D.I.L.F.

#toooldtoparty

A veš tisto, ko si v mrzli vodi, pa se ti tako skrči, da ga ne najdeš več? No, TO se mi je zgodilo ta vikend!

Vremenska prognoza za petek, soboto in nedeljo, ko smo načrtovali prvi letošnji “family” get-away v Premanturo, je bila zaznamovana z dežjem in poplavami. No, do poplav je res prišlo – od krokodiljih solz, ki sem jih točil v nedeljo zjutraj. In v nedeljo dopoldan in popoldan in zvečer in … No, ja – v nedeljo zvečer sem jokal že v Ljubljani.

Pa začnimo na začetku …

V neposredni bližini majhnega istrskega kraja Premantura leži (zame osebno) najlepši kotiček Istre – polotok Kamenjak: 30 kilometrov čudovitih plaž omejuje 9,5 kilometra dolg polotok, na katerem se nahaja kar 550 različnih vrst rastlinja – je nekakšen obmorski Triglavski narodni park …

… z dvema odličnima beach baroma 🙂

Za vse lačne pustolovščin, noro dobrega gyrosa oziroma sendviča z ocvrtim sirom in poceni sangrije je tu Safari Bar. Igrala, razgledni stolp in čudovit (hladen) iz bambusa izdelan ambient se nahaja v bližini pečin, s katerih lahko skačete ali pa samo opazujete norce, ki jim je vseeno za svojo varnost.

Vsi tisti, ki pa imate raje peščene plaže in poslušanje dobre glasbe pa navalite v Portich Beach Bar! Majhen barček na majhni peščeni plažici, ki prav ob vsakem obisku več kot navduši in poskrbi za nepozabne spomine!

_____

 

Zbudim se okrog 10. ure zjutraj. Pomanem si oči in se počoham po pr… PRSTAN!? Nimam prstana!
IZGUBIL SEM POROČNI PRSTAN!!!

Zašprintam v kuhinjo, pogledam Manco v oči, ji porinem roko pred faco in zajamram: NIMAM PRSTANA!

Po hitrem postopku se oblečem in napokam v avto. Nenavadno razumevajoča žena me miri in skupaj razmišljava, kje bi ga lahko izgubil: “Med kopanjem! …”

 

Bližava se mestu zločina – kraju, kjer smo v družbi top DJ-ev in super natakarjev zažurali na polno! “Osvežilne” pijače, kopanje na peščeni plaži, ples …

Večer je bil poln dogodivščin in prav tista zadnja – po zabavi v Portich Beach Baru – je poskrbela za solze.
Skinny dipping je bil popoln zaključek večera ter zjutraj razlog za popolno grozo in dirkanje po Kamenjaku.

_____

Tu sva – prostor, kjer smo se preoblačili, je videti kot kraj zločina. Stopinje v pesku, drobci mojih polomljenih sončnih očal v travi, moj slamnik … WTF?!

“A vidiš kje prstan?”

Ni odgovora.

Brskam po pesku, brskam po travi …
Nadenem si masko in se potapljam, dokler nimam v maski polno “vode”. Pregledal sem vse! Ga je odneslo morje ali pa se skriva pod enim od kamnov?

Najdem 3 kovance, 2 obročka, pokrovčke … Vsakič ko zagledam okroglo, sijočo-se zadevo, se mi srce napolni z upanjem in se vsakič znova stre na 234903854 koščkov, ko vidim, da imam v roki še eno smet.

Priznam poraz, izgubil sem prstan = simbol najine poroke … torto sva pojedla, albuma s slikami ne nosim naokrog … prstan je bil tisti, ki je vsem sporočal: “Poročen je z najlepšo žensko na svetu!”

Smrk, Smrk 

 

_____

Je to opomin, da se staramo in smo mogoče (?) že prestari za taka žuranja … ali pa mogoče samo reminder, da moram pojesti več pice, da mi naslednji prstan ne bo drsel s prsta?

Too soon?
Yup, it’s not a joke if it makes u cry … :/

 

_____

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____

P.S.S. NIKOLI ne bomo prestari!

_____

Naslovna slika je last Portich Beach Bar-a!