PARTY MIX

Sanjski moški E16: KDO gre domov?!

Današnja oddaja bo postregla z ničkoliko presenečenji!

V uvodu najprej še enkrat obožujemo Gregorjevo zzzelllo oprijeto belo majico, se čudimo, da ob nohtkih, ki jih posedujejo nekatere damice, nihče ni umrl med oviratlonom in cringamo med podoživljanjem včerajšnjih najbolj awkward intimnih izpovedi v ljubezni prizadetih tekmovalk.

Začnemo tam, kjer se je včeraj končalo: pri obračunavanju staroselk z Gregorju precej ljubo “novinko” Tjašo, ki uvodno špico zaključi z besedami: “Ne me iskat …, ker če me iščeš me boš tudi našla!”

Galeb na lesenem tramu, ki štrli iz morja v našem sanjskem zalivu, strese glavo ob poslušanju bedarij in se dvigne nad sanjski hotel, da bi posral vsaj eno od dežurnih kregatoric …

Ana in Polona na terasi hotela navsezgodaj kramljata o tem, da Gregor najbrž obožuje Polono in komaj čaka, da gresta na zmenek … medtem dekleta na kavčih preučujejo Polono in njena dejanja do sedaj. Laura jo zagovarja, ostale pa … Hja, Mary grdo prekine Lauro, ki pošizi in gre na teraso.

Dekleta se krohotajo, se hihitajo in nasmihajo … Lauri, ki gre nazaj noter in že v tretji minuti oddaje vidimo vsesplošni prepir, ki ga miri najbolj eksplozivna in najmlajša tekmovalka: Polona odvleče Lauro tik preden Laura spraska oči Mary.

Tjaša razloži dekletom, da so nekatere pač malo “debilne”. Medtem se Ana, Polona in Laura vrnejo na kavč, Mary pa v kamero pove, kako kulturna je … kakšnih 20 sekund za tem, ko je precej nekulturno izzvala prepir.

Medtem ko razlaga kako velikokrat “vre v njej v seb”, zacinglja zvonček, ki oznanja prihod pisma!

Laura navdušeno prebere pismo v katerem piše, da Gregor na zmenek vabi zlatolasko … Polono? Nop, na zmenek gre TJAŠA!

… kar dekleta preseneti. Polona grozi z odhodom, Tjaša se poslovi, dekleta pa se spet hinavsko šalijo iz Tjaše (po tem, ko ona odide).

Pia ve, da bo šla Tjaša domov in si želi, da se čimprej vrne v Francijo … potem pa se zgodi nekaj nadnaravno čudnega: dekleta iz obeh klanov združijo moči in skupaj napadejo Tjašo! … medtem ko je ni v bližini.

Očitno jim je Tjaša iz Francije velika konkurenca, če so pripravljene pozabiti na medsebojne zdrahe samo zato, da jo lahko skupaj opravljajo?

Gregor razloži, da je na zmenek povabil Tjašo in ne Polone, ker … mu je očitno Tjaša bolj všeč kot Polona, katere si sploh ne predstavlja na zmenku.
Tjaša ga že čaka na obali, zato hitro požene svoje nogometaške nogice in zagrize v pedala. Namesto Ferrarija se tokrat na zmenek pripelje z … nekim sladoledarskim štirikolesnikom.

Nasmejana Tjaša se usede poleg njega in skupaj odpedalirata novim dogodivščinam naproti.

Odkolesarita do vintage barčice, ki čaka, da ju odpelje na prostranih 12 kilometrov slovenskega morja.

Parček ob mehurčkih penine klepeta o vsem mogočem – med drugim izvemo tudi, da Gregorja in Tjašo združuje usoda! Tjašina mala sestrična je Gregorjeva sodelavka, ki ju je enkrat že želela poparčkati, a do tega ni prišlo! OMG, usoda!

