Sanjski moški E20: Z jezikom do finala!

0

Smo že predihali včerajšnjo epizodo, ko so se v zgolj nekaj minutah poslovila kar štiri dekleta? V samo enem večeru se je število tekmovalk več kot prepolovilo in v boju za Gregorjevo srce (in Instagram kariero) so ostala samo še TRI DEKLETA!

Danes bo Gregor vse tri kandidatke obiskal v njihovih domačih krajih. Kaja, Anja in Tjaša ter njihove družine ga že težko pričakujejo, mi pa komaj čakamo vse čudne pi*darije, ki čakajo Gregorja med obiski …
Kaj pa veš, morda bo pa že danes spoznal svojo novo žlahto?

Najprej bo razveselil Kajo in njene domače.
S Kajo sta si na veliko zmenkih (Kaja je imela NAJveč zmenkov z Gregorjem) izmenjala kar nekaj sline. Včasih sta se tudi malo pogovarjala, večino časa pa sta se bockala glede športnih zmag … in se žvaljila.
Ko Kaja zagleda Gregorja, se na njenem obrazu nariše pristen nasmešek. Gregor pristopi do nje in jo … dvigne, kot malega otročka?! KAJ IMA GREGOR S TEMI #dadlife DVIGOVANJI DEKLET?

Naložil si jo je kot en špediter fotr, ki že 14 dni ni videl svoje hčerke … Tako jaz dvignem svojo hčerkico, ko pridem pozno iz službe!
Kaja ga pozdravi in mu zaželi pravo murskosoboško dobrodošlico s poljubom.

Medtem ko mu razlaga, da ga bo peljala v “njen” fitnes, kjer trenira že 5 let, jo on še kar drži v tej weird pozi.
Gregor je pripravljen na izziv in je s sabo prinesel svojo belo fitnesersko majčko!

Še preden se začneta ogrevati, predlaga, da malo popestrita zadeve: kdor bo prvi “se zafeclal” s kolebnico, bo moral narediti dodatno serijo. Zavrtita kolebnici in … Kaja je prva, ki se “zafecla”. Razpizdeno pogleda Gregorja in preveri, če je videl njeno napako, Gregor pa zmagoslavno nadaljuje s preskakovanjem. Tudi Kaja nadaljuje, a jo premaga trema in še enkrat se “zafecla”, zato se odloči, da je dovolj te vaje … GREGOR 1:0 KAJA!

Gregor jo s pomočjo kolebnice potegne k sebi in jo poljubi: “Ubila me boš!” ji zavzdihne v faco. Kaja v hecu namigne, da izgublja zaradi sanjskih groženj in že nadaljujeta z novo vajo.
Med kratkim highlight reelom njunih “izzivov” vidimo Gregorja, ki nesanjsko švica in Kajo, ki odlično vodi vaje. Vse skupaj je videti kot en promo video za fitnes trenerko in … WAIT, ni tako naivna tale Kaja? Glihkar ji je POPTV posnel reklamo za fitnes treninge!

Med vajami se Gregor sprašuje “Kam sem to prišel?”. V Mursko Soboto, Gregor.
Na sredi vojaških poskokov zajamra, da ga boli rit, Kaja pa mu hladno odvrne, da ga bo bolela še bolj. Morda pa tudi Kaja nakupuje z najboljšo kodo za nakup erotičnih igračk za odrasle KTB10 (samo na www.svetužitka.si)? #epp
GREGOR 1:1 KAJA!

Gregor se ne more načuditi Kajini vztrajnosti in količini švica, ki jo oddaja njegovo sanjsko telo (ki na trenutke šokira tudi nas najbolj zveste oboževalce), Kaje pa to ne moti – ne švic in ne Gregorjevo jamranje – in nadaljuje z visokim tempom.
Gregorja pripelje do točke, ko se gospod Športnik obrne v kamero in režiserje vpraša, če ju niso mogli poslati na kakšno ribarjenje ali na kakšen izlet v hribe. NE, GREGOR! ČAS JE ZA TRPLJENJE … ČAS JE, DA TE KAJA PREMAGA!

