfekcije, a še nisva obupala. Zadovoljiva se z nekaj trenutki, ko je stanovanje po nekaj urah pospravljanja vsaj nekaj minut pospravljeno.
… preden mali pujsek v trenu očesa razmaže polento po vseh kuhinjskih omaricah.

Danes sem bil jaz na vrsti za (ponovno) čiščenje kopalnice. Šefica pravi, da sem prejšnjo rundo tako dobro opravil svoje delo, da bi bilo škoda, da tokrat ona pošalabajzira, zato je drgnjenje skreta, tuša, lijaka in vseh ostalih neverjetno (resno, kaj dfu*k se dogaja z nami) umazanih površin kopalnice padlo na moja pleča.

Vrata se odprejo, Đula se smeji, Manca pa se zadere:“SPIŠ! Spucej do konca, alpa ne bo nč z nagradico!”

Zaspal sem na (frišno očiščenem) stranišču! Po končanem čiščenju sem se za trenutek usedel in zaspal ob čudovitih vonjavah, ki se širijo iz našega stranišča.