Sanjski moški E21: PREDFinale!

0

OMG, OMG, OMG … PREDFinalna oddaja je tu!
V igri so samo še tri dekleta, mi pa smo le še en dan oddaljeni od konca najbolj sanjske oddaje vseh časov!

Gregor je v prejšnjem delu spoznal družine svojih zadnjih treh kandidatk. Zmotno je mislil, da mu bo po spoznavanju najbližjih članov družin Kaje, Anje in Tjaše, lažje izbrati zadnji dve kandidatki, ki ju bo predstavil svoji družini. Po tem, ko je obiskal vse tri domače kraje lepotičk, ki se še borijo za njegovo srce, je namreč še korak bližje zadnji izločitvi, ki se bo zgodila že danes, a tudi po ljubezenskem popotovanju širom Slovenije, ni še čisto prepričan v svojo (pravilno?) odločitev.

Danes bo ena izmed tekmovalk odšla domov … brez vrtnice in brez Gregorja! Katera bo to in kateri dve bosta na zadnji zadnji podelitvi vrtnic prejeli žlahtni cvet izpod Gregorjevih rok?

V preteklih 20. delih je Gregor spoznaval dekleta, ki so pogumno stopila v boj za njegovo srce – dvajset deklet se je že poslovilo, v igri so tako samo še Anja, Kaja in Tjaša.

Po nešteto sanjskih in nekaj malo manj sanjskih zmenkih, lahko mirno rečemo, da je Gregor dodobra spoznal dekleta in njihove namene. V mesecu in pol smo videli solze, smeh, spletke, dramo, zaljubljenost, ljubosumje in hud boj med dekleti. Kateri dve sta ga najbolj prepričali in katera je tista, ki je tik pred zdajci izpadla iz boja za gospoda Sanjskega? Že “veste”, katera je Gregorjeva favoritka za končno zmago?

Gregor v uvodni špici pove, da bi rad z naslednjo žensko, ki ji bo rekel “Ljubim te”, preživel preostanek svojega življenja.
S Petrom sedita pred kaminom, obujata spomine na pretekle dogodke in se pogovarjata o najbolj markantnih trenutkih te sezone.

Gregor nam pove, da se je takoj zagledal v Anjo, ki je bila tudi prva kandidatka, ki jo je spoznal v tem šovu. Že od začetka je bilo med njima čutiti kemijo, zato ne preseneča, da je Anja v polfinalu najbolj sanjskega šova vseh časov. Čudoviti zmenki, iskreni pogovori in strastni poljubi so Anjo pripeljali skorajda do konca … Anja pa je tudi najbolj materinska od vseh treh punc. Je Anja tista, ki mu je ukradla srce?

Že v naslednjem trenutku Gregor opisuje prvo srečanje s Kajo. Nogometna navdušenka je ob prihodu v hotel s seboj prinesla nogometno žogo in Gregorja izzvala v žongliranje (z žogo). Nikoli ne bomo pozabili, kako se Gregor NI izkazal. Kljub začetnemu “spodrsljaju” pa je med njima čutiti neko strast, igrivost in tekmovalnost, ki so Kajo pripeljali do polfinalne oddaje Sanjski moški 2021.

Nogometno obarvano pa je bilo tudi Gregorjevo prvo srečanje s Tjašo. Kandidatka, ki je v šov prišla iz Francije, je v oddajo namreč vstopila šele v sedmi oddaji, ko je skupaj s še štirimi dekleti dodobra pretresla dogajanje v hotelu. Že od prvega trenutka, ko sta se spoznala, je bilo čutiti Gregorjevo naklonjenost do prikupne “Francozinje” in kljub vsem “težavicam”, ki so jo doletele, ker je v oddajo vstopila naknadno, se je prebila med v letošnji polfinale.

Peter in Gregor gledalcem orišeta potek snemanja oddaje: Gregor je živel ločeno od deklet in jih je videl le med snemanjem, dekleta pa so v hotelu bivala skupaj. Naključno so bila poparčkana po sobah, hormoni, izoliranost od zunanjega sveta in stresno okolje pa so poskrbeli za zgodnjo razdelitev v “klane”, ki je obveljala vse do izpada nekaterih ključnih tekmovalk. Dekleta so tekom snemanja poskrbela za kar nekaj “prepirčkov”. Za večino le-teh Gregor sploh ni vedel, ker je o dogajanju med dekleti slišal le tisto, kar so mu dekleta povedala na samem.

Potem pa … PETER IZVADI TABLICO in Gregorju pokaže prepir “med Anjo in CKarmen”, ki je bil pravzaprav prepir med Carmen in Karmen in je bil posledica prevelike količine popitega alkohola.

