D.I.L.F.

Self-Love

Oktobra smo pregledovali dojke, novembra smo se šlatali za jajca, decembra pa … bomo spet pozabili sami nase.
Danes – zadnji dan novembra – je popoln trenutek, da novembrski tematiki “self-care” dodam novo dimenzijo.

“Self-care” oziroma po slovensko “skrbeti sam zase” ne pomeni (samo), da redno obiskuješ zobarja in da se enkrat letno javiš svojemu osebnemu dohtarju – super, če si redno mečkaš jajca in/ali se vsaj enkrat na mesec ščipaš za joške, a to ni vse, za kar moraš poskrbeti!
Skrbeti moraš tudi za vse drugo, kar se tiče (samo) tebe! Pomembno je, da (po)skrbiš za svoje mentalno in duševno zdravje. Pomembno je, da skrbiš za svojo (samo)podobo. Pomembno je, da skrbiš za svojo srečo. Pomembno je, da se imaš rad/a!
… in prav to je tisto, (na) kar največkrat pozabljamo: “SELF-LOVE”!

“Self-love” aka “imej se rad/a”!
Povej si, da si super. Priznaj si uspehe. Nasmehni se. Pobožaj se … masturbiraj! JA, pobožaj se tam spodaj (ali tam zgoraj in povsod vmes, kjer ti paše)! Imej se rad/a tudi “med rjuhami”. Popelji se do orgazma! Fantaziraj, orgazmiraj … DOBESEDNO SE IMEJ RAD/A!

Orgazmi so pomemben del našega življenja in naše self-care rutine. Poznavanje svojega telesa in svojih občutkov pa je ključ do boljšega spolnega življenja … in posledično rezultira v večji količini in boljši kvaliteti orgazmov.

Zakaj je povsem normalno, da si na ogledala lepimo listke s spodbudnimi sporočili in se hajpamo z motivacijskimi pesmimi ter citati, ob misli na masturbacijo pa še vedno čutimo nek sram in nelagodje?
Ob vse večji seksualizaciji vsega okrog nas sicer seks ni več tak tabu, kot je bil še pred nekaj leti, a je seksualnost normalizirana zgolj iz moške perspektive, zato v veliki meri še vedno (ne)hote pozabljamo na potrebe žensk.
Drage dame, zakaj vam je povsem normalno, da ga tipu vržete na roke (ker ga to osrečuje), ob misli na igranje s svojo frčafelo pa vam je še vedno nerodno (čeprav bi vas to osrečilo)?

Postavi/te sebe in svoje občutke na prvo mesto. Poskrbi sam/a zase. Poskrbi za svoj orgazem … in nasmešek na obrazu, ki te bo še cel dan spominjal na prijetne trenutke, ki si jih preživel/a sam/a s sabo!

Kaj smo torej naredili za svoje zdravje ta mesec?
Jaz sem si ga vsaj 10x kvalitetno zdrkal! Pa ti?

Čas je, da tudi decembra (in vse ostale mesece/dni/minute v letu) sebe postavimo na prvo mesto!
Medtem ko bomo kupovali darila za babice, strice in (ne)znance v službi, se za hip ustavimo in pomislimo nase … baje imajo na svetužitka kar nekaj darilc tudi zate!