PARTY MIX

#smehvsolskihklopeh

“Izobrazba je najbolj pomembna stvar v življenju! 
Poleg ljubezni, zdravja in matematike.” – Andrejc (2017)

Bliža se čas, ko se bodo šolarji zapodili nazaj v šolske klopi. Čas, ki za mnoge starše predstavlja veselje, ker bodo spet lahko malo zadihali (hec), je tudi čas, ki mnoge starše postavlja pred težko nalogo.
Šolske potrebščine niso poceni, če pa k končnemu znesku dodamo še peresnico z motivom najljubšega risanega junaka ali čisto novo šolsko torbo, se mnogi starši znajdejo v nezavidljivi situaciji, ko si ne morejo privoščiti vsega, kar otrok potrebuje in si želi.

Kontaktiral sem nekaj papirnic in knjigarn – nekaj se jih je že odzvalo, ostale upam, da bodo sledile trendu – z njihovo pomočjo bomo razveselili nekaj šolarjev iz družin, ki so se znašle v finančni stiski.

Ne gre za nagradno igro – gre za dobrodelen projekt, ki bo narisal nasmeh na (upam, da) čimveč obrazov po vsej Sloveniji.

Seznam sodelujočih dobrodelnežev se bo obnavljal, zraven pa bo pripisana tudi občina, iz katere prihaja podjetje, ki bo podarilo izdelke. Želja je, da bi bili obdarovanci iz ene od občin na seznamu, da se lahko potem dogovorimo za osebni prevzem.

KAJ lahko storiš ti?
DELI ta prispevek, ozaveščaj prijatelje in znance IN (najpomembnejše) predlagaj družino, ki bi se razveselila paketka (velikost in vsebina se razlikujeta glede na ponudbo podjetja, ki bo izdelke podarilo). Lahko jih označite pod objavo, mi pošljete FB sporočilo ali pa mi pišete na rdecman@gmail.com

V znak podpore lahko pritisneš tudi en velik LIKE podjetjem na FB, ki sodelujejo v akciji (linki so napisani na seznamu spodaj).

V kolikor ste lastnik podjetja, ki bi sodelovalo v dobrodelni akciji, me kontaktirajte na zgoraj navedene kontakte.

_____________________

DELI, DELI, DELI!
_____________________

SODELUJOČA PODJETJA:

Papirnica Ma-ar (Litija)

Papirnica Unaluna (Ljubljana)

Papirnica Lili (Novo Mesto)

Papirnica UKA (Ljubljana)

Fokus logistika (Luka Klinar s.p.)

 

Kako nam je šlo? KLIK!