Gregor prestrašeno gleda v tablico in se čudi dejanjem naaajstarejše tekmovalke, ki je verbalno napadla Anjo. CKarmen se dere na Anjo, Sandro, Kajo in ostala dekleta, ki samo tiho opazujejo temno plat menopavze. Anja se je odzvala neverjetno mirno in je kot prava damica že v kali zatrla vse poskuse po ustvarjanju nepotrebnega ekscesa. Go, Anja! ČinČin, CKarmen!
PO ogledu posnetka Gregor dojame, zakaj smo bili vsi tako začudeni, da ni CKarmen že prej odšla domov.

Peter se je odločil, da danes izpostavi vso dramo pretekle sezone, zato je naslednja beseda, ki prileti iz njegovih ust P… OLONA! Gregor se zahihita in pove, da je približno vedel, kako je Polona odreagirala, ko je izvedela, da je Mery izblebetala njeno skrivnost … Peter pa ga prekine in ga vpraša, če bi rad TOČNO vedel, kaj se je dogajalo? #peterlovesdrama
Gregor prestrašeno prikima (kul je model, sej ne bo Polona pršla tega razlagat – na tablci ti bojo pokazal) in vzame tablico v roke.

Spet vidi CKarmen, ki zakuha prepir, potem pa vajeti v svoje roke prevzame Polona. Na posnetku lahko lepo vidimo, kako se je Nina Savnik usrala v hlače, ko je Polona eksplodirala po mizi. Gregor neodobravajoče odkimava, ko se Mary in najmlajša tekmovalka precej nedamsko obkladata z besedami.
Petru razloži, da je sam strogo proti nasilju in nam pove, da ga Polonina dejanja spominjajo na grde trenutke iz njegove preteklosti. Ko se mu utrne prva solzica, za trenutek obstane in prediha težke spomine.

Napol v joku pove, da nikoli več ne želi videti ali izkusiti česa podobnega …

Peter ga za konec vpraša, ali je med dekleti bodoča gospa Čeglaj. Alo, dude?! WTF – še 40 minut oddaje imamo!
Gregor se nasmehne in mu pove, da … mu ne bo povedal najbolj varovane skrivnosti tega poletja.

Peter se ne vda in ga opomni, da bo moral že danes izločiti eno izmed treh deklet, Gregor pa mu razloži, da so prav vse tri čudovite, a da se bo moral odločiti samo za eno. LOL, štekamo – ena gre danes domov, ena gre jutri domov, ena ostane Gregorju … ostale pa že influencajo po Instagramu.

Kamera se preseli v nek antični hotel v katerem se Anja, Kaja in Tjaša pogovarjajo o tem, katero bo izbral.

Vsak izmed nas ima svojo favoritko, Gregor ima svojo, CKarmen ima svojo … je pa lepo videti, da so kljub stresu zadnja tri dekleta ostala v dobrih odnosih in med njimi ni nikakršne drame in/ali prepirov.

Skozi zadnja vrata kot nek skrivnostni ljubimec vstopi najbolj Sanjski moški leta 2021 … Gregor.

Ko nasmejano pozdravi dekleta, lahko na njihovih obrazih vidimo, da so nadvse živčne. Le nekaj sekund kasneje njihove obraze krasijo čudoviti nasmeški, ko Gregor s svojim žametnim glasom razlaga, kako je užival med obiskovanjem njihovih krajev in družin.

Anja misli, da ima šanse za zmago, ker je njen fotr najbolj smešen od vseh ostalih fotrov. Anja je tudi najbolj sproščena med dekleti – Tjaša in Kaja sta precej bolj živčni od Velenjčanke, ki se nasmiha Gregorju.

Gregor si želi, da bi ta dan čimprej minil, dekleta pa pozove, da skupaj uživajo v zadnjih trenutkih njihovega druženja …
Awkward silence prekine Anja, ki namigne, da je tole ena ful weird in nerodna situacija, kar situacijo naredi še bolj ful weird awkward … Kaja in Tjaša nagneta svoja kozarca, Gregor pa …

Tjaša končno spregovori in si od Gregorja prisluži romantičen pogled, kar zbriše nasmeh iz Anjinega obraza … OMG, it has begun! Vem, da sem rekel, da je luštkano, kako so prijazne ena do druge, a priznajmo si … we want DRAMA!

Gregor puncam namigne, da bi se danes lahko same dogovorile, katera gre prva na “čas na samem” in še preden Anja izreče prvo besedo, je tukaj že Kaja s svojim “BOM ŠLA JAZ …”.
Kaja pokaže svojo bojevitost, kar napali Gregorja in bojim se, da se bo gospod Sanjski danes zelo težko zadržal, da kateri izmed njih ne bi dal “lažnega upanja” aka jezička v grlo.

