D.I.L.F.

#solazastarse

Globok vdih in izdih …  NE, ne rojevava še – sva na šoli za starše in v družbi cele predavalnice nosečnic in njihovih partnerjev predihavava popadke.
Normalno, globoko, plitko (Doggy Style) … Popadek popušča … Globoko, normalno … Dihaj!

________________________

Pa začnimo na začetku …

Med nogami nosim eno majhno zadevico, ki me je spravila v položaj, v katerem sem trenutno – sedim poleg najlepše nosečnice, čakam, da postanem fotr in poslušam navodila za pravilno predihavanje popadkov.
Tista majhna zadevica je (med drugim) tudi razlog, da kadarkoli dobim kaj novega, zadevo rajši uničim z nepravilno sestavo in/ali uporabo, kot pa da bi prebral navodila in priznal, da nisem vseved (popoln moški). Navodila so za babe in tiste mehkužce, ki nimajo pojma!
Tako je bilo tudi v tem primeru: “Šola za starše? LOL – vsak idiot ima lahko otroka, midva morava pa v šolo za to? C’mon!”

Ob tem se porodita (najmanj) 2 vprašanji:
a) Ali Andraž res ni popoln moški?
b) Zakaj je Andraž šel na šolo za starše (glede na to, da je jasno, da JE popoln moški)?

Problem je v tem, da POD tisto majhno zadevico, ki jo nosim med nogami, rasteta še dve manjši zadevici, ki bi mi jih Manca zdrobila, če bi se s “paketkom”, ki ga nestrpno pričakujeva, kaj zgodilo zato, ker “po moško” nisem prebral navodil za uporabo in ravnanje z dragocenim zakladkom.

________________________

Imela je prav, again!
Ja, moja žena je SPET imela prav, jaz pa sem se motil. Bla, bla, bla!

Šola za starše je zakon!
No, naj se popravim: Šola za starše v UKC Ljubljana JE SUPER!

UKC Ljubljana ponuja 14 BREZPLAČNIH predavanj, ki potekajo vsak mesec v kar 3 skupinah (0b 9:00 zjutraj, ob 16h in ob 18h).
Do sedaj sem bil na 5 predavanjih, ki jih je vodila babica in mag. zdr. nege Gordana Njenjić – čisto vsa so bila zares poučna in zanimiva. Big Thumbs Up!

JBG – to bo moj prvi otrok in z lahkoto priznam, da nisem vedel, kako se očisti popek, kako oblečemo dojenčka, kako previjemo dojenčka …
Všeč mi je tudi, da občasno pokaže, kako NE počnemo nekaterih stvari …

Naučil sem se ogromno!
Zdaj vem, da tista zadeva, ki otroku gleda iz popka NI (še en?) lulček, da se v banji, polni vode, ne “pase kravic” in kdaj je čas za paniko = čas za odhod v porodnišnico …

________________________

V skupini je kar nekaj mamic, ki na predavanja hodijo same ali pa v družbi prijateljic (le dva od predavanj naj bi bila obvezna za očete, ki bi radi prisostvovali porodu), kar kaže na to, da še nismo tam, kjer bi si morda želel, da bi bili. Čeprav se situacija precej izboljšuje, je še vedno preveč družin, kjer je mamica sama za vse.

HALO, FOTR – TUDI TI SI STARŠ SVOJEMU OTROKU!
Potolaži ga, preobleci ga, skopaj ga, previj mu rit, obleci ga, previj mu rit še enkrat, ker se je še enkrat posral in ga nesi k njegovi najboljši prijateljici (joški)!

________________________

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____