D.I.L.F.

Sedemnajst let daril

Skupaj sva od 7. februarja 2004 – 17 let! V teh sedemnajstih letih sva preživela že marsikatero preizkušnjo, doživela 1001 dogodivščino in praznovala nešteto obletnic, valentinovih, rojstnih dni in ostalih priložnosti za praznovanje.

Vedno sem bil (če se lahko malček pohvalim) znan po izvirnih, premišljenih in “omg-kjuuut-fek-kok-luštkano” darilih, ki so poskrbeli za širok nasmešek in solzice pri moji čudoviti obdarovanki, zadnje čase pa se mi zdi, da sem ji podaril že vsa podarjanja vredna darila: pisal sem ji pesmi, ji zapel, ustvarjal sem ji knjige, tipkal poezije, ji narisal portret, posnel videe, jo peljal na vse romantične kotičke, ki jih premore moja domišljija, ji podaril xyz kilogramov čokolade, jo nahranil v 931248 super restavracijah, ji naredil nekaj škatel s presenečenji, nakupil tono plišastih igrač, ji zaplesal vse vrste plesov, jo založil z manjšim pragozdom rož in rastlin, jo obdaril s tem in onim nakitom in jo peljal na kar nekaj avanturističnih izletov, jo zmasiral/peljal na masažo, jo zasul z boni za te in one aktivnosti in še marsikaj.

Seveda sem v vseh teh letih imel tudi nekaj kiksov (bolj na začetku zveze): nikoli ne bo pozabila srebrnih uhanov, ki so ji raztrgali vse puloverje ali prevelikega modrčka, ki sem ji ga kupil z mamičino pomočjo …

Na storijih sem zaprosil za nekaj pomoči pri izbiri darila in dobil ogromno odgovorov. Nekateri so hecni, drugi smešni, tretji žalostni in četrti precej zanimivi (beri precej uporabni).
Pisali ste mi, naj ji podarim objem, naj ji kaj skuham ali spečem, naj pospravim stanovanje, ipd. – a to žal ne pride v poštev za darilo, saj to počnem vsak dan.
Nekdo mi je napisal, naj ji zarinem kur*c – pride malo bolj v poštev, ker tega ne počnem vsak dan, a dvomim, da “zarivanje kur*a” paše v rubriko romantičnih daril.

Nekdo je omenil XXX igračke – super ideja, ker imajo pri Svet Užitka ravno 30 % Valentinov popust na celo zbirko igračk – a tudi to ne pride v poštev, ker me je prehitela in je tokrat kar ona meni naročila nekaj vročega.

Večina je namignila na nakit, čevlje, čokoladne dobrote, rožice in masaže, a to sem ji podaril že 2947-krat.

Nekateri ste imeli tudi napačne predstave o debelini moje denarnice (med njimi je bila tudi moja žena) in ste predlagali darila, kot so avto (Manca), potovanja v oddaljene dežele (spet Manca), tetoviranje (tudi Manca), zlate ure z vodometi (… Manca) in podobne, navadnim smrtnikom nedosegljive stvari (ko govorimo o darilih, seveda).

… zato še enkrat pozivam vse, ki imate kakšne še neomenjene ideje, da mi le-te javite v ZS.
NAJBOLJŠA IDEJA DOBI DARILO (od mene!)

HVALA z moje in seveda tudi Mančine strani.

PS
Že naslednji teden bom spet iskal ideje za darilo, zato ne škodi, če že kar sedaj servirate kakšno več.