D.I.L.F.

#tanananaBatman

Julija je danes stara 3 mesece!
… kar pomeni, da je zadnji čas, da se z mladenko pogovoriva o njeni prihodnosti.


Izobrazba je nekaj najpomembnejšega v življenju punčke, ki bo nekoč osvajala svet, a živimo v času, ko so še bolj (kot pildek, na katerem piše mag./dr./gim. mat. …) pomembne izkušnje in posameznikova iznajdljivost … BLABLA, depra scena …
Zato bova debato o tem, kakšno šolanje si moja princeska želi, prestavila še za kakšen mesec ali dva.


Še vedno sem novopečeni starš in še vedno praznujem vsako malenkost. Od prvega smrklja, do prvega tihomirja – vse packarije in vse tisto vmes, kar je lepega. In lepih stvari je ogromno! No, če sem iskren, so tudi njeni kakci na nek način “kjut”. Pač – ima kjut mamico in kjut očija … VSE na njej je kjut!

Je zato kaj čudnega, da sem svojemu malemu zakladku za 3. mini svečko (za vse tiste, ki niste starši: to je dan, ko dojenček praznuje svoj 3. mesec) podaril najboljšo knjigico na celem svetu?

IMG_1977

No, malo je čudno, ampak ja – atijeva punčka si zasluži VSE NAJBOLJŠE!

Sprva ni čisto vedela, kaj bi s knjigico, ko pa sem jo oblekel v njen najljubši kostumček in ji prebral eno izmed najlepših zgodb vseh časov …

BATMAAAN, TANANANA! POW, POW, BANG, BANG!
Tamala je odločena, kaj bo, ko bo velika: BATMAN!

IMG_1953


Trajalo je nekaj časa, da sem ji razložil, da Batmana že imamo in da bo morala pogruntati nekaj drugega, ampak OK, naj ji bo … Saj še ne razume?
Kakorkoli že, ko bo velika, bo SUPERJUNAKINJA!

IMG_2003

Ali pa učiteljica?

Astronavtka?

Kuharica?

IMG_1990

 

Predsednica?

IMG_1971

Ne, neee, neeeeeee!


Batman. Ko bo Julija velika, bo Batman. Zaenkrat naj ostane pri tem, vse ostale opcije pa bomo raziskovali kasneje … Ko dojame, da Batman sploh nima super-moči in da nimamo dovolj denarja za vse njegove drage igračke, ki ga delajo tako super.


 

MALI JUNAKI