PARTY MIX

Sanjski moški E11: V zvezdah je zapisano

V uvodu v 11. oddajo Sanjskega moškega vidimo, da se je Carmen vrnila v šov!

… wait, ne – samo podoživljamo dramatične dogodke iz desete oddaje, ko se je Gregor odločil, da Polonina mamica ni njegova sanjska ženska. Še enkrat lahko vidimo, kako je Mary s svojo ekipo v bitki za vrtnice premagala Carmen.

DANES pa bomo videli … astrologijo? WTF?!
Gregor … WTF? Jaz tukaj veselo razlagam, da noben tip na svetu noče nikdar slišati niti besede o magičnosti konstalacije zvezdic (dekleta), ti pa kandidatke še dodatno napaljivaš na to sranje?

Napovednik zmenka z astrologinjo je … WOW! Še zdaj se sprašujem, ali je napačna montaža audio-video materiala namerna, ali pa so zgolj hoteli poskrbeti, da so napovedi astrologinje še bolj dramatične? Nina R. bo (spet) jokala, Mary bo (spet) nasmejana, Laura pa bo (za trenutek ali dva) nehala verjeti v astrološko znanost.

Anja ima danes rojstni dan, zato so jo dekleta presenetila s tortico. Preden je upihnila svečke, si je zaželela, da bi jo Gregor izbral za svojo družico. Dim upihnjenih svečk je skoraj sprožil požarni alarm in lahko smo le veseli, da ni rojstnega dne v šovu praznovala Carmen. #prevečsvečkpremalatorta

Anja je za rojstni dan poleg tortice dobila tudi video voščilo, ki ji ga je poslala družina. Bila je navdušena, a je postala tudi “ful čustvena”, saj se je spomnila, da že dolgo ni videla svojih ljubljenih: “To je v bistvu prvič, da se tok dolgo ne vidimo …” – a ti ljudje ne hodijo na dopuste brez atijev in mamic?

Video je poskrbel za pravi slap emocij (jokala je celo Lara, čeprav nihče ne ve, zakaj) – še dobro, da je tu Nina S., ki je dekleta nasmejala z izjavo: “Lušnega brata maš …”.
DRIIIN-DRIIIN, zvoni zvonček. Čas je za vabilo!

Nina S. je prebrala pismo, v katerem je Gregor na skupinski zmenek povabil šest deklet. Presenečeno sem zrl v ekran … šest namreč ni magično število in nisem čisto prepričan v numerično pravilnost današnjega skupinskega zmenka.
Dekleta so bila na trnih, ko je Nina brala imena povabljenk. Na zmenek gredo Ana, Laura, Nina R., Mary, Tjaša iz Francije in Anja!

Povabljenke so bile navdušene … le Ana ni imela pojma, za kaj se gre … a je bila vseeno navdušena.

Medtem ko so se izbranke basale na (premajhen) kavč usode, je Peter presenetil in s šokantno novico razveselil nepovabljena dekleta: vse dogajanje na skupinskem zmenku bodo lahko v živo spremljale prek plazme!
Pia se je “počutla k en spy”, jaz pa še kar nisem mogel pozabiti Petrovih besed: kakšne plazme? KDO sploh še gleda plazmo?

Gregor je v družbi znane psiho astrologinje in Petra prikorakal med dekleta. Zvezde so povedale, da bo Laura prva prejela branje astrološke napovedi. Medtem ko je astrologinja razpi*deni Lauri razlagala, da morda ni prava za Gregorja, so dekleta na kavču prikimavala v potrditev. OMG, kako ta gospa ve vse te skrivnosti?! Gregor je opazil njeno stisko, zato jo je prijel za roko in jo pomiril. Laura je za trenutek podvomila v njene magične besede, a je spoznala, da se gospa res ne moti … čeprav je veliko stvari o njej povedala po resnici.

Tudi Mary je v kamero (za njenim hrbtom, seveda) povedala, da Laura ni za Gregorja.

Večno prva Anja je bila tokrat na vrsti druga. Astrologinja je takoj začutila Anjin ogenj in njeno plemetino ter snobovsko dušo. Velenjčanka se ni pustila zmesti, je pa beseda “snobovsko” precej zbegala dekleta, ki so prek plazme (LOL) gledala skupinski zmenek. Ker ima Anja vse planete na desni strani, to pomeni, da prevečkrat misli na druge. Gregor je prikimaval, Anja pa je v zakulisju potrdila astrološko napoved. Izvedeli smo še, da bi bil Gregor lahko Anjin guru, ki bi ji pokazal in jo naučil novih stvari.

Tudi Sanjski je začutil, da je med njima energija.

Tretja na vročem stolu je bila lepa Venera, ki je prišla delat družbo lepemu Adonisu … kar v neastrološkem prevodu pomeni, da je bila na vrsti Ana. “Na prvo žogo zelo zaprt tip človeka …” morda ni najbolj vsakdanji opis nekoga, ki ima na medmrežju odprt OnlyFans profil, a to še ne pomeni, da dvomim v besede čarovn… astrologinje.
Mary je (za hrbtom omenjene) povedala, da je Ana “glupa” (brez, da bi izdelala njeno astrološko karto). Astrologinja je Ano opozorila na ljudi, ki govorijo za njenim hrbtom, kamera pa je pokazala Maryjin klan, ki se je privoščljivo muzal ob gledanju plazme (LOL).

