M.I.L.F.

#babyshower

Počasi sem obrnila ključ v ključavnici. Pričakovala sem, da me bo z migajočim repkom v mirnem tonu pozdravila psička Zoya, potem pa odprem vrata in »PRESENEČENJEEEE!« Ustrašim se, odskočim, skoraj mi odteče voda … Stojijo v hodniku in v temi hihitaje snemajo moj odziv. Objamem vsako posebej in solze pritečejo kar same od sebe: »Sem mislila, da ste pozabile!« En kup estrogena v zraku in praktično vse imamo rosne oči. Surprise baby shower in progress!

Po začetnem šoku se malo razgledam, vse moje najljubše bejbe na kupu, vključno z mami in taščo! #najboljšidan

Dogodek so skrbno načrtovale. Moja priženjena sestrica me je z nekaj nedolžnimi lažmi spravila iz stanovanja,  ostale pa so ga medtem spremenile v roza graščino. Pom-pomi, srčkasti baloni, torta iz pleničk, štrikane allstarke … Humus in ostale pomake, korenček, paprika, grisini, sir in pršut, piškoti, muffini, cakepopsi, domača sangrija iz lubenice (z in brez alkohola) v posebnih kozarčkih, ki so jih kasneje odnesle s sabo domov kot spominek na druženje … Miza se je šibila pod dobrotami.

barvnoistakbauh-1024

Po začetni pokušini smo se lotile zabavnega dela: pantomima, kviz, babji čvek in na koncu še karaoke. Vsaka od njih je na koledarček vpisala, kdaj bo po njihovem mnenju dete prijokalo na svet, izpolnile so kartice, kjer so zapisale svoja ugibanja o imenu, teži in velikosti dojenčice, potem pa so na vrsto prišla še darilca za bodočo mami, se pravi zame. #yeah Dojenčkov album, darilni bon za salon medinmleko in personaliziran bodi za najino princesko.
Od vsake sem prejela tudi bon, ki ga lahko unovčim v enem letu od rojstva otroka (ena mi bo kuhala kosilo, druga večerjo, tretja pazila otročka, četrta likala, peta me bo peljala v šoping, šesta bo organizirala ženski večer, sedma pospravila stanovanje, osma se bo sprehajala z mano po Tivoliju, deveta me bo peljala na kavico na nebotičnik, deseta na izlet po izbiri, enajsta pa mi bo zmasirala hrbet).

barvnoistakbauh-1024-2

Večer je bil super in zares nepozaben. Moje bejbe so se neverjetno potrudile, jaz in punči v trebuščku pa sva neizmerno uživali. Na čim več takih druženj.

barvnoistakbauh-576

 

 

cakepops by Emazing creations