PARTY MIX

Sanjski moški E12: Ne, hvala

Danes nas čaka podelitev vrtnic: v dvanajsti oddaji bo Gregor med trinajst kandidatk podelil 12 vrtnic.
Katere kandidatke so favoritke in kdo se poslavlja? … STAY TUNED!

Oddaja se spet začne … na kavču. Kandidatke veliko sedijo, saj je tempo njihovega urnika v hotelu zelo natrpan. Tudi tokrat so razdeljene po klanih, izurjeno oko pa lahko opazi, da ima ex klan Carmen z vsako oddajo več prostora za sedenje, medtem ko se Mary and Co. še vedno drenjajo na svojem trosedu.

Čas je za nove dogodivščine – ena od deklet bo odšla na zmenek … čeprav se Laura še vedno ni vrnila!
To je Mary, ki gre “Končno!” na zmenek v dvoje. Na podlagi večletnih izkušenj se je odločila za breezy casual outfit z nekaj dodatnimi kilogrami elegantnih oblačil za primer, da se njen zmenek s Sanjskim moškim konča z romantično večerjico. #vsezavrtnico

Medtem ko Mary čaka na avtobusni postaji, je nekdo moral prevzeti njeno vlogo v hiši: Lara v kamero pove, da lahko Laura in Mary NE prideta nazaj. hešteg FriendshipGoals
Mary pa že naslednji trenutek sede v belo limuzino. V njej sedi nasmejani Gregor, ki jo preseneti z darilom …, ki mu ga je dala na začetku oddaje: v rokah drži fotoaparat za enkratno uporabo!

Še preden za prvi skupni selfi porabita vseh 36 posnetkov, se limuzina ustavi. OMG, kaj se dogaja?!
Počutim se, kot da gledam mehiško nadaljevanko, ko šofer razlaga, da je prišlo do težav s kolesom. Gregor kot pravi Jose Armando junaško poprime za rokavice in orodje, Mary pa samo nejeverno gleda in se sprašuje, če so resni – Esmeralda ni nbene gume menjala?!

V hotel pa v tistem trenutku vkoraka Peter in tekmovalkam pove, da je čas za nov zmenek … čeprav se Laura IN Mary še nista vrnili!
Dekleta so šokirana: “Ma tok energije model?” “Sta onedve šle že domov?”
Sandra prebere vabilo, na katerem piše, da gre na zmenek … SANDRA!

Medtem ko čaka na avtobusni postaji … wait, a se ni to že zgodilo?

Tudi Gregorju je malce čudno, da bo zaigral še tretji isti zmenek (sploh glede na to, da po videnem, prvega še ni zaključil). Ne skrbi, Gregor … takega zmenka še nisi imel! Sandra že takoj pove, da ji limuzine niso všeč, njeno nezadovoljstvo pa se še poveča, ko naletijo na “težave s kolesom”.

Mary medtem … um, kaj? … How? When? What? … veselo prime za orodje in navali na menjavo kolesa. Narobe si nadene rokavičke in začne razlagati o štirih ventilih … aja, saj res – Mary je že na svojem prejšnjem zmenku menjala pnevmatike! Gregor se zraven krohota od smeha, ko gleda malce Mary z narobe obrnjenimi rokavicami in malce Sandro, ki nikakor ne more dojeti, kako deluje gedora.

Ko Mary in Gregorju končno uspe zamenjati kolo, je čas za vulkanizerski selfi IN drugi del zmenka: romantično dirkanje z gliserjem. Tudi Sandra je prišla do svoje morske dogodivščine … A nismo tega že nekje videli?

Aja, Laura je imela točno tak zmenek! No, skorajda tak – Gregor je pred drugo in tretjo vožnjo s skuterjem zavaroval vse bele, srebrne, zlate in kodrlajsaste jaknice, zato je lahko do konca pritisnil na plin. Med norim divjanjem po valovih ga obe dekleti vprašata, če lahko ni kot en penzionist in malce pospeši. Ne, čas je za uživanje na sončku IN slikice!

Po razburkani vožnji z gliserjem je čas za čudovito kosilo v restavraciji z eksotično hrano in slutty natakaricami. Mary spogledljivko najprej samo nejeverno opazuje, Sandra pa ji že takoj namigne, da naj spi*di.