Gregor in Kaja klepetata na kavču, Tjaša in Anja pa klepetata na … enem drugem kavču. Razmišljata o morebitnem poljubljanju med zadnjim kavčkanjem z Gregorjem in strinjata se, da s tem ni nič narobe. Anja nam razloži, da je šov pač zasnovan tako, da Gregor naenkrat spoznava več deklet, zato so se punce že navadile, da nobena ŠE nima ekskluzivnih pravic za Gregorjeve poljubčke.

Kaja še vedno odgovarja na Gregorjeva vprašanja, ki postajajo vse bolj neprijetna in kar naenkrat … se žvaljita!

OMG, WHAT?! Je Kaja Gregorjeva izbranka?! Pogovor zaključita s prijateljskim objemčkom, Kaja pa že v naslednjem kadru puncama razlaga, da ima po debatki z Gregorjem dober občutek … in tukaj je že vprašanje: “A sta se lupčkala?”.
Kaja se v odgovor zgolj zahihita, kar da dekletoma vedeti, da je Kaja uporabila (skoraj) vse svoje čare, da bi Gregorja prepričala, da jo izbere.

Naslednja na kavču je Anja! Gregor dojame, da ima Velenjčanka (spet) mrzle roke. Čudita se dejstvu, da imata oba mrzle roke … kar po nekih ljudskih vražah pomeni, da sta oba potrebna. Ne bi bilo čudno, glede na to, da so že kar nekaj časa v izolaciji? Me zanima, ali ima Kaja tudi mrzle roke … ?

Njun pogovor se vrti okoli šal Anjinega očeta, ki so bile precej … “moraš jih razumet” mu razloži Anja, Gregor pa ji zatrdi, da je (vse) razumel. Weird, ker mi nekaterih nismo razumeli – but hey, who are we to judge?
Blablabla, Anja nekaj razlaga, Gregor pa ji začne fafat prste. Anja se malce zmede in nadaljuje z razlaganjem nečesa in že se žvaljita. OMG, a je Anja njegova izbranka?!

Tjaša in Kaja vmes debatirata o tem, katera ima največjo šanso za finale in vsi se strinjamo, da danes ne gre domov Anja.

… če bo le nehala blebetati. Vrnemo se na kavč, kjer Anja še vedno govori in govori in govori …
Odloči se, da bo najbolje, če ga zažvalji in že se žvaljita ob filmski glasbeni podlagi.

Ko se odsesata eden od drugega, Gregor opazi, da ima Anja po celi faci razmazano šminko. Šokiran ji omeni, da naslednjič pride nenašminkana, da jo lahko (bolj) neopazno prežveči.

Anja je po čudovitem “pogovoru” prepričana, da gre v finale.

Anja in Gregor se vrneta na kavč in še preden se Gregor usede, ga Tjaša odpelje na samo.

Tjaša mu razlaga o čem sta se pogovarjali s Tjašo … Gregor je malce zbegan, mi smo zbegani še bolj in kar naenkrat se spomnimo, da ima Tjaša prijateljico Tjašo. AAA, zdaj mi je jasno, zakaj je ona “Tjaša in Francije”! Tako ju prijatelji ločijo: Tjaša in Tjaša iz Francije!

OMG, MIND BLOWING!
Med tem mojim samogovorom, Gregor in Tjaša nadaljujeta s pogovarjanjem, Kaja in Anja pa se bodrita med sabo. Skupaj debatirata o tem, kako Tjaša mogoče ni najbolj primerna za Gregorja …

medtem ko sta onidve tisti pravi zanj.
Tjaša in Gregor se NISTA poljubila … zato predvidevam, da gre danes domov lepotička iz Francije?

Po oglasih bo Peter govoril o trebušnih metuljih …

Anja in Kaja še vedno debatirata o tem, da sta onidve najbolj primerni za finale.
Medteeem pa se Gregor in Tjaša ZAŽVALJITA! … hec, dal ji istega lupčka, kot ga daš slinasti babici, ki jo moraš obiskati, ko imaš rojstni dan in si želiš tistih nekaj evrov namesto darila.

Tjaša sname očala in nakaže, da je pripravljena na sesanje mandljev, Gregor pa ji da še en “babica” poljubček.

Ko se Tjaša vrne med dekleti, se “naredi Francozinjo” in jima pove, da sta se poljubljala tako, kot so se vse. No, ni bilo čisto tako, a to ve le Gregor.
Katera je dobila “goodbye kiss” in kateri dve gresta po nove poljube v jutrišnji finale?

ČAS JE ZA ZADNJO ZADNJO ZADNJO CEREMONIJO VRTNIC … pred velikim finalom!

Peter začne svoj čuden govor o metuljih, dekleta se živčno prestopajo, Gregor pa čaka, da eno izmed deklet pošlje domov.

Kateri dve dekleti bosta prejeli vrtnice … bomo izvedeli PO oglasih.

