Sanjski moški E18: “Dosadna ko proljiv!”

0

Prejšnjič … smo gledali res dolgočasno oddajo. Ne samo, da nobena od deklet ni dobila vrtnice, tudi nobenega cmočkanja ni bilo!

Smo pa videli ogromno enega kreganja in super napovednik za današnji del, ki naj bi bil AWESOME!

Danes je čas za nov zmenek IN koktejl party: napoveduje se prava drama v borbi za Gregorjev čas, ker Laura … Gremo lepo počasi.

Novo jutro v najbolj s soncem obsijanem hotelu: Pia Rozakapica s svojimi krempeljčki zagrabi pismo in ga začne brati: “Zanima me, kakšno pot boste ubrale do mene …” in jasno je, da Polona danes NE bo dobila zmenka v dvoje. Čas je zaaa skupinski zmenek, na katerega gredo: Polona, Laura, Ana, Nina R., Kaja in Tjaša! … zraven pa gredo še ostala tri dekleta (Pia, Nina S. in Anja).

… wait, what? Aja, na zmenek gredo samo VSE punce!

Na mistični strešni terasici v bližini hotela na punce čakata Peter in Gregor, ki ima tokrat na glavi (poleg ene tone geLa) krono.

Peter prebere navodila za igro “Šah ujemanja”, ki ga bodo dekleta igrala za ultimativno nagrado: čas z Gregorjem: dekleta IN Gregor bodo istočasno odgovarjali na vprašanja, katerih odgovori bodo krojili usodo tekmovalk.

Navodila so tako confusing, da ima Peter v roki plonkce, da sploh lahko sledi “kompleksnosti” igre.
Gregor je prepričan, da je najbolj pametna Tjaša … hehe, pacek – najbrž bi se rad še malo cmočkal, huh?

Nina R. se odloči, da bo Tiha Miška pokazala, kako borbena miš je lahko.

Igra “Šah ujemanja” vsebuje tri tipe vprašanj: “Resnica ali Laž”, “Sexy ali Ne” in “Še nikoli nisem …”.

Ker je bila v enega izmed izrečenih stavkov vključena beseda “sex”, je Ana zašpičila z ušesi (in še čim): “Zanima me, kaj ima dejansko pripravljeno za mene…” so zadnje tri besede Ane, preden ji Peter zastavi prvo vprašanje.

Ko Peter prebere vprašanje: “Še nikoli nisem nikomur poslala nespodobne fotografije …”, se vprašamo, kateri od scenaristov še NI dojel, da ima Ana OnlyFans.

Ana odgovori z: “Sem.” in zraven prilepi QR kodo do njenega OF profila, Gregor pa se zlaže, da tega še ni storil, kar v Ani vzbudi dvome o iskrenosti njegovega odgovora.

Drugo vprašanje: “Še nikoli nisem žurala s svojo mamico?” je namenjeno Poloni (in Gregorju). Gregor (še?) ni žural s svojo mamico, Polona pa v kamero pove, da VEDNO žura s svojo mamico …

Medtem ko Peter Gregorja zasipa s podvprašanji, Polona razlaga svojo cringe verzijo najboljših žuranj … z mamico.

Peter Lauro vpraša, če se je že kdaj zaljubila na prvi pogled, na kar odgovori negativno. Ker se je Gregor očitno že zaljubil na prvi pogled, tudi ona NE napreduje po plošči Šaha ujemanja.

Kaja na svoje šahovsko trditev “Še nikoli se nisem vrnila k bivšemu…” odgovori z “Nisem”, Gregor pa na svojo tablico napiše “SM” in tudi Kaja NE napreduje po plošči najbolj weird šaha na svetu.

Na trditev “Še nikoli se nisem dobila z moškim, ki sem ga spoznala na družbenih omrežjih” odgovarjata Nina R. in Gregor in oba na tablico napišeta “SEM!”. Vedeli smo, da je Nina obupana, nismo pa vedeli, da Gregor tipe spoznava na družbenih omrežjih. Facebook? Instagram? Tinder … Grinder?