Medtem, ko plujeta ob čudoviti obali, dekleta v hotelu hinavsko opravljajo “Francozinjo”. Kar tekmujejo v tem, katera bo bolj zlobna in končno tudi Kaja pokaže svojo ljubosumno plat, ko namigne, da se s Tjašo druži zgolj zato, ker je ne more poslati iz sobe. Kaja s svojim komentarjev izzove salve smeha … le Mary ostane hladna. Je Kaja spregovorila brez njenega dovoljenja?!

Laura na samem namigne, da ima Tjaša take prstke na nogah, da jo bo Gregor zagotovo poslal domov (saj veste, da je Gregor podofil, kajne?).

Vrnemo se na romantično palubo čudovite barčice, kjer Gregor išče način, da bi Tjaši namignil naj sleče puhovko. Kot en najstnik, ki išče pot pod majico svoje izbranke, naš sanjski moški ne obupa in Tjaši vztrajno namiguje, da je morda čas, da SLEČE PUHOVKO! DEJ DOL BUNDO!

Tjaša uživa v zmenku in sploh ne razmišlja … o vsem drugem.
Gregor jo boža po puhovki in išče neko skrivno zadrgo, ki bi ga odrešila nadležne puhovke, nato pa se zgodi … POLJUB!

Medtem ko se poljubljata, dekleta (predvsem Kaja) debatirajo o tem, kako so prepričane, da gre Tjaša domov. Anja dekleta vpraša, kaj menijo o svojih možnostih z Gregorjem, one pa ji postrežejo s pomorskimi metaforami, ki jih ne bi razumel niti Kapitan Kljuka.

Anja spet poudari, da ne razume čisto, zakaj so v šovu dekleta, ki so “drugačna” od nje. Anja meni, da sta Laura in Ana od nje drugačni, kot sta si nasprotna njena nabarvana barva las in njen narastek. #wecanbemeantoo

Nina S. razloži, da je to šov in da se nobena ne bi smela počutiti “special”, ker bo na koncu GREGOR IZBRAL tisto, ki naj bi bila prava zanj.

Gregor in Tjaša se še vedno poljubljata in žal nam je, da to ni eden tistih zmenkov, ki ga dekleta v hotelu spremljajo prek kamer. BUUURN!

Sanjski moški ima nov trenčko, ki ga je želel pokazati ljudem na obali, zato se zasidrajo, parček pa zapusti barko.

Med sprehodom po obali, Gregor povsem nepričakovano najde steklenico v kateri piše … nekaj francoskega. Izza grmovja potegne vrtnico in jo skupaj s poljubom podari Tjaši.

Tjaša je tako že na tretji (od svojih štirih) podelitvi VARNA!

V hotelu pa je že vse pripravljeno na koktejl party!

Laura sprobava novo frizuro in razlaga, kako je skupinsko dissanje Tjaše povezalo dekleta, ki glasno nazdravljajo s koktejli: “NA STAROSELKE!”.

Klani so pomešani na dveh kavčih, en kavč pa je ostal prazen … Tjaši so “prijazno” prepustile cel kavč. Potrebovala ga bo … da nanj odloži svojo GIGANTSKO VRTNICO, ki jo je dobila!

Ana je razočarana nad Gregorjem, vrtnico in Tjašo in situacijo in … vsem.

Tjaša se usede in prične opisovati svoj zmenek z Gregorjem: “… naredila sva cel krogec do Izole …”. Laura in Ana jo grdo prekinjata, skupaj s Polono se ji smejijo v faco in … lahko samo čestitam Tjaši, da se ji v tistem trenutku ni odfukalo in je ostala mirna. Dekleta se krohotajo in hinavsko dregajo v Tjašo, ki jih le zbegano gleda – ni ji jasno, od kod vsa sovražnost.

Laura vstane in si gre po še en koktejl, nato pa Tjašo vpraša, kako se počuti, ko je sama na kavču, kamor so jo izločile. Tjaši še vedno ni jasno, da so dekleta totalne pras*ce, a lahko na njenem obrazu vidimo, da je iz nasmejane Tjaše, ki (po tem kar smo videli gledalci) nikomur nič noče, preklopila na French BITCH mode.