Kaja se ne ustavlja, Gregor pa jo prekine z vprašanjem: “A tvoja mami ve, kolk ti mučiš ljudi?”. Poskus, da bi zmedel mlado fitneserko je neuspešen, zato jo trdno pritisne v objem … svoje neverjetno prešvicane športne majice (About You), ki se čudovito poda k njegovi zapestnici Jacka Levinea (TopShop). Kaja začuti Gregorjevo šibkost in se odloči, da je čas za zmago. Gregorja odpelje na “rdečo vrv”.

Najbolj hot prešvican moški vseh časov in popolnoma sveža Kaja, katere telo se očitno ne znoji, sta pripravljena na ultimativni izziv z vrvjo. Nope, ne gre za vezanje ali kaj podobnega, gre za fitnesersko vajo, kjer v sedeči pozi dviguješ dve ogromni vrvi in izdihuješ dušo.

Gregor “kot stroj” (Kajine besede) opravi z zelo zahtevno vajo in kar naenkrat tudi Kaji postane zeeelo vroče … WINK-WINK! Z užitkom ga je gledala, kako jo je premagoval. Morda pa ju njuna tekmovalnost dejansko lahko združi?
Gregor je navdušen nad svojo močjo, Kaja pa je vesela, da se je po obilici jamranja končno res izkazal.
Za konec (fitnesiranja) dobi še poljubček v njegovi očitno najljubši pozi (glej sliko).

Gregor je za las zmagal z 2:1, zato je vesel in nasmejan. Kaja ve, da ga ne sme premagati, če želi, da jo izbere.

V naslednjem kadru Gregor in Kaja (že stuširana) sedita na kavču in pijeta ledeni čaj. No, Kaja sedi, Gregor pa se poskuša namestiti tako, da ga ne bi preveč bolela rit(ka). Kaja ga malce zbada, Gregor pa še malce pojamra glede bolečin v ritki.

V sproščenem pogovoru mu Kaja zaupa, da je prvi fant, ki ga bo predstavila družini, Gregor pa jo prosi za nekaj namigov glede prilizovanja (k) očetu. Na srečo ima Kajin oče rad šport, zato nas ne skrbi, da se s slavnim fuzbalerjem ne bi ujela. Malce po ovinkih jo vpraša, če je sploh pripravljena na resno zvezo, Kaja pa vse preseneti z odličnimi odgovori, ki razblinijo Gregorjeve pomisleke.
Kaja pove, da je njen ati star “že” 44 let, a je po karakterju kar mladosten. LOL, tip je par let starejši od Gregorja! Tole bo epic!

Pred hišo na naš parček že čakajo Kajin ati, njena mami in njena sestra, ki v kamero pove, da je pogrešala Kajo. Zadnje čase ni veliko spala, ker ni vedela “… a bo prišla domov al ne …”. Um, ni to tak šov …

Kaja pred snidenjem razmišlja, ali je pametno, da je prvi tip, ki ga bo pripeljala domov kar 9 let starejši od nje … in par mesecev mlajši od njenega očeta, a ve, da ima popolno podporo staršev.

Ko Gregor vstopi v hišo takoj opazi šal od Mure, ki “krasi” hodnik hiše v kateri živi Kaja. Najprej pozdravi svojo potencialno taščo, potem sestro, nato pa mu roko stisne še očka.

Usedejo se za mizo in … za trenutek vidimo očeta, ki Gregorja gleda … z ogromnim navdušenjem?! Si je “ati” želel malce moške družbe in prijatelja za brcanje žoge?
Tip mu je celo prepustil svoje mesto za mizo (stol, ki vidi direkt na huge LCD TV na steni).

Kaja začne z opisovanjem dogodkov in že pri drugem stavku se zagovori, ko reče, da bo Gregor povedal, kako je bilo prvo noč. Oče zastriže z ušesi: “Prvo NOČ ali prvi večer?”.
Gregor zašvica, kot da bi spet skakal s kolebnico in hiti z razlaganjem, da je šlo za nogometni trik z žogo … HA, Gregor – ni bilo trika, bil je poskus trika.

