PARTY MIX

Sanjski moški E17: LEJM!

SPOILER ALERT: Današnji del je dokaj brezvezen.

Still here? OK, pa začnimo!

Na začetku (kot vedno) nekaj utrinkov iz prejšnje oddaje, kjer so tekmovalke udrihale po Tjaši, ki je z Gregorjem preživela romantičen zmenek na barki. #jellybit*hes

Po sprehodu skozi pretekle dogodke pa je čas za nekaj teaserjev iz današnje oddaje: bejbe in Gregor bodo odšli na skupinski zmenek, kjer bodo jahali bika in … šutirali žoge v Tjašo!
Nina S. in Polona bosta dobili čas na samem, ki se bo odvil v nepričakovano smer …

INNN že smo v hotelu. Dekleta se pogovarjajo o odhodu voditeljice Maryjinega klana – Mary. Polona, Ana in Laura so nadzadovoljne, ostale pa so še vedno šokirane, ker so si jo predstavljale v finalu.

Klani so razpadli in kar naenkrat je vzdušje med tekmovalkami precej bolj sproščeno.

Tjaša je še vedno malce slabe volje, kar razpizdi Lauro, ki ne razume, zakaj je še vedno slabe volje in zakaj še ni predelala (Tjaša), da je ona kriva, da je prišlo do preteklih dogodkov (Tjaša) in da to čustveno izsiljevanje Gregorju ne bo všeč …

Laura … plz, STOP! A se lahko mladenke v oddaji brigate zase in za svoja dejanja in svoje občutke in svoje ekscese in svoje besede in … ZASE, pač?! Live and let be!

Nina Savnik skoči po novo pismo-vabilo, v katerem piše * KONJI!!! se zadere Laura * , da gredo VSA dekleta na skupinski zmenek na * KONJIIIIIIIIII! se zadere Laura * na “Kavbojsko zabavo”.

Dekleta so navdušena nad tematiko današnjega zmenka, le Polona SPET NI navdušena nad zmenkom … obenem pa venomer jamra, da nikoli ne gre na noben zmenek … WTF?

V naslednjem kadru si oblizujemo ustnice ob gledanju Gregorja, ki se oblači v kavboja … DAMNNN!

Peter pozdravi dekleta z glasnim kavbojskim “YEEEHAAA!” in jim razloži, kaj vse jih čaka.
Vrtele se bodo na biku in z žogicami (vsaka jih dobi 7) poskušale zadeti sotekmovalke v obraz … Hec – ciljale bodo le slike sotekmovalk. Tri najbolj spretne in najbolj osredotočene jahalke bika bodo za nagrado dobile čas na samem z Gregorjem. Navdušene nad fizičnim nasiljem nad sotekmovalkami (oz. slikami le-teh) skoraj omedlijo, ko med njih zakoraka najbolj sanjski kavboj na svetu … KAVBOJ GREGOR! Arrr!

Prva, ki je zlezla na bika je bila Nina S., ki si je za glavne tarče izbrala vse iz NeMaryjinega klana in Tjašo (ofkors?). Najraje bi iz šova vrgla Ano, zato se sprašuje, zakaj je Gregor še ni odslovil.

Nina S. je s sedmimi žogicami zadela kar šest tekmovalk.
Sledi ji Anja in potem še Laura …

Laura se je na bika skobacala v drugem (koliko poskusov so odrezali monterji?) poskusu. Tudi Laura je v večini ciljala samo Tjašo, Anja pa je želela biti čimbolj seksi.
V naslednji rundi je Pia izrekla vse kletvice na tem svetu, Nina R. pa je dokazala, da je lahko zelo trmasta … glede na to, da je kar nekaj časa visela z bika obrnjena na glavo zgolj zato, da ne bi padla …

Potem je prišla na vrsto Polona, ki o sebi spet govori v tretji osebi … WHY, THO? S sedmimi žogicami je zadela kar sedem sotekmovalk! BULLSEYE! Na koncu se je na biku obdržala toliko časa, da se ji je zvrtelo. Gregor je pohitel do nje in ji ponudil vodo.

Zvrtelo se ji je in zaslužila si je zmago!

Aja, ne … tukaj je še Ana, ki pravi da takega bika še ni jahala.

Tudi ona bi Tjašo (in Pio) odbila nazaj v Francijo.
Kaja je ciljala dobro, Tjaša se je preveč smejala, da bi lahko bila učinkovita. Ana je falila (skoraj) vse.

Zmagovalka izziva je Polona. Drugo mesto je osvojila Nina Savnik, tretje pa Kaja.

Potem je Peter na bika izzval še Gregorja, ki je med jahanjem bika vreščal bolj kot vsa dekleta pred njim.
Pia in Peter sta se krohotala, ostala dekleta pa so se samo slinila ob gledanju lepotca v jeansu.

Pred in med in za reklamami vidimo Nino S., ki je razočarana nad potekom njenega mini zmenka z Gregorjem.

Gregor na samo odpelje Polono in čas je za najbolj beden zmenek vseh časov (ja, pozabili smo že na tisto motoristko in njene cringe zmenke). Vpraša jo po njeni norosti, ona pa mu odvrne, da se s fantom in prijatelji krega normalno … znori zgolj in samo, kadar se krega z neznanci. Gregor jo še enkrat vpraša, ali je res, da znori … in ona še enkrat ponovi svoje besede.

Gregorja je strah Polone, Polono je strah, da bi jo Gregor narobe razumel … in zmenka je konec.