Lauro vpraša, zakaj jo tako grdo napada, Laura pa HINAVSKO odvrne, da je le vprašala. Ana in Polona se zakrohotata, ostalim dekletom pa postane malo nerodno v smislu “sej smo pras*ce ampak nekje je meja”.

Tjaša je dojela, da so dekleta dojela, kakšna konkurenca jim je. Obrne se k Maryjinem klanu in jih vpraša, če je kaj narobe. Odvrnejo ji, da ne … (bitchez). Anja ji razloži, da so prestrašene, ker bo ena izmed njih izpadla, Pia pa ji v faco pove, da je ne marajo, ker nimajo za croissant proti njej.

Ko Gregor prikoraka med dekleta takoj opazi, da je nekaj narobe. Tjaša je žalostna, Laura pa v kamero razloži, da bo Gregorju pokazala, kakšna pras*ca je Tjaša … Um, s tem, ko se obnašaš kot pra*ica do nje mu boš to pokazala? #napačnataktika

Sanjski se usede med Tjašo (in njeno vrtnico) ter Nino S., ki se je očitno presedla na Tjašin kavč. Nina začne dolgočasno zgodbo o “posebnem datumu” in vsi vemo, da je na vrsti nekaj numerološkega. Povabi ga na “čas na samo”, kjer mu pove, da je prvo vrtnico od njega prejela na poseben datum, ki je obletnica operacije na kateri so ji odstranili raka (iz) materničnega vratu. Sledi blablabla o datumih in tem in onem.

Medtem Tjaša išče nekaj tolažbe pri Pii …, ki ji je pred nekaj minutami rekla, da je ne mara(jo). Pia ne najde tolažilnih besed, ker si popravlja tangice, ki so se ji zapletle v napeljavo mikrofona.

Laura, Ana in Polona še naprej dregajo v žalostno Tjašo, ki dokončno vklopi “bitch mode”.

Nina še vedno razlaga o svoji operaciji, Gregor pa razmišlja le o tem, ali ji vagina še dela. Nina ga pomiri: vse deluje BP! Kader skače iz njunega pogovora na njeno objokano izpoved v izpovednici in sprašujemo se … kdaj smo nazadnje gledali oddajo, v kateri Nina NI jokala?

Polona namigne, da je opazila, da je Tjaša žalostna … in da zaradi tega ne razume, zakaj je Francozinja še v oddaji.
Probably zato, da ima Gregor nekoga za na zmenke? BUUURN!

Mary miri Tjašo, ki svoje občudovanje do bolj izkušene kandidatke izrazi s stavkom: “Jaz hočem biti ti (ko odrastem)!”, Mary ji da “bombico”, gledalci pa si bruhnemo v usta … in nato še enkrat, ko Mary njen stavek ponovi ostalim dekletom iz svojega klana. Tudi Anja potrdi, da bi rada bila kot Mary, Nina S. pa pravi, da ima malo višje cilje v življenju.

Sledi Maryjin samogovor o tem, kako samozrela je in da bi lahko bila Tjašina mamica … in samovšečno izjavo zaključi s prijetno izpovedjo, da se ji je Tjaša kar malo zasmilila. #MOMLIFE

Gregor se vrne med dekleta in na samo povabi žalostno Tjašo. Na samem ji nakloni dooooolg objem, ki razpizdi vse tekmovalke. Nina S. si želi objemanja, ostale pa zgolj nadaljujejo z zmerjanjem Tjaše.

Objem pa še kar traja … in traja in traja … in sprašujemo se, ali je objem malo daljši, ker ima Gregor novo pogodbo za reklamiranje zapestnih ur?

Tjaša Gregorju razloži, kaj jo teži.
Bravo dekleta – vaša taktika je uspela! Saj ste hotele, da Tjaša dobi še nekaj časa na samem z Gregorjem? In da se mu še malo prikupi?

Počasi kandidatke dojamejo, da so se zajeb*le.

Gregor (po)tolaži Tjašo in ji nameni nekaj vzpodbudnih besed za nadaljevanje šova. Sledi še en objemček (škoooda, ker je ni zažvaljil tam pred vsemi!).