Gregorja šokirajo tri tone hrane, ki jih je Kajina mami servirala na mizo. Cela hiša smrdi po kumaricah in salami, oni pa še naprej debatirajo o tem in onem.

Kajina sestra sumljivo gleda Gregorja in mu zastavlja awkward vprašanja. Mami ga vpraša po njegovem mnenju o razliki v letih, Gregor pa jim odgovori, da je Kaja že zelo velika punca.

Medtem ga oče vse bolj zaljubljeno gleda. Vsi ga čudno pogledajo (očeta), on pa pove, da je zelo srečen in zadovoljen (mix njunih genov bo poskrbel za novega Murskega Ronaldota!).
Vseeno predvidevam, da še ni videl vseh tistih posnetkov, ko se Gregor in Kaja žvaljita … in vseh tistih objemov, dvigov in čohanj glave, ki so bili do sedaj le njegova domena.

V naslednjem kadru sta Gregor in Leon (očka od Kaje) sama na kavču … HA, a je Kajin fotr prvi tip, ki je dobil “čas na samem” z Gregorjem? Se bo Gregor zmedel in ga poskusil poljubiti? Ga bo prijel za koleno? Mu bo Leon namignil, da je zelo strasten in si želi spolnosti? Nop, ker tipi nis(m)o taki čudaki!

Gregor mu zaupa, da ga noro veseli, da so tako nogometna družina, Leon pa se pohvali, da je brez sinov, a ima boljše familijarno nogometno društvo kot katerikoli kolega.

Kaja se z mamico pogovarja o prihodnosti. Mami je ne želi spustiti iz objema, Kaja ji pove, da že dolgo tuhta, da bi se iz Murske Sobote preselila v Slovenijo. Gregor in Leon pa si medtem razdelita “zadatke” pri gradnji sanjske hiške za sanjski parček. Ooo, kjut!

Mami spozna, da je Kaja zaljubljena …

Gregor in Kaja se poslovita s poljubčkom. Čas je, da Gregor odide domov … ali pa gre kar na spoznavanje Tjaše oziroma Anje?

Kaja mu skoči v njun signature objemček in ga zažvalji, da ne bo pozabil, kaj vse mu prinaša “prava odločitev”.

DANES gre Gregor k Tjaši … Ne v Francijo … kle nekam do enih račk v Beli Krajini.

Ob prihodu skorajda pade v vodo. S Tjašo se objameta, cmočkneta in čas je za komarje! To je kraj, kjer Tjaša najraje henga s Tjašo … Wait, what?
Usedeta se v kajak in se odpeljeta (Gregor in Tjaša, ne Tjaša in Tjaša).

Med veslanjem Tjaša Gregorju razlaga, da ga je pogrešala, Gregor pa v kamero pove, da potrebuje … žvaljil bi se rad.
Zlezeta iz kajaka in se odpravita na romantičen sprehodek do piknik odejice. Gregor ji zaupa, da si želi, da se mu odpre in … ŽVALJIL BI SE RAD!

Tjaša mu zaupa, da se težko odpre in namigne, da ne ve, kaj vse mu še mora pokazati, da bo videl, da je iskrena in … ŽVALJIL BI SE RAD!

Njun zmenek poteka manj gladko, kot smo morda pričakovali. Gregor govori o neki negotovosti, Tjaša pa se trudi dokazati, da je prava zanj.
… ZAŽVALJI GA!

Gregor pove, da je pripravljen na spoznavanje družine, Tjaša pa mu “mimogrede” omeni, da je njen očka lovec in ima doma celo zbirko pušk …

Ni še prepozno, da pobegneš, Gregor?