NINA R. JE PRVA, KI DOBI TOČKO in napreduje po plošči Šaha ujemanja. Premakne se na “bonus polje”, ki ji omogoči, da za en krog izloči eno izmed tekmovalk. Odloči se za Ano … Ano? Really?! Ne … Laure?

Tjaša in Gregor oba zatrjujeta, da sredi noči še nista pisala obupanih SMS-ov svojim simpatijam in tudi Tjaša napreduje po plošči Šaha ujem… NE-NE … tudi Tjaša dobi točko.

Po prvem krogu vprašanj tako vodita Nina R. in Tjaša in čas je za nov krog, v katerem bodo dekleta (in Gregor) odgovarjali na vprašanja iz sklopa “Sexy ali ne”.
Ana ta krog počiva, zato na prvo vprašanje odgovarja Polona.

Polona (in Gregor) … so umetne trepalnice sexy?

Polona “zaplauša” s svojimi velikimi umetnimi trepalnicami in na tablico napiše, da je to valda “SEXI” … Gregor pa se s tem ne strinja, kar vidno razburi dekleta, ki bi lahko bile ambasadorke za umetne trepke.
Polona mu namigne, da si jih bo takoj v hotelu potrgala dol, Gregor pa v kamero skromno pove, da je glede videza deklet zelo skromen … #bulšit

Lauri se zdi, da je sexy, če ženska zaprosi moškega za roko, Gregor pa dekletom jasno pove, da mu to NI sexy.

Laura ne more verjeti njegovim besedam, zato v kamero predstavi najbolj awkward in creepy scenarij za zaroko, ki NAJ BI bil sexy: “A to ni sexy?” vpraša kamermana …

Kaja na naslednje vprašanje odgovori “pravilno”, zato dobi točko in s tem izrine Nino R. za kar dobi tudi bonus točko in dodaten premik po plošči.

Gregorju in Tjaši NI sexy striženje nohtov partnerju in Tjaša spet dobi točko in DODATNO BONUS točko, ki ji omogoča, da eno aktivno tekmovalko zamenja s tekmovalko, ki je na klopi (Pia, Anja in Nina S.). Tjaša se je odločila, da gre v igro Nina S,, iz igre pa LAURA!

To seveda razp*zdi Lauro, ki spet govori o “teoretičnem” nasilju. Lauri bi nekdo moral sporočiti, da to ni več smešno – na televiziji vsem daje vedeti, da bi v primeru, da bi okoliščine to dopuščale (brez kamer in varnostnikov), že večkrat uporabila fizično nasilje (poleg psihičnega, katerega se poslužuje že dalj časa).
Anja in Pia ji razlagata, da je to zgolj igra, Laura pa v mislih kaznuje Tjašo …

…, ki odgovarja na naslednje vprašanje. Wait, what? Aha, monter nam je naredil uslugo in je malce skrajšal “zanimivo” igro Šaha ujemanja. Tjaši se ženske, ki opravljajo “moška opravila” (fuj za seksizem) ne zdijo sexy. Tudi Gregor je malce seksističen, kar Tjaši prinese točko IN bonus nagrado. Tjaša lahko iz igre izloči eno od deklet!
Ana, Nina R. in Polona so le polje oddaljene od zmage … za katero izmed treh se bo odločila Tjaša?!!
Tjaša vpraša, če lahko izloči sebe, Peter ji pritrdi, tekmovalke pa ji svetujejo naj tega ne stori, zato izloči Ano.

… kar razp*zdi … LAURO! In seveda Ano. Onidve v tem vidita neko zaroto, vsi ostali pa razumemo, da je to zato, ker ji že tri oddaje na hard težita. Karma is a beeyatch!

Nina R. dobi priložnost, da zmaga. V kamero pove, da bo morebitni konkurenci odgriznila nogo, ker ne bo dopustila, da ji (spet) spodleti tik pred ciljem. Doda še nekaj stavkov, ki so zreli za zapis v psihiatrično oceno potem pa za trditev “Poljubil/a sem osebo istega spola.” napiše, da je laž.

