D.I.L.F.

Test masturbatorjev KDORTOBERE

Masturbiranje je še vedno tabu, čeprav je masturbacija nekaj najbolj naravnega na svetu. Zadeva obstaja že od pamtiveka: nekaj sekund za tem, ko sta našemu prvemu prapraprapraprapraprapra…predniku zrasli roki … se je frcnil po tičku, se zahihital od ugodja in izumil eno od najbolj prijetnih stvari na tem planetu – masturbacijo.

Zakaj sem izpostavil ravno našega prapraprapraprapraprapra…prednika in ne njegove žene?
Splošno znano je, da moški masturbirajo več od žensk. Čeprav spoznavamo, da ženske le niso tako nedolžne, kot je dolgo časa veljalo, pa so moški še vedno tisti, ki dejansko več masturbirajo. Zakaj? Ne vem. Je igranje z lulčkom bolj prijetno od igranja z luliko? Imajo moški močnejši spolni nagon? Morda zaradi vzgoje in družbenih smernic, ki še vedno krojijo naša življenja?
Kakorkoli že: moški (načeloma) masturbiramo več od žensk, zato je povsem normalno, da je moška omara polna masturbatorjev, lubrikantov in napihljivih lutk za fu…, tako kot je že (skoraj?) sprejemljivo, da ima ženska v omari “skrit” vibrator ali dva. Kajne?

Ne!
Masturbatorji so še vedno velik tabu (tudi med moškimi)! Medtem ko so stroj(čk)i že vzpostavili dominanco na področju samozadovoljevanja pri ženskah, je moški del populacije pri iskanju orgazma v veliki večini še vedno zvest primitivnim tehnikam naših prednikov.

Povsem običajno in normalno je, da moški drkamo vsak prosti trenutek, ko pa beseda nanese na masturbatorje in druge igračke za moške, je odziv (pre)mnogih še vedno začuden pogled in tišina – weird, huh?
Morda pa sploh ne tako zelo. Priznam, tudi sam sem bil do nedavnega precej skeptičen do vseh silikonskih pripomočkov, ki naj bi nadomestili moje izurjene in od drkanja oguljene roke in če bi lahko lagal, bi rekel, da nikoli v 33 letih nisem niti pomislil, da bi za masturbiranje uporabil kaj drugega kot svoje roke … pa ne morem. Lahko zgolj naštejem sadje, ki je trpelo moje najstniške preizkuse. #melonesozakon

Dovolj je analognega doseganja orgazmov! Dovolj je brskanja po setvenem koledarju in zapravljanja denarja na oddelku sadja in zelenjave! Dovolj je žuljev!
DOVOLJ JE POVPREČNIH ORGAZMOV!

Čas je za revolucijo – čas je za KDORTOBERE TEST MASTURBATORJEV!


Kakšno leto nazaj sem v dar prejel svoj prvi masturbator, ki me je navdušil nad uporabo igračk za moške. Skupaj sva doživela kar nekaj lepih trenutkov in že od prve uporabe sem govoril, da si bom zagotovo priskrbel še kakšnega.
Pred kratkim je tako moj “stari” masturbator dobil družbo in po tihem sem komaj čakal, da mi menstrualni koledarček javi začetek Mančine menstruacije. V torek zjutraj je zapiskalo in že nekaj minut kasneje sem se lotil “testiranja”.

Testiral sem tri masturbatorje. Naloga vseh treh je enaka – pripraviti moškega do (bolj) intenzivnega orgazma – a gre za igračke, ki se povsem razlikujejo v izgledu, ceni in načinu uporabe.

Prvi na seznamu prihaja iz kolekcije japonskega proizvajalca Tenga, ki ponuja kar 50 različnih modelov masturbatorjev. Značilnost Tenga masturbatorjev je izredno nizka cena, ki pa ne odraža kvalitete proizvoda. Gre namreč za izredno vzdržljiv in dizajnersko domišljen izdelek. Masturbatorji Tenga so namreč zapakirani v plastično embalažo, ki spominja na jajce (kurje, ne moško! 😀 ). Komplet masturbatorja in lubrikanta za enkratno uporabo pa stane le nekaj manj kot 8 evrov!
Testiral sem model Tenga Egg Wavy, ki ga lahko naročiš na www.svetuzitka.com.

Drugi na testu prihaja iz kolekcije Friends With Benefits. V njihovi kolekciji masturbatorjev najdeš kar nekaj različnih pripomočkov, testiral pa sem realistični masturbator v obliki vagine – model Mellisa Laurel. Gre za masturbator srednjega cenovnega razreda, cena testiranega modela je 29,95 €.

Zadnji izmed treh testiranih pripomočkov je vibracijski simulator oralnega seksa znamke Boners. Od ostalih dveh testirancev se razlikuje tudi v tem, da ga poganja baterija (ki jo lahko polnimo prek priloženega USB kabla) in s tem nudi še dodatno stimulacijo penisa. Cena testiranega modela je 74,95 €.

Pred testom sem predvideval, da bo absolutni zmagovalec masturbatorskega testa zadnji izmed testiranih pripomočkov, tj. vibracijski simulator oralnega seksa. Vgrajen vibrator prinaša kar 10 različnih stimulacij penisa, zato sem bil prepričan, da bo najdražja igračka povsem pometla s konkurenco … aaampaaak …

_
Masturbatorje sem ocenjeval z ocenami od 1-5 na podlagi 5 kriterijev, kar lahko vidite v spodnji tabeli.

MASTURBATOR/KATEGORIJACENADIZAJNČIŠČENJEORGAZMIČNOSTBONUS
Tenga Egg Wavy5/53/55/54/51
FWB Mellisa Laurel4/53/54/55/53
Boners Vibracijski simulator oralnega seksa3/53/55/55/55

Masturbator Tenga Egg Wavy (18) je zmagal v kategorijah “cena” in “čiščenje”, dobro pa se je držal tudi v kategoriji “orgazmičnost”. Dobil je eno bonus točko za inovativnost pri dizajnu.
Umetna vagina Friends With Benefits Melissa Laurel (19) je blestel v kategoriji “orgazmičnost” in držal stik z vrhom v kategorijah “cena” in “čiščenje”. Dobil je tudi tri bonus točke za dokaj realističen izgled in presenetljivo realističen občutek ob uporabi.
Vibracijski simulator oralnega seksa Boners (20) pa je bil odličen v kategoriji “čiščenje” in s konkurenco pometel v kategoriji “orgazmičnost”. Prejel je tudi vseh pet bonus točk, ker sta vgrajen vibrator in vodoodpornost pač BONUS.

Ocene sem združil v povprečno oceno in dobil zmagovalca masturbatorskega testa KTB, ki je prejel 20 od 25 točk.
Prvo mesto je tako pripadlo vibracijskemu simulatorju oralnega seksa Boners , ki je z 20 točkami (možnih 25) postal zmagovalec masturbatorskega testa in si prislužil posebno mesto v moji nočni omarici.

Manca ima veliko srečo, da sva že poročena, ker drugače bi …