M.I.L.F.

#top3babynakupi

Če se moj možek loteva bolj filozofskih tem, je moja naloga, da obdelam bolj pragmatične (take smo pač ženske v primerjavi z moškimi, precej bolj stvarne :)).

Pred vami je pregled treh top nakupov, ki sva jih opravila v času nosečnosti.
Otroški voziček bomo tokrat izpustili, saj je bil temu pred nekaj dnevi posvečen poseben članek.

_

Poleg otroškega vozička pa sva največ časa posvetila izbiranju vzmetnice za otroško posteljico.
Primerjala sva različna polnila, antialergenske in nepremočljive prevleke, prebirala slovenske in tuje forume ter se na koncu odločila za model nemške znamke Träumeland Brise s pralno prevleko in regulacijo vlage. Zaradi srebrovih vlaken, ki jih vsebuje, pa naj bi omogočala tudi naravno antibakterijsko delovanje.
Naročila sva jo na mimovrste.

IMG_3612

Drugi največji nakup sva opravila v Primarku.
Čeprav sva ogromno cunjic dobila, sva si rekla, da si enkrat samkrat dava duška in nakupiva, kar nama bo všeč (sicer se nakupom cunj in čevljev ter ostalih drobnarij in modnih dodatkov uspešno izogibava, saj je vsega hitro preveč).
V najini nakupovalni košari so se tako znašle tetraplenice, odeja, komplet za odhod iz porodnišnice, bodiji in pižame, slinčki, kapice ter hlače in majčke v bolj punčkastih odtenkih (trikrat lahko ugibate, komu so roza odtenki tako zelo pri srcu :)). Večinoma sva vse kupovala iz 100 % (bio)bombaža.

Untitled-1024x561

19883682_1068784656586881_2128353907_n

Zadnji od večjih projektov pa je bil nakup prenosne posteljice.
Zanjo sva se odločila, ker jo bova rabila na dopustu ter se nama zdi, da jo potrebujeva za neštete vikend obiske pri svojih starših. Spadava namreč med tiste otroke, ki se redno vračajo domov k staršem, bodisi na nedeljska kosila ali pa daljše pasje sprehode in te tradicije tudi z dojenčkom ne misliva prekiniti. Zato bomo za dnevni počitek otročka uporabljali potovalno otroško posteljico Hauck Babycenter. Postelja ima viseče nadstropje, kolesa, zložljivo vzmetnico in praktično potovalno torbo.
Tudi ta izdelek sva naročila na mimovrste.

1-1

 

Katere stvari so pa vama požrle največ živčkov in denarja?

Lp, Manca