Se še spomnimo, kako sta Laura in Gregor z nasmeški na ustih premagala vse prepreke na njunem “sanjskem” zmenku? Z Mary in Sandro ni bilo čisto tako. Sandra je vsak trenutek, ko natakarica ni plezala po Gregorju, izkoristila za govorjenje o svojih potlačenih čustvih, izpadih jeze in nekontroliranem ljubosumju in vsem nam (upam, da tudi Gregorju) se pričenja svitati, da Sandra morda ni najbolj … idealna kandidatka za sanjsko poroko.

Čas je za prvo specialiteto na meniju: juha modrosti z možgani in še nekaj ogabnimi sestavinami je Sandro šokirala bolj kot perfektno odigrana nesreča s polivanjem Gregorjevega mednožja.
Brisanje le-tega pa je presenetilo celo Mary, ki je natakarici vzela krpo – Gregor je uvidel, da Mary morda do njega res nekaj čuti, ona pa je čakala svoj trenutek, da mu svetuje v zvezi s pravilnim odstranjevanjem madežev iz oblačil.

Zaradi predrznosti natakarice je Mary izgubila tek, Sandro pa je bolj zmotila vsebina krožnika. Vročekrvna rdečelaska je namreč vegeterijanka. Seveda je to povedala tudi Gregorju in mu namignila, da bo do konca kosila tudi on vegeterijanec. Že tako razpi*dena Sandra je skorajda eksplodirala, ko se je natakarica že tretjič “zmotila” in ji rekla Sanja. Gregor tega sploh ni opazil, ker je bil zmenek približno tako awkward kot vsi tisti s Sanjo (se je še spomnite) skupaj. Sandra ni jedla, Gregor pa ni upal jesti ničesar drugega kot kolobar koruze. Tudi na drugem zmenku pa vzdušje ni bilo prav nič boljše: debata je nanesla na Maryjin propadel posel in lahko smo le sočustvovali … z Gregorjem. Po nasmejanem zmenku z Lauro (za katero smo vsi pričakovali, da bo nekomu jeb*la mamico in babico), je doživel dva precej grozna zmenka.

Pred reklamami vidimo še nekaj izsekov iz nadaljevanja oddaje, kjer bo Sandra poskrbela za kar nekaj cmočkov v grlih.

In spet smo nazaj pri dekletih, ki na kavčih debatirajo o tem, kdo se bo vrnil, kdaj se bo vrnil in … v tistem jih preseneti Sandra. Brez vrtnice in brez poljuba se vrne med vreščeče prijateljice (in drugi del kavča, ki je ni tako zelo pogrešal). Nina R. misli samo na to, da se Laura morda ne bo vrnila, Sandra pa dekletom opisuje svoj zmenek z Gregorjem. Med razkrivanjem šokantnih podrobnosti se vrne Mary. Nina R. spet sanja o tem, da se Laura ne vrne, Sandra pa nadaljuje z zgodbo. O MAJ GAD, to se je zgodilo tudi Mary!

Dekleti sta dojeli, da sta bili na preizkušnji, v tistem pa se vrne še Laura! Anja ni najbolj navdušena nad njeno vrnitvijo, Nina R. pa … je rajši tiho oziroma ne pride do besede, ker Laura navdušeno razlaga o tem, kako je bil njun nesanjski zmenek v bistvu sanjski. Sotekmovalkam je razložila, da vrtnice in potrditve ne potrebuje, kar je videl tudi Gregor, zato ji najbrž ni dal vrtnice – ona namreč eno že ima na srcu …, če sem prav razumel?

Nina R. se ne more več zadržati in svojih 10 sekund pred kamero spet izkoristi za dissanje Laure. Štekam, da ti ženska pač ni všeč, a ne štekam, zakaj si 90 % svojega časa in energije v oddaji vložila v govorjenje o nekom, ki ti gre na vađajno? Live and let live … ALI pa ji v faco povej, kaj si misliš?

Kar naenkrat je tu večer in čas je za koktejl party!
Mary je še vedno slabe volje, pripravlja pa se pravi shitstorm, ker ima očitno vsaka od deklet neko taktiko. Laura je (še bolj?) razpiz*ila Sandro, ker ji je povedala, da sta z Gregorjem govorila o njej.

