PARTY MIX

Sanjski moški E6: Še en glaž pa gremo!

Nov dan, nov del oddaje Sanjski moški, novi prepiri?!
Če se je večina delov do sedaj začela s prepirom, je današnji začetek oddaje zaznamoval odhod … Tjaša je zaključila svojo vohunsko misijo in se poslavlja. Še preden pa zapusti hotel (in jo tekmovalke začno še bolj opravljati), je morala dekletom zaupati, katero je izbrala za naslednji zmenek z Gregorjem … iiin še preden je to storila, so se tekmovalke že skregale.

foto: VOYO @ POP TV @ Sanjski moški

Prvi prepir smo tako videli šele v 42. sekundi oddaje! Tokrat sta si v lase skočili Anja Š. in s šampanjcem podprta Carmen. Seveda takoj na začetku oddaje ne izvemo, zaradi česa se kregata (morda jo je vprašala, ali je Carmen njeno astrološko ime?), zato je napetost že na začetku precej visoka!

Medtem Gregor čaka na svojo izbranko. Tokratni zmenek se bo dogajal v Woop!-u, zato upam, da je srečna izbranka spakirala športni modrc!
Sanjski moški je predvideval, da bo Tjaša najverjetneje izbrala Mary, med možnimi kandidatkami pa je naštel še Ano in Anjo Š., zato ni bil čisto presenečen, ko je na zmenek prišla ANJA!

foto: VOYO @ POP TV @ Sanjski moški

Prostor za šalo o nepotrebnosti športnega modrčka bom rajši namenil razmišljanju o tem, kako kandidatke morda malce drugače dojemajo Gregorjeve besede, kot le-te morda dojemamo mi. Ko je Anja prišla pred njega, ga je vprašala, če jo je pričakoval, on pa ji je odgovoril z “Ne.” … kar je ona razumela, citiram: “Videla sem, da me je bil vesel.”.
Svet je res lepši, če si malo zacopan, huh?

Međutim dekleta v hotelu (spet) opravljajo. Glavno besedo ima Nina R., ki svojo starost enači z zrelostjo, kar pomeni, da je 10 let bolj izkušena in zrela od Anje Š. IN je zato (po njeno) boljša kandidatka za Gregorja.
BLA-BLA, noone cares!

Slika se vrne v Woop!, kjer je pred Gregorjem in Anjo že prva naloga. To bo test zaupanja! Gregor se je moral postaviti na rob umetnega prepada, Anja pa ga je morala poriniti čez. O moj G…regor!
Sanjski moški je zopet pokazal, da morda ni najbolj navdušen, kadar kontrola ni povsem v njegovih rokah, a se je po tolažilnem objemčku – se vidi, da Anja zna z otročki – vendarle prepustil in brez oklevanja ga je zabrisala čez rob.

Čas je za povračilo! Tokrat je bil Grega na vrsti za porivanje Anje … čez rob na blazino! Anja se ni prestrašila, a ji je porivač vseeno naklonil poljubček … na čelo! OMG, a ste lahko še bolj pokvarjeni!
Ko je Woop! mojster porinil še oba naenkrat, sta ostala na blazini in … se zažvaljila. #valda

foto: VOYO @ POP TV @ Sanjski moški

Nekaj cmočkanja kasneje sta se preizkusila še v dirki čez bazen penastih kock, kjer je Gregor damsko prepustil zmago svoji izbranki, zato je bilo pričakovati, da bo na zadnjem preizkusu grizel do konca. Na zadnjem izzivu šamaranja nekih svetlečih površin je tako zmagal…a ANJA!

Je sanjski moški ravnokar dokazal, da lahko izgubi proti punci? … in pri tem ni užaljen še tri dni?
Pred zadnjim izzivom sta tudi stavila in se dogovorila, da lahko zmagovalec določi, kakšna bo nagrada … kar tokrat ni bil Gregor. GREGOR NI ZMAGAL … in zaradi tega ni čisto nič jamral! Je to resnična ljubezen?! #gregornizmagal

Še preden mu je zaupala, kaj bo moral storiti, ker ga je premagala, jo je peljal na bungee skakanje. Na stropu je viselo 5 zanimivih dejstev o Gregorju (ki jih je na listke zapisala Tjaša), a je Anja lahko izbrala le tri.

