D.I.L.F.

#pomanjkanjexxx

V nedavni raziskavi sem nekaj mamic in atijev postavil pred malček neprijetno vprašanje: “Kaj mi lahko poveš o vajinem seksu … odkar sta postala starša?”

Večina moških je odgovorila, da ga je premalo – seksa namreč. Nekateri odgovori so bili šaljivi, drugi žalostni, tretji morda celo malo jezni … Le en tip pa je odgovoril, da seksa ravno toliko kot prej (preden je postal starš), le časovnica in potek dogajanja sta precej drugačna.

Ženske so v večini govorile o utrujenosti. Nekatere v šali, druge malce užaljeno, nekatere pa zgolj naveličano … Le dve sta rekli, da je seks sedaj (odkar sta starša) boljši in da ga je celo več.

V anketi je sodelovalo skorajda 300 ljudi, odgovore z opisi situacije pa je poslalo cca. 30 bralcev in bralk. Trije od 30 torej seksajo tako, kot si želijo, ostalih 90 % pa …

JA, starši (majhnih otrok) seksamo manj kot vsi ostali ljudje v zvezah (razen upokojencev, ki pač … No, ne bomo šli v detajle).

Zakaj je tako? NE, to ni zato, ker porod razvleče … karkoli tam spodaj. Do upada seksualnih dejavnosti tudi ne pride zato, ker ženska po porodu morda pridobi nekaj kilogramčkov in moškemu ni več seksi (to je sicer tudi lahko eden od razlogov, a taki razlogi niso sprejemljivi!).
Zakaj potem starši seksamo manj od tistih, ki še nimajo otrok?

Razlog je precej preprost, a “nestaršem” dokaj nerazumljiv. Podobno je namreč tudi pri vseh drugih stvareh, ki sta jih pred otrokom prakticirala večkrat tedensko: kofetkanje s prijatelji/-cami, športno udejstvovanje, obiskovanje kinematografov, romantični zmenki, gledanje Netflixa …
Frendice te sprašujejo, zakaj spet ne boš prišla na koktejlčke – saj froci ob desetih zvečer že trdno spijo?!
Frendi te zajebavajo, ker ne prideš na košarko – saj lahko baba merka pamže tisti 2 uri?!
Tič te drega v hlačah – zakaj dfu*k je ne pof*kaš tako, kot znata samo vidva?! Saj so mulci pri babici, vidva pa imata celo hišo zase?!

… ker sta madafakin na smrt utrujena!
Otrok je (skupaj z neizmerno srečo, krasnimi občutki in ostalimi pozitivnimi zadevami) v vajino življenje prinesel še nekaj malo manj prijetnih zadev. Ne govorim o pokakanih pleničkah in pobruhanih oblačilih … Ne mislim na kričeče izpade dvo/tro/štiri…letnikov v trgovini, predpubertetne odisejade in pubertetniške krivice, ki čez noč postanejo del vsakdana staršev. Vse skupaj je pač del starševstva in s tem ni nič narobe. Tako pač je!
Biti starš je težko, a je to dejansko najlepša “služba” na svetu. Težava je v tem, da ima večina staršev še eno službo – tisto tapravo službo, ki sesa zadnje atome energije iz že tako utrujenih staršev.
Ja, vsi imamo šihte … Res je! Tudi moji samski in poročeni prijatelji brez otrok imajo službe (nekateri celo po več naenkrat) – pa vseeno seksajo?
JA, ker Marjan po šihtu (tudi če je 12 ur štemal stene) pride domov, nekaj poje, se stušira in nategne Micko … potem pa lahko oba brezskrbno zaspančkata do naslednjega delovnega dne.
… medtem ko Janez pride domov, na hitro pospravi igrače, ki so razčef*kane po celi bajti še od jutranjih bojev pred odhodom v vrtec. Skuha 3 različna kosila za vsakega izmed svojih sončkov in zaspi na skretu. Le nekaj minut kasneje ga prebudi kričanje njegove žene Gizelce, ki poskuša vse tri sončke umiriti do te mere, da si umijejo roke in se usedejo za mizo. Ko starša pospravita vso svinjarijo od kosila iz še zadnjega kotička kuhinje, je skorajda čas za spanje. Preden stuširaš/oblečeš tri otroke in jim prebereš pravljice ter jih uspavaš … Eden od staršev zaspi pri otrocih, druga polovica starševskega tandema pa mrkne kar na kavču. Zbudita se okrog dveh zjutraj, ko se ena od malih zvezdic prebudi in želi smukniti v objem mamice … Vsi skupaj se uležejo v posteljo in zaspi… se brcajo do jutra.
Nov dan, nov začetek!

Kaj pa seks? Kdaj imaš rojstni dan – bova takrat enega na hitro!

_
Prispevek je nastal v sodelovanju s podjetjem Svet Užitka, kjer lahko prav vsak masturbator, drkator in organizmator najde nekaj zase (in/ali za svojo boljšo polovico)!