Tudi Gregor še ni cmokal tipov, zato je njen odgovor “pravilen” in NINA R. JE ZMAGOVALKA NAJBOLJ ČUDNEGA ŠAHA VSEH ČASOV!

Dekleta namigujejo, da je taktično odgovorila z laganjem, kar nekaterih ne moti, ker je to le igra, druge pa to izrabijo kot novo priložnost za jamranje in pritoževanje čez sotekmovalko.

Gregor okrona Nino, Nina razmišlja le o tem, da je premagala Lauro, Laura je razp*zdena (dobivam filing, da je to njeno normalno stanje? Razpizdenost?) … Kralj Gregor objame svojo kraljico Nino R., ki ji pri tem pade krona.

Laura nam razloži, da njej, kot pravi kraljici, krona ne bi padla iz glave.

Kraljica in kralj se odpravita na privat minutke na kavču, dekleta pa odidejo v hotel.
Nina iz nekje potegne nek zvezek in Gregorju zaupa, da je zanju pripravila igro vprašanj in odgovorov …

OMG, da ne bo še en Šah ujemanja ali kakšna Astrološka Enka, ker bom ugasnil tv, majkemi!

Gregor in Nina bosta imela vsak pet vprašanj, ki jih bosta zastavila partnerju.
Najprej izvemo, da je Gregor velik zapravljivec in da je Nini najbolj pomembno, da je moški večji od nje, kar nam pove, da ima Nina res VISOKE zahteve … wink-wink, pun intedentedentet!

Nina je velika meter in čevap in se najbrž ob vsakem obisku Gardalanda z varnostniki prereka pred vstopom na Blue Tornado, zato njenim zahtevam ni težko ugoditi. Nina torej pravi, da ji je pomembno, da moški ni Liliputanec?

Gregor grafično oblikovalko vpraša, s katero karikaturo bi ga (Gregorja) najbolj(e) opisala. Nina blekne, da mu je najbolj podoben “orangutan” in to je trenutek, ko ne vem, kaj naj sploh rečem, ker …

ORANGUTAN? HAHAHAHA!

Nina mu vrne s precej težkim vprašanjem: “Če bi v življenju lahko spremenil eno stvar, kaj bi to bilo?”.

Gregor najbrž razmišlja, da ne bi prišel na ta zmenek, a ji s tresočim glasom odgovori, da bi najraje na svetu zamenjal svojega očeta, ki je prizadel njega, njegovega brata in njuno mamo.

Gregor nam zaupa še, da je njegov največji strah, da ne bi nikoli našel osebe, s katero bi si ustvaril družino. Tudi Nina ima ta strah. V kamero nam pove (Nina), da je ona najbolj primerna oseba zanj.

V naslednjem trenutku Gregor izza kavča potegne … šah! Nina se ustraši, ker kljub temu, da je zelo dobra v igranju Šaha ujemanja, v resnici sploh ne zna igrati črno-belega šaha.

Gregor razpre šahovnico v kateri je vrtnica! Wait, a ni Pia rekla, da ne bo kar tako talal vrtnic? Ups!

Nina poleg vrtnice dobi še pol…n koš objemčkov.

Punce v hotelu so že ugleštane in pripravljene na koktejl party! Laura predvideva, da Nina ne bo dobila vrtnice. Mladenke splanirajo vrstni red po katerem bodo “kradle” Gregorja. Med dogovarjanjem pa se v hotel vrne Nina R, ki v rokah nima vrtnice! Anja je vesela, da Nina nima vrtnice in se veseli podelitve, kjer nobena izmed tekmovalk ne bo varna.