Tjaša plane v objem svoje družine. Pričakajo jo njen očka, njen prijatelj in njena Tjaša. Tjaši si planeta v objem, Tjaša pa jim pove, da se je z Gregorjem res ujela in že je čas, da tudi Gregor spozna njeno družino. (mamica je v Franciji)

Ko Gregor spozna Tjašinega očeta, mu le ta zaželi dobrodošlico z izjeeemnooo dolgim stiskom roke, naš sanjski moški pa razmišlja le o puškah. Oče mu pove, da bosta puške gledala drugič … in ga zasuje z vprašanji o hobijih, nogometu, Tjaši … (hčerki, ne prijateljici)

Gregor in Tjašin oče pogovor nadaljujeta na klopci na polju. Gregor se zaljubi v Tjašinega očeta, je pa čutiti, da do Tjaše vseeno ne čuti … njegovi odgovori so precej diplomatski in vse bolj se nam dozdeva, da Tjaša NI tista, ki jo bo izbral na koncu?

Gregorja pa danes čaka še eno spoznavanje družine: čas je za videoklepet s francoskim delom Tjašine familije! Tjašina mami je obsedena s horoskopom in je Gregorju kupila darilo za rojstni dan, kar ga je res šokiralo.

Darila mu res ogromno pomenijo in kar naenkrat je tudi Gregor začutil iskrico med njim in Tjašo.
Tudi Tjaša čuti, da imata “konekcijo”, a se ob slovesu zgolj objameta in cmočkneta …

ZAŽVALJI GA!

Novo jutro in nova družina! Anja in Gregor se bosta srečala v Veleju. Že ob prihodu se poljubita in objameta, Gregor pa nam pove, da jo je pogrešal.

V Velenju zaradi kor0ne ni nič “za početi”, zato se ustavita na enih štengah in se zažvaljita.

Anja mu razkazuje Velenje, Gregor pa se veseli poljubov in … Na klopi jo sooči z vprašanjem “Kaj te moti pri meni?”. Anja je predvidevala, da je zelo vzkipljiv, Gregor pa jo potolaži, da hitro izbruhne, a ni zamerljiv …

KAR JE NAJBOLJ WEIRD ODGOVOR VSEH ČASOV. Anja se s tem seveda strinja in ji je všeč iiin spet se žvaljita.

Po urah žvaljenja (vmes se je sonce skrilo za Velenjski hrib), je čas za obisk družine.
Anjo pričakajo … No, niso je ravno pričakali … mami je prala posodo, fotr in brat pa sta sedela na kavču.

Že s prvim stavkom pred kamero nam Anjin oče nakaže, da je velik šaljivec. Mamici je Gregor prinesel rožice, kar jo je naravnost šokiralo: “Kako je vedel, da imam rada rože?”.

Očeta je zanimalo, kaj ima zanj, Gregor pa se je znašel in mu ponudil Anjo. Bratec je v tišini čakal, da Gregor iz prtljažnika prinese PlayStation, a se to ni zgodilo.

Gregor očeta opiše s pridevniško besedno zvezo “prava faca” in prav luštkano (in malo žalostno) je, kako se Gregor zaljublja v očete svojih izbrank. #dadissues

Očka od Anje poka šale, Gregor pa nadaljuje z awkward vprašanji. Mamica še kar drži rože, ki jih je prinesel Gregor … mogoče naslednjič prineseš še eno vazo?

Čas je za slovo. Anja mu 30-krat pove, da se zaljublja vanj, Gregor pa jo zažvalji.

Gregor ne more verjeti, kako čudovite družine imajo njegove izbranke in nam prizna, da bo odločitev zares težka.

Prihodnjič nas čaka zadnja koktejl zabava in zadnja podelitev vrtnic … waaait, what?!
A ni bila zadnjič tista zadnja koktejl zabava zadnja koktejl zabava? Kaj so to zaene TopŠop fore, ko je vsake tri minute nova zadnja zadnja zadnja priložnost za …?

V prihodnji oddaji bo Gregor po zadnji zadnji koktejl zabavi na zadnji zadnji podelitvi vrtnic izbral dve kandidatki, ki bosta šli v sanjsko finale!

Kateri dve misliš, da bosta to?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here