PARTY MIX

Sanjski moški E7: “BIČEZ!”

Sedmi del najbolj(e) komentirane telenovele na slovenski televiziji se začne z mučnim podoživljanjem prejšnje epizode, kjer so prevelike količine šampanjca in presenetljivo podeljene vrtnice poskrbele za eksplozijo (negativnih) čustev. Neprimerno obnašanje nekaterih deklet je privedlo do razkrivanja umazanih podrobnosti o kandidatkah, ki smo jih lahko v tem tednu brali po medijih – not cool! Ne eno in ne drugo!

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Med že videne prepir(čk)e pa so monterji podtaknili tudi nekaj (še) nevidenih posnetkov prihajajočih prepirov in celo kratek posnetek dolgih nog, ki bodo do konca porušile že tako krhke odnose v hotelu. Prihajajo nove punce? PRIHAJAJO NOVE PUNCEEE! … bičez!

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Punce sedijo na kavču in debatirajo o odhodu Sanje (na Eleno so že vsi pozabili). Zmačkane prepirljivke se ena za drugo odpovedujejo priložnosti za zmenek z Gregorjem, zato nobena ni ravno ljubosumna, ko Laura iz vabila na zmenek prebere ime Nine S. Povsem iskreno ji zaploskajo, Nina pa se v svojem hudomušnem slogu odpravi preoblečt v “bolj primerna oblačila”.
Gregor je Nino odpeljal na smučišče. Sanjski zmenek za vse snegoljubce! Zagrizen smučar, ki se je opisal z besedami: “Jaz sem bolj Tina Maze in te stvari!”, je hobi borderko povlekel na žičnico in odpeljala sta se na prvo snežno avanturo.

Že po nekaj metrih pa se je sedežnica ustavila in … spet gledamo punce, ki opravljajo. Laura Poloni razlaga, zakaj ne spi več v svoji sobi, ki si jo deli z Nino S. Nina je na zmenku, zato je to idealen čas za glodanje kosti.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

… a sedežnica še vedno stoji! Gregor Nini ponudi piščalko za pse, ona pa se zmede misleč, da ji je poturil alkotest. Poklicala sta na pomoč – gospod z ratragom jima je dostavil pozabljeno košaro z dobrotami. Končno se je žičnica spet premaknila in krenila sta na vrh smučišča, kjer pa ju niso pričakale smuči ali bord – dobila sta vsak svoj obroč za hemeroide!

Naslednjih pet minut uživamo v smešnih in nadvse inovativnih poskusih spuščanja s hemeroidnimi obroči. Bolj pogumna Nina je Gregorja navdušila nad spuščanjem v stoje, kar je privedlo do precej glasnega trka z glavama. Veliko sta padala in še več sta se smejala. Zmenek je uspel – postala sta prava frenda!
JA, Nina got friendzoned! NA HARD!

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Sandra, Pia in Nina R. vmes klepetajo o tem, kako Sanjski še ni opazil Sandre, Gregor in Nina S. pa se kepata. Stisnjena na klopci začneta s prvimi pravimi, globokimi pogovori. Nini se je zaluštalo vroče čokolade, zato sta odšla na toplo. Velik kozarec kakava, prigrizki in svečke pa so privedli do romantičnih vprašanj … o bivših tipih.
Nina še ni imela resne zveze, a očitno še ni prebolela tiste svoje prve (ne)resne.

Vmes druga Nina joka, Laura ji razlaga, kaj vse je ne zanima, Nina spet joka, Laura spet razlaga …
Med kreganjem o tem, katero tista druga manj zanima, se Nina S. odpre Gregorju, ki žalostno pogleduje proti statistom in se sprašuje, kdaj bo konec zmenka. Vse bolj se mi zdi, da sploh ne posluša deklet in samo čaka nek signal v smislu: “Dost smo posnel, gremo na drugo lokacijo!”.
Nina ni dobila vrtnice, ker ni dobila poljuba, ker jo je Gregor popredalčkal v predalček za “smešne prijateljice”.