Nina nekako nepovezano opisuje svoj zmenek, kar dolgočasi Pio, Laura pa živčno pogleduje proti svoji največji tekmeci, ki v naslednjem trenutku vstane in iz riti potegne vrtnico! Da, prav ste prebrali: IZ RITI JE POTEGNILA VRTNICO!
#vritisemjoimeladabiteprizadela

Laura nekaj jamra potem pa ji POLONA (OMG?!) namigne, da je čas za pijačo, ker je malce tečna. WAU, je to začetek prepira, ki se (baje) še vedno vleče in vlači po Instagramu?! Laura nam in tekmovalkam pove, da je njej vseeno …

Anja zaslišuje Nino R., kar zmoti … LAURO. Resno?
V nadaljevanju bomo videli prepir med Lauro in Nino S., Laurino ušunjavanje prek vrste in … REKLAME!

V hotel vkoraka Peter, ki dekletom pove, da danes izpadeta kar DVE TEKMOVALKI! Pia vsem pove, da je že spakirala, Ana pa nam razkrije, da je ne skrbi odhod domov. Pridruži se jim Gregor, ki ga takoj “ugrabi” Laura.

Prekrši dogovorjeni vrstni red in se s Sanjskim usede na kavč, kjer ga še enkrat vpraša, ali se mu res ne zdi sexy, da bi ženska zaročila moškega. Predstavi mu svoj “sexy” scenarij, Gregor pa ji pove, da (mu) to NI sexy. Bolj kot mu Laura razlaga, bolj se Gregor kremži. Gre Laura domov, ker se Gregor boji, da ga bo zaprosila kar sredi hotela?
Očitno je Gregor zelo staromoden in precej (napačno!) prepričan v vloge spolov, kot so jih poznali naši dedki in babice. #minustočkezagregorja

Neprijetno pregovarjanje prekine Kaja, Lauro pa preseneti, da je neizkušena Kaja prekinila njen zmenek z Gregorjem. Nina S. takoj pove Lauri, da je “dosadna ko proljiv” (driska) in ji namigne, da je čas za (še) en gin tonik.

Kaja in Gregor se spet strinjata v vsem, oziroma Kaja se strinja z vsem, kar pove Gregor. Tokrat se tako strinja, da morajo dekleta pokazati samoiniciativo in … zmenek prekine Polona.

Polona in Gregor imata spet pogovor o mamicah, ki tokrat zavije na čudne incestistične poti, ko Polona “v hecu” omeni, da bi njena mamica najbrž z veseljem Gregorja delila z njo in čeprav je večina nas že gledala porniče s tematiko mami-hči-random tip, je tole superduperexxxtracringefest, ki ga Sanjski in Polona prikrijeta z obilico smeha na račun zelo mlade mamice od Polone in njunega skupnega žuranja … in deljenja tipov?

Še vedno zbeganemu Gregorju (a ni Carmen od Polone mamica?) ne gre v račun, kako lahko nekdo žurira z mamico, a razume, da je Polona zelo odrasla punca, ki ima rada svojo mamico. Pogovor o mamicah se kar ne neha …

… Pia pa dekleta vpraša: “PA KOLK ČASA BO ZDEJ ŠE KAJA …” in vprašamo se, koliko časa je bila Pia na čikpavzi?

Polona je na “zmenku”, Kaja je že nekaj časa nazaj.

Nina S., Anja in Kaja imajo svoj pogovor (o Lauri), Laura pa vsem ostalim razlaga o nekaterih, katerih dejanja “niso ok” (Kaja in Nina S.).
Nina S. ne želi prekiniti zmenka Polone in Gregorja, ker meni, da si Polona zasluži nekaj časa z njim preden od… UPS! Skorajda mi je ušlo!

Kaj pa vi mislite: kateri dve gresta danes domov?

Polona in Gregor se smejita in si pravita zgodbice o mamicah, Anja pa sprašuje Nino S., koliko časa ji mora pustiti na kavču preden ju prekine. Nina S. pravi, da potrebuje veliko časa, ker se mogoče danes poslovi … Uf, NAPETO BO!

