PARTY MIX

Sanjski moški E5: NEXT, please!

Spet je tu sobota in spet so punce večer otvorile s prepirom. Očitno se bo vsaka oddaja začela z babjim kregom? V glavnih vlogah prepirljivk sta tokrat (poleg Pie) vedno glasna Laura in Nina, ki jo vsi sovražijo, ker se je lupčkala z Gregorjem. Pia je razpizdena, ker se ona ni, čeprav je bila na najbolj sanjskem zmenku do sedaj (letalo, Ferrari, preveza, violine …) in se čudi temu, da je Nina bila “samo” na jogo, a je to vseeno rezultiralo v poljubu: “Ona če bi šla na letalo bi mu dala!?”, se je spraševala na grupnem opravljanju s puncami.

Foto: Voyo @ POPTV @ Sanjski moški

Dekleta so dobila novo pismo, v katerem je bilo vabilo na nov sanjski zmenek! Gregor si je zaželel družbo Kaje! Fuzbaler in fuzbalerka – valda bosta šla na fuzbal?
NE, odpeljal jo je na plezanje!

Medtem, ko se Gregor in Kaja oblačita v najbolj oprijeta oblačila vseh časov, se avtor tega prispevka sprašuje, koliko deklet od osemnajsterice ima tatu nad levo joško in kaj jim na teh tatujih piše … Anyone knows? ZS me 😉

Gregor je postaven možak, zato je bila Kaja ob njem videti miniaturno. Pomagal ji je nadeti plezalni pas, ob tem pa so se mu rahlo tresle roke. Kar videli smo, kako mu je nerodno in zdaj nam je res jasno, da je Gregor zelo neizkušen, ko pride do žensk … HAHAHAHA!

Foto: Voyo @ POPTV @ Sanjski moški

Preden sta začela plezati, je vsem povedal, da ji je namenil lažji del stene, sebi pa “tatežkega” – kar tako, da se vidi, kdo je mačo in da Kaja slučajno ne bi podvomila v to, kako možat je.
Mačoizem pa seveda ni nič fajnega, kar je ugotovil tudi Gregz, ko ga je Kaja prehitela na poti do vrha. Še dobro, da je potem sfejkala svoj strah pred višino, da jo je ujel in njegov mošus ni utrpel kritičnega udarca. Najbolj sanjski plezalec je kmalu spoznal, da je Kajina smer plezanja njemu bolj povšeči … in da lahko, če pleza pod Kajo tudi uživa v čudovitem razgledu na (Kajine) hribčke … zato se je odločil, da nadaljuje po njeni poti.
Medtem, ko ji je razlagal, da ga je malo strah, je spretno izkoristil njeno nepozornost in jo v zadnjih nekaj metrih prehitel na vrh. Moški ponos …

V opravičilo jo je stisnil k sebi in ko smo pričakovali zares vroč preznojen poljub, si jo je naložil na bok, kakor si jaz naložim tamalo, ko se mi v trgovini dere, da jo bolijo noge in romantike je bilo konec … WHY, tho?

Foto: Voyo @ POPTV @ Sanjski moški

Zmedena od manevra, s katerim je zmagal v dirki plezanja in od položaja nedonošenčka, v katerem jo je držal, je Kaja najbrž razmišljala samo o tem, kakšno sramoto si je v prvi oddaji naredil z nogometno žogo. Tudi zato je ostala nasmejana in tudi zato ga še ni porinila čez obzidje na katerega sta splezala. Romantično vzdušje – je še kaj bolj romantičnega od štetja skurjenih kuplung na vrhu Črnega Kala? – pa je poskrbelo tudi za njun prvi poljubček.
Zmenka še ni konec, a že lahko predvidevamo, da bo dobila vrtnico.

Namesto, da bi kamera nazumirala na njune ustnice, se je monter odločil, da bomo gledali dogajanje v hotelu, kjer Elena pogreša svojega otroka, Laura, Polona in Ana pa pametujejo o tem, kako je biti mama.
Seveda so vse brez otrok, a Polona res ve, kaj govori, ker ima mlajšo sestro … WAT?

Foto: Voyo @ POPTV @ Sanjski moški

A veste, kako starši sovražijo ljudi, ki jim pametujejo o vzgoji v smislu: “Jaz vem, ker imam tudi jaz kužka …”?
Polona, ti veš, kako je biti starš …, ker imaš sestro?!

Mojstrska montaža nas popelje na lokacijo drugega dela zmenka v neko kamnito hiško ob cesti. Sir, pršut, svečke in seksi Gregor ter Kaja … UF – čas je za romantiko innn pogovor o motnjah hranjenja.

Kaja je med drugim tudi precej uspešna influencerka, saj ima na Instagramu več všečkov od Gregorja … kar ga je malce zmotilo, zato je gledalcem povedal, da ima predsodek pred dekleti, ki veliko hodijo v fitnes in to objavljajo na Instagramu IN so pri početju le-tega bolj uspešne od njega.