Prva vrtnica gre v roke Anji. Že od prvega poljuba smo pričakovali, da bo Anja prišla do finala, zato nihče ni presenečen, da je prav ona prva finalistka letošnje oddaje Sanjski moški.

Druga in zadnja vrtnica gre v roke … Tjaša meni, da gre domov … vse dokler Gregor ne izreče njenega imena! Drugo vrtnico je prejela Tjaša!

Vsa tri dekleta so šokirana, ker je iz igre izpadla KAJA!
Pričakovali smo, da bo Gregor izbral nogometašico, odločil pa se je za manekenko!

Gregor in Kaja se poslovita … brez poljubčka?!
Razšla sta se v prijateljskem duhu, brez obžalovanj.

Peter se poslovi od Gregorja in deklet, Gregor pa plane v objem svojih (zaenkrat še) dveh izbrank.
Tjaša pravi, da ne ve, kam bi se dala in se v stilu Nine Radi zadere “GREGOR, TVOJA SEM!”.

Anja pa nam zaupa, da je začudena nad Kajinim odhodom. Napove hud boj za Gregorjevo srce in …

Že smo v vrtcu! Gregor se bonda z nasmejanimi malčki in nam razlaga, kako bo današnji zmenek v bistvu preizkus Anjinih materinskih sposobnosti. Anja medtem v kamero razlaga, da pričakuje, da bosta z Gregorjem maksimalno izkusila njun dan …

Ko pride do Gregorja se poljubita potem pa jo Sanjski vpraša, če morda ve, kaj bosta počela na njunem zmenku. Anja ne ugane, zato ji Gregor malce pomaga: “Ker načrtujem družino, me zanima, kako se boš danes odrezala v …”
OMG, a bosta seksala?! Nop, zanima ga, kako se bo obnesla kot varuška!
HOČMO SEKS!

… Anja je seveda BOLJ navdušena nad merkanjem pamžev (kot nad seksom pred kamerami).

Otroci in Gregor in Anja sezidajo grad iz blazin, potem pa ga eden za drugim rušijo s svojimi majhnimi nogicami. Prizor, ki bo marsikateri ženski ogrel ovarije potencira Gregor, ki razlaga, kako so otroci tisto, česar si najbolj želi.

Anja je navdušena, otroci se zabavajo …
Mi pa razmišljamo o tem, zakaj so jima dali same luštne otročke in ne kakšnih razvajenih zoprnih pamžev, da res stestiramo njuno željo po otrocih?

Po rušenju gradov in skrivalnicah je na vrsti tekmovanje v sklecih. Eden izmed fantkov naredi celo več sklec od Kaje in Gregor je vse bolj prepričan, da je izločil pravo kandidatko.

Gregor otroke vpraša, kakšna se jim zdi njegova Anja, eden izmed frocov pa ga opozori na njegovo maskulistično izjavo z vprašanjem: “Kako to misliš TVOJA?”. Sanjski moški se izvleče z bonbonom in izza hrbta na plan potegne pravljico o žabicah.

V kamero pove, da njegova izbira pravljice ni nobeno naključje … in kar naenkrat se poljubljata pred otročki.
V pravljici se žabici poljubljata malo, malo bolj in še bolj in morda je to trenutek za reklame, ker noben noče gledati, kako Gregor pred mulčki žvalji Anjo?

Otročki so prepričani, da bi bila Anja in Gregor super parček in super očka in mamica, onadva pa se spet žvaljita nekaj korakov stran.

Otroci so šli domov, Gregor in Anja pa se stiskata na blazinah. Gregor pred Anjo postavi dve kuverti … v katerih so njune slike iz otroštva.
Najprej vidimo nekaj slik malega Gregorja in Anjin zaprepaden obraz, ko vidi, da je Gregor kot otrok bil … Hm … “čisto drugačen” kot sedaj. Lepo si se spasila, Anja. Gregor ob pregledovanju slik potoči nekaj solzic, ko zagleda fotografijo brata, ki mu je bil vedno v oporo.

Med pregledovanjem Anjinih fotografij sta dojela, da si oba želita dvojčkov (fantek+punčka). Med preračunavanjem kdo bo dobil dvojčke, kdaj in zakaj in kako … smo se gledalci nekako izgubili … ampak važno, da sta onadva razumela vse, kar sta si imela za povedati.

Gregor Anji pove, da bo jutri spoznala njegovo družino … nekaj solzic kasneje (Gregorjevih) se spet žvaljita, mi pa čakamo izhodno špico.

Jutri bo Gregor šel na zmenek s Tjašo, obe kandidatki pa bosta spoznali njegove starše … AWWW, kjut!

PPPOTEM PA SLEDI GRAND FINALE IN GREGORJEVA NAJPOMEMBNEJŠA ODLOČITEV!

Se vidimo jutri, ko bo na sporedu finalna oddaja?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here