Po uspešnem lovljenju srčkov z zanimivimi dejstvi o Gregorju je tako izvedela, da mu lahko zaupa svoje skrivnosti, da je vedno točen in da je zelo odgovoren … Um, a lahko nekdo Tjaši pove, da to niso zanimiva dejstva? Tako bi jaz opisal svojo socialno delavko v osnovni šoli.

Med pogovorom s kamero je Anja pripomnila, da bi bilo super videti še katerega od preostalih dveh srčkov. Ustvarjalci oddaje so se zamislili nad “dejstvi”, ki jih je izvedela in se je usmilili. S creepy posiljevalskim glasom ji je nekdo izza kamere dejal: “Dobila ga boš zdele!”.

foto: VOYO @ POP TV @ Sanjski moški

Navdušena Anja je tako za bonus izvedela še, da Gregor zna speči palačinke. “SANJSKO!” je pokomentirala zadnje “zanimivo” dejstvo o gospodu Sanjskem.
Če si zacopan, je res vse sanjsko, huh?

Kot vsa dekleta pred njo je tudi Anja doživela svoj trenutek romantike, a ga je prekinil eden izmed Dunking Devilsov, ki ga je zakucal čez romantični parček. Anja se je ustrašila, Gregor pa … khm, recimo, da je ženski krik prišel iz ust ene od statistk. #zacvililkotdeklica #usrov

foto: VOYO @ POP TV @ Sanjski moški

Dunking Devilsi so jima pripravili pravi šov z zabijanjem žog skozi obroč in samo upali smo, da ga bo tudi Gregor zabil … v koš! Anja je celo sodelovala v enem izmed zabijanj, zato jo je Gregor kasneje izzval, da zadane koš. ZADELA JE!
… kar je privedlo do (novega?) trenutka, ko je Sanjski začutil, da se mora dokazati – ne morejo eni mulčki bolj očarati Anje od njega? – vzel je žogo in jo kot pravi Dunking Devil zabil skozi obroč!
“SANJSKO!” … si je mislila (zacopana?) Anja.

Medtem so Pia, Kaja in Nina S. debatirale o tem, kakšen medo je Gregor … “ga je treba potolažt…”. Nina še ni dobila svoje priložnosti z Gregorjem, zato sta jo Kaja in Pia malce (po)tolažili.

Anja pa je Gregorju končno zaupala, kaj je tisto, kar mora storiti, ker je izgubil v Woop! tekmi. Odgovoriti na vprašanje! Vprašala ga je, ali je ona med njegovimi petimi favoritkami. Na njegovo izmikanje odgovoru bi bili ponosni vsi slovenski politiki, ona pa je bila (zacopano?) navdušena nad “odgovorom”, ki ji ga je napletel.

Potem je kar nekaj časa govorila Anja. Kar. Nekaj. Časa … (pa smo videli zmontirano verzijo!)
Vmes je Gregor jedel grozdje in razmišljal, kdaj je najboljši čas, da jo prekine in jo preseneti s poljubom. Opa, ne – preseneti jih z vrtnicami, poljubi pač naravno sledijo.

O tem, kaj se je zgodilo, ko so se ugasnile kamere, pa lahko govorijo samo muhe na steni (ne pravim, da imajo v Woop! muhe – samo tako se reče) … bom pa tukaj prilepil sliko, ki pove več od 1000 besed.

foto: VOYO @ POP TV @ Sanjski moški

In spet smo v hotelu, kjer se lepo ogvantane princeske pogovarjajo o Anji – brez opravljanja pač ne gre, kajne?
Za pravi preobrat pa je znova poskrbel Peter, ki je dekletom sporočil, da zvečer hotel zapuščata kar DVE kandidatki!