Gregor rad govori, zato nam je zaupal svojo veliko skrivnost: Kaja je povedala, da bi rada postala fizioterapevtka, Gregorjeva skrivnost pa je, da si je pri osemnajstih letih želel, da bi njegova žena bila fizioterapevtka. #randomweirdfacts

Foto: Voyo @ POPTV @ Sanjski moški

Kaja ne je pršuta, zato ji je Gregor dal vrtnico ter poljubček in zmenka je bilo konec.

Ob vrnitvi v hotel se je ponovila že videna zgodba, kjer ljubosumna dekleta previdno sprašujejo o poljubčkih in ostalem dogajanju. Pia je “VEDLA!”, da se bo zgodil poljub, Nina pa je končno začela prepir z Lauro – omenila je celo njene gole sise! FAAAJT!

Prepir so spet prekinili ravno, ko je postalo zanimivo – meh!
Naslednji kader nas popelje v nov dan, ko v hotel “prileti” novo pismo/vabilo, v katerem je Sanjski moški na skupinski zmenek povabil Nino R., Sandro, Mary, Sanjo, Pio in Janino.

Gregor je velik avtomobilski navdušenec, zato mora biti njegova bodoča žena spretna tudi v … menjavanju gum. Valda si ne bo on uničeval manikire?!
Razdelil jih je v tri ekipe po dve punci. Nobena od punc tega še ni počela (Janina celo nima izpita), kar je malce zamajalo moje zaupanje v naše avtošole in mičkeno podprlo idejo, da z joškami prej narediš izpit (za avto), kot z znanjem.

Foto: Voyo @ POPTV @ Sanjski moški

Punce so se najprej zagnale v gume, šele potem so se lotile dviganja avtomobilov z dvigalkami – saj se to tako počne, kajne?
Nobena od mehaničark ni ravno blestela, je pa Sandra PRVA … odkrušila noht!

Grega je za trenutek priskočil na pomoč Nini in Janini, a sta po petih minutah vseeno prvo gumo sneli Mary in Sanja. Dirka menjavanja gum(e) je bila napeta še nekaj minut, ko sta Mary in Sanja do konca zašraubali svojo prvo gumo in zmagali!

S tem pa tekme še ni bilo konec – zmagovalki sta se za sanjski zmenek udarili še v gokart dirki!

Foto: Voyo @ POPTV @ Sanjski moški

Medtem, ko so od vročega asfalta očarana dekleta čakala na začetek dirke, je na cilj pridrvel skrivnosten črni dirkač. Ko je izstopil iz vozila, smo videli, da je to Mr. Sanjski. Pia se je navlažila nad njegovim kombinezonom, Gregor pa se je hitro malce slekel in poskrbel za še nekaj vzdihov.

Čas je za dirko – 3, 2, 1 in gremo – Gregor je pomahal z zastavicami, dekleti pa sta … pet sekund kasneje počasi štartali. Sanja je z lahkoto premagala Mary in si s tem zaslužila objem, ki ga je Gregor takoj obžaloval: “Človk se vsega hudega navadi,” je objem komentirala Sanja.

Sanjski in Sanj…a sta znova poskrbela za najbolj awkward zmenek v dvoje. JA, tale je bil ŠE BOLJ awkward kot vsi tisti trenutki, ki sta jih delila do sedaj.
Vmes so se punce razveselile vrnitve poraženih tekmovalk, Nina pa je odkrito (za njenim hrbtom seveda) napadla Sanjo.

Med sedenjem na pisti (a ni to malo nevarno) sta med svečkami sedeč Gregor in Sanja doživljala najgnilejši zmenek vseh časov in prvič smo bili že na začetku zmenka prepričani, da bo to zmenek brez poljuba … kar pomeni, da Sanja tudi ni dobila vrtnice. NO KISS, NO ROSE!

Foto: Voyo @ POPTV @ Sanjski moški

Peter je v hotel vstopil z novico: NEKDO TUKAJ NI V IGRI ZA GREGORJEVO SRCE! in vse so takoj vedele, da gre Sanja domov … Čeprav je v bistvu govoril o Tjaši.

Z očmi so ji vse poje*ale familijo in se zamislile nad svojimi besedami v prejšnjih dneh, Tjaša pa je nato dobila dve uri časa, da izbere dekle, ki bo šlo na naslednji zmenek z Gregorjem.
Prestrašena Tjaša je dobila kar nekaj mikavnih ponudb (Nina S. ji je ponudila celo denar!), a še preden je sprejela katero od podkupnin, se je vrnila Sanja. Vsi so pričakovali, da je dobila vrtnico – ne vem, sicer zakaj – a dame ne vidijo Sanjinega obnašanja?!
Seveda njen zmenek nikogar zares ne zanima, ker so vse v pričakovanju Tjašine odločitve, zato je čas za lezenje v rit.
Najbolj je navalila Laura, ki nam je zaupala, da je ljubiteljica nogometa in vsega drugega, kar ima rad Gregor … blablabla …

Foto: Voyo @ POPTV @ Sanjski moški

Tjaša je bila pred težko nalogo: bo sprejela denar ali …
VSE TO V NASLEDNJEM DELU, ki bo na sporedu že jutri!

_

V imenu tekmovalk, monterjev, snemalcev in Gregorja se opravičujem za dolgočasnost današnje epizode in obljubljam, da bomo jutri VSE nadoknadili!