Sanjski moški se vrne med dekleta in na samo odpelje Nino S.
Če smo nekaj sekund prej videli res grozen mini zmenek, je sedaj čas za … še en grozen zmenek!
Nina se rada šali in to uporablja kot obrambni mehanizem (tudi sam počnem enako), kar Gregorja zelo moti. Zaupa mu, da se težko odpre in da jo skrbi, kaj bo rekla vesoljna Slovenija, če bo povsem iskreno govorila o svojih občutkih, Gregor pa vse skupaj obrne na weird “jaz nisem tak, jaz sem iskren” monolog o tem, kako je v taki oddaji treba pokazati svoja prava čustva …

Nina gre domov … videli pa bomo, kdaj.
Ko se vrne med dekleta, jo Anja sprašuje, kako in kaj, Nina pa si želi le nekaj časa na samem … sama s sabo.

Zadnja, ki gre na mini zmenek aka čas na samem z Gregorjem, je Kaja.
Še preden se usedeta, Kaja Gregorju pove, da je vedela, kaj jih čaka na zmenku in da je prepričana, da lahko “ukroti” Gregorja.

Zaupa mu, da bo padla letnik (ker je prišla v šov), a je pojasnila, da ni panike (itak je korona, no?).
Gregor in Kaja se povezujeta, smejita in klepetata …

… kar zmoti Lauro, ki pove, da je Kaja naivna in ne razume partnerstva.

Gregor Kajo vpraša, če bi šla z njim v fitnes, ona pa mu je razložila, da bi mu rada razložila, kako se pravilno dela nekatere vaje, kar Gregorja … saj vemo, da Gregor ne zna izgubljati in ne mara kritike, kajne? KAJA, NEHAJ!
Pove mu, da mora popraviti izvedbo sklec … KAJA, NEHAJ!

Ko se vrne med dekleta, jo Nina S. vpraša, če sta se šlatala, kar razpizdi Lauro … OMG, LAURA!?

Kavboj Gregor in dekleta nazdravijo s tekilo, Nina S. pa se vpraša, zakaj je še v šovu, če med njo in Sanjskim ni povezave.

V nadaljevanju (beri: po reklamah) bomo videli dekleta, ki bodo kužke vodile na agility tekmi!

Kaja prebere pismo, v katerem Gregor spet vabi na skupinski zmenek … Polona je ziher, da bo ostala doma (itak ti NOBEN ZMENEK NI VŠEČ?!).

Na zmenek gredo Ana, Tjaša (“SPET?!” jo vpraša Pia), Pia, Laura in Anja.
Polona ostaja doma.

Slika se preseli na nogometno igrišče neke ekipe, ki je dovolj nepomembna, da je ne motijo pasji kakci po fuzbalerski travici. Tukaj bodo dekleta tekmovala v pravi pasji agility tekmi!

Vsaka izmed deklet bo izžrebala svojega psička, ki bo postal njen tekmovalni par. Tekma se začenja čez … Wait, sledi še nek dolgočasen nagovor neke tekmovalke v agilitiju: “Bla, bla, bla …” IN TEKMA SE LAHKO ZAČNE!

Pia (dog owner) napove svojo zmago, druge pa se zgolj veselijo priložnosti, ki je pred njimi.

Pasji agility oz. tekmovanje psičkov in deklet je nekaj najbolj smešnega na svetu. Pie njen pes ne uboga, Tjaša vrešči kot nora, Laura je pozabila pasje ukaze in je ves čas begala svojega psička, Kaji je šlo dobro, Anji pa z najhitrejšim psom ne najbolje. Pia je še vedno na štartu, ker je pes ne uboga …

Laura dojame, da psu govori napačne ukaze – to be honest, so psi najbrž Primorci, zato jih še dodatno bega vreščanje glasne Štajerke?
Aja, še Ana je nekje – bila je “v redu” in neopazna.

Peter že drugič danes “uvali” Gregorja. Zagotovil mu je psa, ki ga je Gregor moral popeljati čez ovire. Gregor NI zmagal … in še enkrat več smo videli, da gospod Sanjski težko prenaša poraze.

Pia se mu je spet smejala innn … PIA JE ZMAGALA! (nepravično, ker je za postavljanje psa porabila dve uri) … in si prislužila zmenek v dvoje!

Zaželela si je “simpl in chill zmenka”, zato jo je Gregor popeljal pod bližnje drevo. Mraz ju je prisilil v stiskanje pod odejo. Med stiskanjem jo Gregor vpraša, zakaj je slabe volje in … skregata se.

Pia mu razloži, da je bila v zvezi s psihičnim in fizičnim nasiljem, Gregor pa njeno razlago sprejme in dojame, da se tudi danes ne bosta zažvaljila.
Na koncu zmenka sta nasmejana, a ker ni bilo poljuba, Pia NI dobila vrtnice.

Ob vrnitvi v hotel mora 1832x povedati in potrditi, da ni dobila vrtnice. Anja ji ne verjame, Pia pa razloži, da je imela lep zmenek in da misli, da je varna še vsaj dve ceremoniji.

PRIIIHODNJIČ bomo spet priča igricam: dekleta se bodo kregala in ena drugi kradla čas z Gregorjem.

Sem vam rekel, da je bil današnji del totalno lame? Še v naslovu piše!
Jutri bo PRECEJ bolje … po napovedniku sodeč, bo super-duper-mega napeto … PIA BO ŽLIČKALA GREGORJA!

JUTRI ob 21:00 na IG in FB, že nekaj uric prej pa na www.kdortobere.si 🙂
Se vidimo!