Gregor in Nina S. se znajdeta na kavču, kjer Nina poskuša razložiti, zakaj ga ne grabi za noge in mu ne tlači jezika v grlo. Gregor ji pove, da šlatanje za stegna njemu pomeni iskren pristop do deklet. #pervy

Namigne ji, da mu je v najbolj všeč, da ga vsakič nasmeji s svojimi šalami. Nina je vesela, da sta imela iskren in prijeten pogovor, a je še vedno 99% prepričana, da gre danes domov.

Na kavču nadaljujeta Anja in Gregor, ki pojamra, kako težko mu je žvaljiti vsa dekleta, ki se borijo za njegovo srce … in že 10 sekund kasneje Ana prekine njuno druženje.

Ana razkrije, da je vedno imela starejše moške … nekateri so bili celo starejši od Polonine mamice, nekateri pa bi bili lahko celo Polonini dedki. Ani je pač všeč, če sta skupaj dvajsetletnica in petdesetletnik. Vpraša ga še, ali meni, da mora ženska hoditi v službo, Gregor pa ji (na presenečenje vseh) odgovori, da morajo po njegovem tudi ženske hoditi v službe.

Auč, ANA!

Na kavču se znajde tudi Tjaša, ki jo Gregor prosi, da sname očala. Gregor se še enkrat zaljubi v napol slepo Tjašo, vmes pa dekleta prigovarjajo Pii, da je čas, da gre tudi ona (kot zadnja v tem večeru) na kavč h Gregorju.

Pia prekine hihitanje Gregorja in Tjaše, a se Tjaša odloči, da bo še malo ostala in zgodi se prvi “čas na samem” v troje. “Menaž a trajs” bi rekli Francozi (in Tjaša).

Gregor ne ve, kam bi gledal, Pia pa s kolenom odžene Tjašo. Gregor je malce žalosten, a … se to vse spremeni, ko Pia KONČNO sprejme njegovo povabilo v stiskanje.

GREGOR JE MALA ŽLIČKA OD PIE! … in roka mu hitro zaide na njeno nogico – foot fetiš pa to!
Na koncu si izbori še objemček.

Medtem so dekleta seveda opravljala in obsojala vsak korak nasmejane Pie. Ano moti nekaj, Lauro moti VSE, ostale pa Pii zgolj zavidajo njeno samozavest.

Pia NE gre domov, vse ostale (razen Nine, ki ima vrtnico) pa so pred današnjo ceremonijo vrtnic preceeej negotove.
Katera se je Gregorju najbolj prikupila? Katera je spremenila njegovo mnenje?

Katera ga je prepričala? Katera … gre domov? Gregor bo podelil samo šest vrtnic med preostalih osem deklet!

Prvo vrtnico dobi Tjaša, druga vrtnica gre Ani, tretjo vrtnico prejme Kaja. Naslednja z vrtnico je Laura (kar je ne moti), sledi ji Pia … in ostala je samo še ena vrtnica, na stopničkah pa so še TRI dekleta: Polona, Anja in Nina Savnik čakajo na svojo usodo!

NAPETOST RASTE … GREGOR ZAVLAČUJE … Anja na glas razmišlja o svojem odhodu … Gregor pa izdavi še zadnje ime tega večera: zadnja vrtnica gre v roke presrečne Anje.

IZPADLI STA POLONA IN NINA SAVNIK!

Ana še danes ne dojema, da je izpadla Polona.
Nina se s solzicami v očeh nasmejana poslovi od Gregorja in pred odhodom strese še nekaj šal IN objame Petra. OOO, končno tudi nekaj stiskanja za Petra.

Polona Gregorju zaželi vso srečo in gre domov na after party z mamico.

V šovu tako ostaja sedem deklet, magična številka pa se bo skoraj prepolovila že naslednji teden, ko oddajo zapuščajo kar TRI DEKLETA!

Se vidimo naslednji teden, ko bo Gregor drastično razbremenil fedre na kavču v hotelu.
Na FB in IG okoli 21h, na www.kdortobere.si že nekaj ur prej!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here