SANJSKI MOŠKI E22: FERTIK!

0

Včerej ste gledal oddajo in bral povzetek, zato namo zdele nč od včerej govorl. Razn, da je Kaja dobla pregled oralne odprtine IN potem vseeno odšla domov (je bla kr začudena!) pa da je Tjaša ostala … pa da sta se Anja pa Gregor žvaljila pred mulci pa da je Peter Gregorju pokazal vse psiho scene iz prejšnjih 20 delov … se ni zgodilo nič takega.

#nothingtoseehere

DANES gre Gregor najprej na zmenek s Tjašo …

Že včerajšnji zmenek z mulci je rahlo nakazal, da je POP TV zmankalo denarja za zmenke že tam nekje v tretji epizodi, ko so se skeširali za nadsanjski zmenek Pie in Gregorja. Šla sta na avijon, se furala s Ferrarijem in … zapravljala denar na 1001 način. Vsi zmenki za tem pa so bili precej bolj revne narave … kar se je le še stopnjevalo. Tako sta se finalna zmenka zgodila v vrtcu in v kuhinji … Yup, Gregor in Tjaša bosta danes kuhala!

Nekdo je dobil idejo, da bi “kuhanje v paru” lahko bilo nekaj tako zanimivega, da bo na tem temeljila finalna oddaja … in ni se zmotil! K “zanimivosti” zmenka je v največji meri pripomogel Gregor, ki se je izkazal za popolnega control freaka … in pečenje francoskih rogljičkov je kar naenkrat postalo zabavno.

Tjaši se najprej zdi kjut in prijetno, da Gregor želi večino stvari narediti sam – because why not – naj se matra s smrdljivo ribo in rezanjem špeha … kmalu pa ji to mičkeno dopi*di.

Medtem ko si umiva roke in ji Gregor ponudi pomoč, mu nameni enega izmed “bitch, sit down or i’m gonna sit you down” pogledov, ki malce umiri Gregorjevo tendenco po kuharski dominanci. Malce.

Gregor uvidi, da je bil kreten, zato se opraviči … kamermanu.

Tudi Tjaša je dojela, da je bil posesiven do noža, korenčka, ribe … in se tudi ona nekako opraviči … kamermanu. Gospod kamerman samo tiho stoji v zakulisju in snema in razmišlja, če bi se tudi on moral komu opravičiti.

Gregor se slini po Tjaši, le-ta pa ga mičkeno odriva. Gregorja to zmoti, saj ima občutek, da bi se s Kajo najbrž že žvaljil na mizi z lososom … medtem ko Tjaša “ne izkoristi časa z njim”.

Naš Sanjski moški sicer razume, da se Tjaša pred kamerami in gospodom kamermanom ne more čisto sprostiti, a si želi vsaj “5 minut dokaza, da je lahko tut drugač”, kar pomeni, da bi se rad vsaj 5 minut žvaljil.
Hja, Gregor … Kaja je že doma, Anjo si pa že včeraj prelizal.

Ko vse skuhata in pojesta, se nasmejana pogovarjata o tem in onem, dokler Gregor Tjaše ne vpraša, kaj jo na njem mogoče moti. Pravilen odgovor bi bil (TJAŠA, A BEREŠ TOLE?!): “Nič, res si mi sanjski.”, Tjaša pa je rekla, da jo moti to, da je mogoče malo “tečkica”. Gregor je tečkica, ne Tjaša. No, vsaj v tem primeru je tako.

Francozinja mu namigne, da je dobila občutek, da je malček control freaka, kar je dokazal v kuhinji nekaj minut prej. Gregor se brani, da ni “dosadan”, Tjaša pa se samo hihita in ga mičkeno heca. TOO FAR, TJAŠA, TOO FAR! Skorajda se že “pobotata” potem pa Tjaša reče, da ima rada zadnjo besedo. Gregor vmes nekaj razlaga potem pa obnemi: “KAJ IMAŠ RADA?”.
Živčno srkne kozarec vina … in v kamero neprepričljivo zavzdihne, da se pri teh letih lahko odraslo zmenita, kdo bo imel zadnjo besedo … dokler je to lahko Gregor.

Gregor si naloži Tjašo v naročje in dobi poljubček, a se že naslednji trenutek Tjaša spet malo umakne.

Serija cringe momentov se stopnjuje do trenutka, ko Tjaša v kamero pove, da je Gregor preveč “tišast” in da s tem, ko ji ves čas prigovarja naj se sprosti, dosega kontra efekt. Tjaša se zapira vase, ker Gregor preveč “vrta” v njo.

V tem trenutku je jasno, da gre domov Tjaša … njun zmenek je bil preprosto preveč weird, da bi iz tega lahko nastalo kaj več. Kaj pa ti meniš?

V naslednjem kadru nas Peter pozdravi na obali Blejskega jezera, v bližini katerega se bo odvijalo najbolj pomembno srečanje letošnje sezone: punci bosta spoznali Gregorjeve starše, ki bodo močno vplivali na Gregorjevo finalno odločitev.

Gregor plane v objem svojih staršev in za nekaj minut pozabi na dogajanje okoli sebe. Že več kot en mesec in pol ni videl svojih staršev, zato mu med objemčkanjem mamice in očima na lička pritečejo solzice. Ravno si popravi make-up, ko ga izza hrbta pozdravita njegov brat in nečakinja. Gregorju se vlijejo solze … spet. Brat in nečakinja sta priletela iz Amerike!