Ko se Frenčika vrne med dekleta, jo Nina R. vpraša po počutju, Nina S. jo potolaži s šalo, Gregor pa na čas na samem povabi Anjo.
Razloži ji, da se mu zdi, da njeno zanimanje usiha … ona pa hiti z razlaganjem, da je še vedno navdušena nad sodelovanjem v oddaji.

A res, Anja? A ti ni ful weird, da si še vedno tukaj … glede na to, da so mu všeč “drugačna” dekleta?

Polona je naslednja, ki ugrabi Gregorja, kar sanjskega moškega malo preseneti. Ni pričakoval, da bi tudi ona rada bila na samem z njim … HAHAHA, dej ne nabiji G!

Mladenka (18) mu pove, da je vse bolj negotova, ker še vedno ni bila na zmenku. Gregor pa ji razloži, da se mu zdi, da ni najbolj zainteresirana.

Polona mu pove, da nerada sili v ospredje, Gregor pa v kamero (na samem) pove, da se boji njene norosti, kar zapakira v politično korekten stavek: “se bojim, da je preveč temperamentna”.

Polona pomirjeno zakoraka med dekleta, Mary pa “rezervira” Gregorja.
Na njeno povabilo: “Te lahko ugrabim, Gregor?” ji gospod Sanjski odgovori, da jo bo kar on ugrabil, ker je tako lepo oblečena v črno obleko.
“Črna je tvoja srečna barva!” se zasliši iz ozadja …

Mary mu na samem pove, da je komunikativna, zato mu bo skomunicirala, da je komunikativna in rada komunicira. Pove mu še nekaj tračev o Ani, Gregor pa njeno blebetanje zatre v kali. Mary mu še enkrat pove, da je komunikativna, Gregor pa ji omeni, da ni problem količina komunikacije ampak komunikacija, ki jo skomunicirata … #mindfuck #brainfart
Mary je po pogovoru samozavestna, Gregor pa v kamero pove, da je bilo weird, ko je govorila, da je komunikativna.

Nina Savnik nam zaupa, da jo je malce strah, da se bo morala posloviti, Peter pa že napove novo podelitev vrtnic.
Danes bo domov odšla ENA tekmovalka – katera bo to … pa bomo izvedeli PO oglasih!

Prva vrtnica (po prvih treh, ki so jih prejele Tjaša, Laura in Pia) gre v roke Kaji. Vrtnice prejmejo še Anja, Nina R. (valda je ne bo skesil po njenih zgodbah ta vikend), Ana, Nina S. in … OSTALA JE SAMO ŠE ENA VRTNICA!!!

Katera bo prejela zadnjo vrtnico? Bo to Mary ali Polona?
… MARY ODHAJA DOMOV! MARYJIN KLAN JE OSTAL BREZ PRA*… KRALJICE!

POLONA OSTAJA!

Nina R. joka, ker je žalostna zaradi Maryjinega odhoda … in razlaga o svojem najsrečnejšem trenutku v tem šovu … to je trenutek, ko bo odšla Laura.

WTF?! Ne bit srečna, ker si ostala … Ne bit žalostna, ker je Mary šla … NOP, bodi vesela, da bo Laura izpadla … Mogoče boš pa ti prej odletela? WTF je s to žensko??!
Laura to, Laura ono … samo LAURA več govori o LAURI! FAK, res!

“Sem Nina R. in moj najsrečnejši moment v šovu Sanjski moški bi bil … opa, drugi najsrečnejši …, da bi Laura izpadla!”

Polona je PREMAGALA MARY! BURNNN!
Najmlajša tekmovalka je premagala najstarejšo!

_

Naslednjič nas čakajo kavbojske igre in GREGOR OBLEČEN V KAVBOJA!

Dekleta bodo še bolj napadla Tjašo in vanjo celo metala žogice, Nina S. se bo na zmenku zagovorila in “ubila mood”, Polona pa bo …

Pustimo se presenetiti!

VSE to in še več v soboto na www.kdortobere.si!
(saj veste, da je obnova na blogu že nekaj ur pred oddajo?)