Poleg Sanje (po treh gnilih zmenkih je pač čas, da gre domov) bo tako odpikana še ena kandidatka!
Hitro so se pojavila prva ugibanja, kdo to bo … Carmen pa je bila najbolj prepričana, da je to ona, zato se je odločila, da se še zadnjič posladka z zastonj šampanjcem.

Alkohol in povišane ravni estrogena pa so idealna kombinacija za nastanek … super oddaje! Mislil sem na prepir, ampak to je tako eno in isto.
Punce so se razdelile v klane in vsaka po svoje predvidevale prihajajoče dogodke. Teh klanov je toliko, da ne sledim več – najbolj glasne so pač vedno Pia, Laura in Carmen.

Poleg Anje se je med dekleta vrnil tudi Gregor in čas je bil za mini zmenke v dvoje, ki jih poznamo že iz prejšnjih oddaj. Še preden se je Gregor odločil za katero od deklet, je Carmen predlagala Nino S., ki še ni dobila svoje priložnosti.
Gregor se je tako pogovoril z Nino, kasneje pa ga je na samo potegnila še Ana, ki mu je želela povedati, da ima že ustvarjeno kariero (poleg Instagrama ima odprt tudi profil OnlyFans) in mu s tem “dokazala”, da v oddaji ni zaradi samopromocije.

Mr. Dreamy ni najbolj prepričan v njeno zgodbo, a ni imel časa premišljevati o tem, ker ga je hitro zahaklala še Pia. Medtem ko sta se hihitala na kavču – Gregor je preverjal njene “kvalitete” – pa je Carmen jokala v kamero: “Grem domov, občutek ne vara …”.
Nihče ni pričakoval, da bo Carmen odšla čisto potiho (ali da bo popila toliko šampanjca), a so bile punce IN Gregor precej presenečeni, ko je povedala, da bo še preden odide, Gregorju o vsaki izmed deklet razkrila določene skrivnosti.
DRAMA!

foto: VOYO @ POP TV @ Sanjski moški

Carmenino ravnanje je razburilo vsa dekleta, a je le Anja Š. zbrala dovolj poguma, da ji to pove v obraz. Razvnel se je pravi prepir in vse so odprtih ust spremljale dogajanje. No, le Elena je jedla.

foto: VOYO @ POP TV @ Sanjski moški

Carmen je medtem izgubila vse zaveznice (razen poznavalke starševstva Polone). Pred kamero je odstranila mikrofon in se odmajala domo…

NE, še vedno je tu! Čas je namreč za novo ceremonijo podelitve vrtnic!
Laura nam je zaupala, da bi domov poslala vsaj 10 deklet. Gregor pa je začel z deljenjem vrtnic …
Vrtnice so prejele Laura, Mary, Nina R., Pia, Janina, Ana, Sandra, Polona, Nina 2 iiin …

foto: VOYO @ POP TV @ Sanjski moški

… kamera spet skoči na Carmen, ki spet joka v kamero in razlaga, da gre domov.
Razjarjena blondinka še enkrat vstane in odkoraka … do Gregorja! Gregor je zadnjo vrtnico podelil CARMEN!
WTF? Očitno gospod sanjski moški potrebuje kredit?

foto: VOYO @ POP TV @ Sanjski moški

Domov tako odhajata Sanja in Elena. Prva pričakovano, druga malce nepričakovano, valjda boš domov poslal punco, ki ima otroka in deluje precej zrelo, če pa praviš, da iščeš zrelo žensko, s katero bi si ustvaril družino? #confused – to je pač šov – nekdo mora domov … yo, yo, rodila se je rima, ker kle je res ugodna štima …

Naslednjič pa nas čaka nekaj novega: Gregor bo dekleta odpeljal na sanjski skupinski oddih, kjer se bodo kandidatke … skregale na smrt!
WUHUUU! KOMAJ ČAKAMO SOBOTO!