Gospod Sanjski se je prestrašeno usedel med razjarjene tekmovalke. Laura je pohvalila “njegovo” izbiro zmenka, Mary je pojamrala, da ji zadeva ni bila najbolj všeč, Sandra pa je želela Gregorja odpeljati na samo in ga … um, se pogovoriti.

Prosil jo je za nekaj minut, da je lahko najprej na samo odpeljal Tjašo (in vmes namignil producentom, da zrihtajo dodatne varnostnike?), kar morda ni bila najboljša odločitev, glede na to da gre Tjaša (tudi) Sandri v nos že od samega prihoda v hotel?

Tjaša in Gregor sta na samem govorila o temah, ki so jima skupne. Oba sta mirna, oba imata čudovit nasmeh in oba si želita na bungee jumping – producenti, kaj čakamo?!

Njun skupni čas je minil res hitro – prehitro, če bi vprašali Gregorja, ki je zdaj moral na zagovor k Sandri.
Ni vedel, kaj pričakovati. Naivno je mislil, da mu bo še enkrat povedala, da je vegetarijanka … Ubožec!
Sandra ga je takoj napadla z neko ne tako prikrito in ne tako pasivno agresivnostjo, ki je Gregorja ujela povsem nepripravljenega. Začuda je ostal povsem miren … a dvomim, da v mislih ni razmišljal o načinih, kako se ubraniti pred napadalcem v koktejl obleki?
Debata se je spet vrtela okoli lajkov in followsov. Ne vem, zakaj je Sandra v šovu, a že po nekaj klikih na družabnih omrežjih lahko vidimo, da ima Sandra manj sledilcev od večine deklet v šovu. Za zanimivost: gospa Carmen, ki je bila ves čas proti influencanju (in sedaj hodi na razne influencerske zadeve), ima skoraj dvakrat več podpornikov od Sandre. Ja – tudi meni ni jasno – ampak you get the point.

Gregor je po pogovoru spoznal, da Sandra morda v oddaji res ni zaradi publicitete (hahahaha), a z vročekrvno rdečelasko še vedno ne najde neke romantične iskrice. Dejala mu je celo, da ji ne rabi podariti vrtnice … če noče.

Naslednja na vrsti za pogovor je bila Lara, ki je Gregorju najprej govorila o konjih. Spet. O Konjih.
Potem pa mu je povedala še, da noče svojih otrok. S svojo iskrenostjo ga je presenetila, a vsi vemo, da si Gregor ressssss želi družine, zato se sprašujemo, kaj se bo zgodilo z Laro. Bo dobila vrtnico ali …

… pa bo odšla … skupaj z Leo.
WHAT?
Lea je Lari dejala, da bo odšla z njo, ker ne more sama trpeti hinavščine v hotelu. WOW!

Gregorja pa je za trenutek “ugrabila” naša najmlajša tekmovalka (stara je 18) Polona. Na samem ga je pobarala, zakaj je nikamor ne povabi, Gregor pa je iskal način, kako bi ji povedal, da je čakal, da dopolni 19 let. Kot se za prvih 329 sekund, ki jih dobiš na samem … s sanjskim moškim … spodobi, je svoj čas izkoristila za govorjenje o tem, da je stara 18 let (kar ga odbija) in o prepirih z dekleti. ZAKAJ bi tri minute pred ceremonijo vrtnic Gregorju razlagala, da si popi*dila, ker je nekdo omenil, da si stara 18 INNN da bi izven hotela najbrž ravnala drugače … in Mary še kaj vrgla v glavo ipd. Gregor je bil začuden (in prestrašen).

Že čez nekaj sekund je do kavča prišla Kaja in Polono vprašala, če ju lahko malo zmoti. Ker slika pove več kot 1000 besed, bom tukaj prilepil sliko Poloninega obraza, ko je skozi zobe rekla, da je ne moti.

Puncam iz Carmeninega klana se je Kajina poteza zdela zlobna, punce iz Maryjinega klana pa so navijale za še en izbruh s strani Polone. NI GA BILO! Polona odrašča! Hladno se je vrnila na kavč in s kislim nasmeškom pošiljala ljubeznive poglede svojim “prijateljicam” na drugi strani sobe.

