PARTY MIX

#se(k)sanje

V zadnjih mesecih nosečnosti in nekaj dolgih tednov po porodu je seks zadnja stvar, o kateri razmišlja nosečnica/mlada mamica …
Dojenček, spanje, dojenček, spanje, dojenček, hrana, spanje, dojenček … pasje dlake po tleh, prah, smeti, dojenček … še 10.003 stvari in potem (mogoče) seks – oziroma le misel na to, kako zelo si ga ne želi …

Moški medtem vidimo le dojenčka, svojo seksi utrujeno ženo in njene polne joške, ki nas vabijo … KARKOLI storiš, ne omenjaj seksa!

Ne skrbi! Seks je morda res zadnja stvar, na katero misli tvoja partnerka, a situacija ni povsem izgubljena!
Predstavljam ti rešitev vseh tvojih težav, revolucionarno novost na trgu – izdelek, ki te bo popeljal nazaj v njen objem, izdelek, ki ti bo (skorajda zagotovo) zagotovil seks …
To je Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Gen aka sesalec, ki izboljša seks!

DA, prav si slišal: sesalec, ki izboljša seks!

Njegova stilsko dovršena zunanjost in erotične linije, ki burijo domišljijo, v kombinaciji z neverjetno zmogljivostjo in nezmotljivo natančnostjo … nimajo nobene zveze s tem, kako/kdaj/koliko boš seksal/a – so pa ogromen “plus” in bodo prepričali tudi tiste največje skeptike, ki še vedno ne verjamejo v zmogljivost in praktičnost robotskih sesalnikov.

Bi raje sesal ali bi raje seksal?

“Odkar imamo Fato, seksava bolj pogosto in dlje (ter bolje). Vsi vemo, da ženske rajca pospravljeno stanovanje – do sedaj je bilo sesanje moja zadolžitev, na katero sem vztrajno pozabljal … sedaj lahko samo s pritiskom na gumb aktiviram se(k)sanje … ali pa kar prek aplikacije nastavim dan in uro, ko želim, da se Fata zapelje po stanovanju. Čisto stanovanje, seks zagotovljen! THE BEST!”

Ne dvomi, zaupaj tisočim uporabnikom po svetu, ki imajo od nakupa najboljšega sesalca vseh časov čistejši dom in manj modra jajčka!
Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Gen je nenadomestljiv hišni pripomoček, ki ga lahko dobiš že za manj kot 300 evrov (z vključeno poštnino).

Klikni na LINK in že čez nekaj dni* uživaj v brezdelju!

PRODUCT:  Sesalec €279,05
SHIPPING: Priority line (2-5 delovnih dni) €15,75 
SKUPAJ: 
€294,80

 

* shipping traja 3-5 delovnih dni, izberi “priority line”!

 

ZA VSA VPRAŠANJA SEM NA VOLJO NA info@kdortobere.eu ali FB 😉

Najin sesalec se imenuje Fata, tašča ima Poldija, babica ima Buraka, prijateljev (sesalec) se imenuje Andraž … in prav VSI so (po več mesecih uporabe) nadvse zadovoljni z robotskim sesalcem Xiaomi Mi 1st Gen!