Popolnoma premočenega Gregorja mamica vpraša, kdaj jim bo pokazal punce. Gregor potrebuje še minutko, da pride k sebi in se preobleče iz mokrih cunj, brat pa ga vpraša, koga bodo sploh spoznali.
Gregor na kratko predstavi obe punci: Anja se rada žvalji, Tjaša pa je iz Francije.

Prva, ki jo je Gregor pripeljal pred mamico, očima in brata z nečakinjo je bila Tjaša. A veš tisto, ko se pripravljaš, da spoznaš njegove starše in se odločiš, da namesto tangic oblečeš gatke, namesto ogromnega dekolteja pa … nadaneš nekakšen mix garderob gospoda, ki prodaja sladolede in vaškega klovna? No, to!

Tjaša se takoj poveže z vsemi člani družine. Objemajo se in izljubivajo in dejansko lahko vidimo, da je Tjaša precej odprta oseba in ima rada objemčke in te zadeve … Morda pa ni težava v Tjaši ampak v … Nah, Gregor je sanjski!

Družina Tjašo zasuje z vprašanji. Gregorjev očim se je zbal, da mu bo Gregor pobegnil v Francijo, a ga Tjaša pomiri, da se bo v primeru, da bosta skupaj … ONA PRESELI NAZAJ V SLOVENIJO!
Obstreljujejo jo z vprašanji, Tjaša švica v svojem sladoledarskem kombinezončku in kooomaj čakamo, da bo konec te inkvizicije.

Ko vprašanja in odgovori že skoraj zaplujejo v drugo smer, Tjaša omeni Gregorjevo tečnarjenje pri kuhanju, kar preseneti Gregorja. Tečno se sprašuje, če je res tečen, člani družine pa samo gledajo v drugo smer in se delajo, da ne vidijo njegovega tečnarjenja. Mamica Tjaši pove, da je Gregor že od nekdaj tečen – OPA! – odločen …

Uroš (brat) Tjašo vpraša, kaj se bo zgodilo, če je Gregor ne izbere? Tjaša odvrne, da ga ne bo preganjala v sanjah kot ena izmed bolj tihih blond kandidatk, khmkhm …
Vsi začnejo jokati in kar naenkrat Gregorjeva mamica Tjašo odpelje na “čas na samem”. Po pogovoru z Gregorjevo mamico se Tjaša končno odpre … in nam pove, da se je zaljubila. KJUUUT!!!

Tjaša je končno pokazala svoja čustva!
Ko izreče besede: “Rada ga imam…” ji priteče pristna solzica sreče.

IN že smo pri drugem spoznavanju staršev – na vrsti je Anja!
Gregor gre po Anjo, ki se ob prihodu pred starše ustraši, da bo spet varuška, a Gregorjeva nečakinja na srečo spi.

Anja takoj očara starše in brata, Gregor pa jo spomni, da more njegovo mamico tikati. Mamica Anjo odpelje na samo, kjer se pogovorita o Gregorju in njuni prihodnosti. Anja jo ves čas vika.

Po obeh srečanjih se Gregor in družina pogovorijo o primernosti obeh kandidatk. Po povedanem lahko pričakujemo, da bo zmagala Anja, a je Tjaša že tolikokrat presenetila, da do zadnje Gregorjeve odločitve ne bomo vedeli, kaj in kako.

Na koncu družinskega druženja Gregor in Uroš dobita rojstnodnevno torto. Medtem, ko Uroš nekaj razlaga, Gregor s težavo zadržuje solze … da ne bi predčasno ugasnil rojstnodnevnih svečk.

Zaželijo si sreče za Gregorja in da morda ne bi bil tako tečen … HEC, odločen.

Po oglasih nas čaka najpomembnejša podelitev …

WAIT, WAIT … A NISMO REKLI, DA SMO VČERAJ VIDELI ZADNJO ZADNJO ZAAADNJO PODELITEV VRTNIC?!

Ne, Gregor bo danes podelil ZADNJO vrtnico … in še nekaj sekund pred podelitvijo se sprašuje, če se je odločil pravilno.

Prva pred Gregorja stopi Tjaša in očitno je, da bo Tjaša odšla domov (ali pa v Francijo).

Pove ji, da ni uspel prebiti zidu, ki ga je postavila pred sebe in da sta se premalo žvaljila. Tjaša je optimistična glede prihodnosti.

Druga pred Gregorja stopi Anja in za trenutek pomislimo, da bo morda obe poslal domov! Spretna montaža in domišljeno preskakovanje besed poskrbijo za preceeej napete trenutke …

Potem pa Gregor Anji pove, da ji bo dal šanso in jo zažvalji.

Tako – oddaje Sanjski moški 2021 je konec: Gregor skensla Tjašo in se odloči za Anjo!
Pričakovan in dolgočasen konec sicer polno preobratov polne in izredno zanimive sezone Sanjskega moškega.

Kaji, Tjaši in ostalim luzerkam želim ogromno sreče v prihodnosti, sanjskemu parčku pa obilico žvaljenja in plesne urice.
Ker Gregorja in Anje zaenkrat še nikjer (po oddaji) nismo videli skupaj, upamo, da je parček še vedno srečno skupaj … in čakamo na novo sezono!

Upam, da ste uživali v naših štorijah in vseh ostalih vsebinah povezanih z letošnjo oddajo in se priporočam za kak share, like, follow in vse ostale zadeve, ki me bodo izstrelile med najboljše influencerje vseh časov!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here