Kajo je zanimalo, kako se Gregor počuti zaradi vse drame, ki se dogaja. Gregor ji je zaupal, da … What, kaj sedaj hoče Lea? Lea je prekinila zmenek Kaje in Gregorja in vsem zaprla usta.

“Jz ne bom vzela vrtnice, če mi jo boš dav …”
“Ne vem, če bi …”
“Če Lara gre, grem …”
Gregor jo samo presenečeno gleda, Lea pa … Ne vem, kaj točno je hotela. Morda je začutila, da je čas za najbolj AWKWARD situacijo vseh časov?

“To so za mene neke otroške igrice …” je zadevo komentiral Gregor.
Lara in Lea pa sta Ani (še enkrat?) razložili, kaj se je dogajalo v zadnjih dveh urah.

Prišel je Peter, zaključil koktejl party in dekleta povabil na ceremonijo vrtnic.
11 vrtnic za 12 deklet (Anja vrtnico že ima). Kdo vse bo dobil vrtnice in katera izmed deklet bo odšla domov?

Lara za trenutek pogleda v kamero in omeni, da je Tjaša najbolj trolična oseba v hotelu.
Medtem Gregor začne z deljenjem vrtnic: prva jo je dobila Ana, drugo pa je v francoskem jeziku podelil Tjaši.

POP TV je očitno uslišal moje želje in za vse francoske vložke Tjaše (ter sedaj očitno še Gregorja) najel prevajalca – imamo podnapise! WUHUUU … lahko bi pa samo nehala s francoščino … obadva?
Naslednja vrtnica je razveselila Pio, Nina R. pa je spet povedala nekaj o Lauri: “Če Laura pred mano dobi vrtnico …”. Gregor je medtem vrtnico podelil Lauri! BUAHAHA! Zatem pa še Nini R.. HAHAHA!

Lea je bila naslednja, ki jo je Gregor povabil k sebi: “Lea, sprejmeš to vrtnico …?”
“NE. Nisva midva za skupi.” mu je odvrnila hladno, se poslovila od deklet in odšla.
Gregorja odločitev Lee baje ni presenetila, je pa kar nekaj deklet ostalo brez besed (nekaj se jih je zgolj malce nagajivo smehljalo).
Ostalo je še 5 vrtnic, ki so jih prejele Nina S., Polona, Kaja, Mary in …

… SANDRA!
Očitno si Gregor reees želi svojih otrok ali pa ima pač dovolj pogovorov o konjih? Morda pa mu je vijolična barva las manj všeč od rdeče? Morda pa … je bila Lara preveč iskrena?

Iz oddaje Sanjski moški se je tako poleg Lee poslovila tudi Lara. Hecno, da se je iz oddaje Sanjski moški poslovila zgolj dva dni zatem, ko je iz MasterChef Slovenija izpadla njena mama Irena. OMG, JA! A NISTE VEDELI, da sta kot Carmen in Polona … samo zares in tudi na papirju? JA, Irena je mamica od Lare!

Polona ji je skočila v objem, a jo je Lara ustavila: “Najprej od gospoda, potem pa od vas …” in se odšla Gregorju zahvalit za priložnost. Ob slovesu mu je svetovala, da naj pazljivo izbere med dekleti, ki so ostala. Nekatere so baje prave kače!

Lara je dobila objem od Polone, Laure in Ane. Potem pa so jo prišla objet še vsa vsa ostala dekleta – tudi Tjaša, ki pa jo je Lara odrinila stran in ji rekla, da njenega objema noče. AUČ! Crash and BURN oziroma s’écraser et brûler!
Pred odhodom ji je svetovala še, naj ne pozabi, da kamere vse posnamejo.

Prihodnjič!!! … bo na zmenek odšla Polona!
V nekaj izsekih prihodnje oddaje vidimo Nino R. in Polono, ki mrcvarita žemlje. Bodo drobtine tiste, ki bodo sprožile vsesplošen prepir … ali pa bo to limonina peška na mizi?!!!

VSE to bomo izvedeli že v soboto, ko nam bo nekdo razložil tudi, kaj je to “demokratični zmenek”.

Se vidimo?