D.I.L.F.

#tegatinerabaš

Novembrska nakupovalna mrzlica je mimo. No, skorajda – imaš še nekaj ur za zadnje (novembrske) nakupe, potem pa prihaja …

Zadnjih nekaj tednov sem z začudenjem spremljal dogajanje po svetu: Kitajski Guanggun Jie, ameriški Black Friday uf, skorajda sem pozabil na slovenski Dan Mrtvih – sleherni košček sveta ima svoj “izgovor” za nenadzorovano zapravljanje denarja za bedarije, ki jih (ne) potrebujemo.
Kitajci, Američani, Slovenci – vsi smo mahnjeni na nakupovanje!

OK, pri nas morda ni tako hudo kot v Ameriki – tam namreč resnično ponorijo že samo ob omembi “črnega petka”. Zaradi popustov in odličnih ponudb velikokrat pride tudi do fizičnega obračunavanja med kupci (in prodajalci).
V Sloveniji tega ni, mediji so poročali le o nekaj verbalnih obračunih med (ne)zadovoljnimi kupci in odrgninicah, ki so nastale ob ravsanju za zadnje kose najbolj cenovno ugodnih oblačil.

Slovenci smo pač znani po tem, da smo eden najbolj kulturnih in nekonfliktnih narodov … kajne? NE, nisem mislil tega.
V Sloveniji smo ravno taki kreteni kot Američani. Razlika je v tem, da pri nas NI takih popustov! Če bi v BigiBengiju prodajali televizije za 50 evrov, bi Slovenci kulturno stopili v vrsto … za pretep.

Misliš, da ne?
Ko je v našo malo deželico prišel Hoferius in v eni izmed udarnih akcij ponudil friteze (ja, to folk dejansko uporablja), je nekdo kupil več kot tri kose teh magičnih aparatur za žganje pomfrija. Nekaj minut kasneje so ga pretepli na parkirišču.
Kdo je večji kreten v tej zgodbi – model s petimi fritezami ali folk, ki ga je prefukal zaradi le-teh – ne vem, dejstvo pa je, da smo ljudje precej fuck*d up bitja.

Kaj nam je res treba toliko enega sranja, ki ga na koncu sploh ne oblečemo/uporabljamo ali pa ga pozabimo nekje v najtemnejšem kotu omare?
JE treba! Ali pa pač ni?
Kdo sem jaz in kdo si ti, da sodiva nekoga, ki orgazmira ob drenjanju med policami in iskanju najcenejše majice v kodrlajsasti barvi na indijskih spletnih straneh?
Vsak zase najbolje ve, kaj potrebuje in/ali si želi. Baje?

No, ti veš zase, soseda ve zase, babica pa je med branjem tega prispevka najbrž že pozabila, kje je doma …
Pomembno je le, da sprocesiraš dejstvo, da boš imel/-a letos samo na #KDORTOBERE priložnost sodelovati v kar 12 nagradnih igrah in se potegovati za več kot 20 nagrad!
Pač vem, da ste moji oboževalci nori na dobre stvari (halo, sej mene lajkate?), zato sem se letos še posebej potrudil in dolgo tuhtal, premleval ter pilil seznam daril – do perfekcije!

Cel december! 12 nagradnih iger! Več kot 20 daril!
Vsakih nekaj dni vas čaka nova nagradna igra!!! Za vsakega se bo našlo nekaj izjemnega – izžrebani pa boste le tisti, ki me dobro poznate. #joke

Shit’s about to go down!
November je bil zgolj uvod v najbolj šopingersko obarvani mesec: december. Decembra oživijo vse sanje – vse je mogoče! Morda boš prav ti tisti, ki bo zadel eno izmed dbestičnih nagrad!
Zdaj te pa najbrž že precej firbec matra, kajne?
No, kar naj te … do jutri! Jutri začnemo s prvo nagradno igro.