Še preden pa sta zaključila z zmenkom, jo je vprašal po medsebojnih odnosih med kandidatkami. Precej diplomatsko mu je odgovorila, da se načeloma punce kar razumejo, a …

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Saj mu je jasno, da so nekatere precej prepirljive … VALDA?! Očitno ne, ker je dejal, da se mu zdijo kot najboljše prijateljice.

Medtem “najboljše prijateljice” ugibajo, kaj počneta.
Zmenka je konec z besedami: “Res si zabavna!”. #friendzoneD

Prihod v hotel je boleča izkušnja – če si brez vrtnice in nisi okušala Gregorjeve sline, pa še precej bolj. Z odprtimi usti so poslušale njen opis dogajanja, Anja Š. pa je našla novo pismo!
Gregor bo kandidatke peljal na nov skupinski zmenek v objem Kamniško-Savinjskih alp!
Pia, Janina, Kaja, Carmen, Mary in Ana gredo v hribe … prespat!

Pia je punce spodbudila k britju, če bo slučajno kaj akcije, in jim zaupala, da ima v načrtu spanje pri Gregorju, medtem ko se bodo preostala dekleta stiskala “nekje drugje”.

Laura nam je končno razložila strukturo nastalih klanov.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Gre za tri klane: v enem so punce, ki naj bi bile nevtralne (Janina, Kaja, Pia in Anja), v drugem so punce, ki naj bi jih vodila Mary (Sandra, Nina 1 in 2), v tretjem klanu pa so “močne kandidatke” Polona, Carmen, Laura in Ana, ki nimajo konkurence, ampak so sebi največja konkurenca … Ste zbegani? Tudi jaz! Sedaj o klanih vem še malo manj in skrivnost še ni čisto razkrita.

Ana je spet nekaj povedala in spet so imele vse izrečene besede seksualno konotacijo. Njena nagnjenost k seksualnemu pa je zmotila Nino R., ki se je obregnila v Anin profil na OnlyFans.
Laura pa je njene misli prekinila z vprašanjem o Carmen. Medtem ko ji je Nina R. odgovarjala, ji je Laura povedala, da je ne zanima. Potem ji je še povedala svoje mnenje in ko ji je Nina želela povedati svojega, ji je razložila, da je ne zanima. Potem ji je še enkrat povedala svoje mnenje in ji dejala, da je zadeva ne zanima ter jo vprašala, zakaj ji o tem govori, če je ne zanima.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Laure torej ne zanimajo druga mnenja, a zelo rada deli svojega … je pa drugi ne zanimajo.

Kamera nas popelje na zimsko idilo, kjer Peter dekletom razlaga, da bodo spale blizu Gregorja. Še preden se odpravijo spat pa sta Gregor in Peter za dekleta pripravila presenečenje: punce bodo morale odteči do sanjskega moškega, ki se pol kilometra stran naslanja na nek zimski golf voziček.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Zmagovalka bo dobila prevoz z “zelo zanimivim prevoznim sredstvom” IN zmenek v vroči kadi z Gregorjem!

Za zmago sta se udarili športnica Kaja in Marija Mutola letošnje bere kandidatk, Carmen. Pia je kljub aerodinamično pobritemu telesu že na začetku pomahala s svojo pumpico za astmo, Ana se je odločila, da Gregor ni vreden poškodbe, Janina pa je ostala nekje na zlati sredini. Mary je bila zadnja?
Na koncu je prepričljivo zmagala Kaja in si prislužila prevoz do prenočišča, kamor so se ostala dekleta morala odpraviti peš.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

V hotelu pa je dekleta čakalo novo presenečenje! Sandra je odprla novo pismo in prebrala skrivnostne besede: “Že prihajamo!”. Dekleta so bila zbegana, a je njihovo zmedenost kmalu zamenjalo navdušenje – vse so na glas pričakovale obisk domačih. “OMG, DOMAČI PRIDEJO! Sigurno …”

Vsem je šlo na jok (od sreče), a so se solze sreče posušile že nekaj trenutkov kasneje, ko so pomislile na morebiten prihod novih tekmovalk. Fek, kaj pa če pridejo nove bejbe?!

