PARTY MIX

#spetbovni

Mi smo spet bovni! Kva to pomen v praksi? Da Mami en dan bruha Fotr pa dva dni kašla pa jamra jamra jamra jamra jamra pa pol še mal jamra. MI smo bovni kar pomen da sm tut jz bovna. Sm tolk hot da mam že kr mal vročine. Zoya zaenkrt še ni bovna. Je pa včas mal tečna k nikamr ne gremo ker smo bovni. A sm že povedala da smo speeet bovni? Ja spet smo bovni. Skoz smo doma in sprejemamo le redke obiske. Ponavad prideta sam sestrične pa teti alpa tadruga teti alpa dedi pa babi alpa kšn drug od unih k lah pridejo ker so v velki meri glih uni tisti k so ns nalezl alpa smo mi njih pa so oni ns alpa so oni ns pa smo mi njih … Mal si podajamo pač.
Itak pa lohk furam tri tedne totalno karanteno pa grem v vrtc za tri dni pa … ja, MI smo spet bovni.

In ker nikamr ne mormo se doma valamo. Kavč je bedn (čeprov bi Fotr skoz gor visu) pospravlen mamo tut ker jz ful pomagam skoz pucat v pisarni nč ne smem pipkat v kopalnc tut ne smem druzga kukr pogovarjat se z Danilotam (a veš kdo je Danilo?) v kuhn sm pa tko cele dneve.

… še dobr da mam v dnevn res ful fajna igrala k se lah vozm po toboganu pa plezam pa se zviram pa telovadm pa treniram pa …

To je kukr en velk grad kamr se lah skrijem pa tut nben nima vstopa razn Zoya pa moje Blonđe (to sta moje sestrične) tko da mamo princeske mir pred zoprneži pa zlobnimi zmaji pa temi zadevami k ponavad težijo princesam.

Zdej grem pa plezat nazaj k je Fotr tečn če mu “tolčem” po tipkovnc. Vsaj en neki napiše FOTR! A je tko?