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Damice so gazile po snegu, Gregor pa se je namakal v čebru vode in čakal na svojo zmagovalko. Kot Edward Cullen v Twillightu se je Gregor diamantiziral na zimskem soncu.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Moker od vroče pare, ki se je dvigala iz še bolj vroče vode, ki je objemala še bolj vroče telo še bolj vročega sanjskega moškega, je k sebi sprejel še bolj vročo Kajo. Še preden sta spila prvo kapljico šampanjca, sta se poljubila. Na tokratni zmenek ni prinesel pršuta (bravo, Gregor!), zmagovalko izziva je postregel z jagodami. Medtem ko je Kaja razlagala, kako lepo se imata … jo je Gregor spet dvignil kot otroka (why, Gregor?) in nam dokazal, da bo nekoč res čudovit očka.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Kamera se je obrnila na Ano, ki je spet izjavila nekaj porednega. Ne, resno – ne izmišljujem si – citiram: “Naj delata, kar hočta. Jaz sem jih tut že prej probala več. Nej proba slabše …”. Medtem Kaja Gregorju pove, da bi se bila pripravljena preseliti iz Kopra, ker ima svoj avto in se ji ni težko voziti do Ljubljane. #confused
Že nekaj sekund kasneje ju prekine prihod ostalih deklet, ki so se utaborile za njunima hrbtoma.

Zaradi prevelikega števila gledalk (ki še niso okusila Gregorjeve sline) je bil tokratno vrtnico primoran podeliti ob spremljavi objema in nerodnega cmočka – cock block uspel! Kaja je bila vseeno vesela, Gregor pa je moral pod mrzel tuš.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Mrzel tuš pa so dobila tudi dekleta, ki so ostala v hotelu v Portorožu: namesto obiska domačih, so prejela tablico z video predstavitvami novih tekmovalk!

Gregor in damice pa medtem flirtajo z balkona na balkon. Ana, Pia, Mary in Carmen so kovale načrt za nočne igrice, punce doma pa so presenečeno buljile v tablico: v hišo prihaja kar pet (5!) novih kandidatk!
“O, ne! Laura dve!” je zaklicala Nina R., ko jim je ena izmed kandidatk zabrusila “Bičez!”.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Gregor in srečne izbranke pa že sedijo za mizo in čakajo na romantično večerjo. Za začetek so nazdravili (khm, a ni nihče gledal šeste epizode, kjer je igranje z mehurčki hitro eskaliralo v kričanje in prepire?!), v nadaljevanju pa je Ana z nogo čisto spontano pod mizo čohala Gregorja! Ne, ne – nič pokvarjenega – le preverjala je, če se “fant kaj zmede”, ker si želi, da “jo spozna v taki luči, kot je”.

Sanjski moški se JE zmedel, ker je že naslednji trenutek Carmen vprašal, kaj mu je želela povedati o kandidatkah.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

V sekundi mu je bilo žal, saj se je romantična večerja spremenila v prepir. Prišlo je tako daleč, da je celo Ana prenehala z božanjem. Mary je Gregorju povedala, da ji Polona ni všeč, ob tem pa je ponesreči (?) bleknila, da je z osemnajstimi leti premlada … in mu s tem razkrila njeno starost. Ana in Carmen sta ji očitali, da je bila podla, Mary pa je rekla, da ni vedela za “skrivnost”. Med najbolj sočnim dogajanjem (na prepir mislim, ne na čohanje) je do mize prišel Peter.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Gregor bo eno izmed punc poslal domov še pred vrnitvijo v Portorož! Katera bo to?
… nam malce razkrijejo z nespretno montažo na koncu.

foto: VOYO @ SANJSKI MOŠKI @ POP TV

Današnjega dela je konec, a že kooomaj čakamo jutrišnjo epizodo! Nekaj sekund vpogleda v jutrišnje dogajanje nam razkrije, da bo DRAMA! Prepiri v hotelu sredi gozda, prihod novih kandidatk, Gregor v solzah IN prepiri v hotelu na obali!
CAN’T WAIT!!!