Izvedeli smo še, da Ana ne išče luzerjev brez denarja in da imata z Gregorjem erotično energijo.

Pred nadaljevanjem astroloških branj za trenutek vidimo še nasmejano Mary, objokano Nino R. in še vedno jezno Polono.

Ob zvokih v rikverc vozečega dostavnega vozila se vrnemo v hotel, kjer je vse pripravljeno na četrto branje pravljic.
Na vrsti je Mary, ki je na besede astrologinje zadovoljno prikimavala in gledalcem razložila, da je sama res tista, ki je nadsuper in idol mnogih žensk. Pomagala je že več stotim, ki so poiskali njeno pomoč … pri iskanju popolne obleke.

Gregor pa je zastrigel z ušesi, ko je med razlaganjem Maryjine karte zaslišal besede “ostra komunikacija”, za katero je potrdil, da ga pri Mary morda moti.

Peta po vrsti je tiha miška Nina R., ki je med poslušanjem svojega opisa zaljubljeno gledala v Gregorja. Zmotile je niso niti besede: “… zgledaš, kot da ne znaš šteti do 5 …”. Medtem ko so besede šokirale Nino S. in ostale punce na drugi strani hotela, Gregor pa se je komaj zadrževal, da ni bruhnil v smeh, je Nina R. v solzah potrdila besede psihološke astrologinje in nam vsem dokazala, da je vodnatost njenega horoskopa resnična.

Neverjetno je, da nekdo lahko žalitev sprocesira kot nekaj pozitivnega in ne čudim se (več), da ljudje za 3 evre na minuto kot nori kličejo razne astrološke psihologinje in medgalaktične čarodeje.

Last, but not least pa je bila na vrsti Tjaša iz Francije, ki je s svojim prihodom (iz Francije) in lepoto šokirala napovedovalko prihodnosti/bralko natalnih kart/vedeževalko loto številk in mojstrico karmičnih analiz. Psihologinja je natančno napovedala Tjašino preteklost in prihodnost, kar je naravnost magično – celo Gregor je opazil, kako natančno je branje Tjašine francoske čakre in poudaril, da astrologinja res ni vedela nobenih podatkov o Tjaši. Čudovitost njenih napovedi pa je prekinila Tjaša, ki je gledalce (spet) zbegala z neko francosko besedo.

POP TV, kje so podnapisi?

Morda za trenutek prekinem dogajanje v oddaji, ker kljub temu da je moja Tarot karta Norec, ne morem mimo dejstva, da šest ni magična številka in bom tukaj dodal še sedmo – mojo astrološko karto. Ker sem kot Gregor tudi jaz oven, vsi vemo, da je moj vladar Mars, zato v primerih, ko je moj modus kardinalen in ni vse v mojih barvah (rdeča in bela), tudi najdražji ametist ali celo diamant ne prebijeta moje kovine (železo). Čeprav nisem najbolj kompatibilen s tehtnico (moja žena), lahko zgolj s pogledom na moje srečne številke ugotovim, da sta med mojimi srečnimi številkami obe cifri njenega rojstnega dne (27 in 9), zato lahko samozavestno rečem, da se bom vedno postavil za svojo ljubljeno osebo in jo branil. Tudi moj Mars se tako redno poigrava z njeno Venero, kot Gregor pa sem tudi jaz popoln kandidat za poklicnega športnika, a kljub temu da sem kot oven prvi znak zodiaka, nimam težav s tem, da je on boljši nogometaš od mene. Numerološko pa lahko potrdim tudi svojo karmično lekcijo drevesa življenja in manifestacije uspeha, kar mi je pokazala tudi moja tarot karta dneva, ki je danes “Kraljica palic”.

Prišel je Peter, ki ga je natančnost astroloških psiho kart šokirala in prestrašila, zato se je astrologinji zahvalil za njene usluge, še preden je pred kamero razkrila kaj o njem.
Šest deklet, šest branj … pred Gregorjem je težka odločitev. Dekleta predvidevajo, da bo izbral Tjašo, ki nasmejano premleva besede astrologinje, Laura pa sumi, da bo zaradi dogodka izpred 22 let izbral nekoga drugega … čeprav “to ne bi bilo najbolj fer …”.

Gregor je še enkrat več poudaril, da si želi ustvariti družino, zato je na zmenek povabil slavljenko Anjo!

Tjaša je bila kljub neizboru vesela za Anjo, Laura se z izbiro ni strinjala.
Dekleta so se vrnila v hotel, kjer so predebatirala dogajanje na skupinskem zmenku, kamera pa nas je že popeljala med svečke …

… na čudovito okrašeno obalo bazena, na katerem sta se znašla do ušes nasmejana Anja in magično mišičast Gregor.
Gospod Sanjski se je Anji opravičil za nastalo situacijo, saj zaradi narave oddaje in snemanja ni imel možnosti oditi po nakupih, niti ni imel časa, da bi “ji darilčk naredil”, a je bila slavljenka naravnost navdušena nad darilom, ki ji ga je podaril. V lično zapakirani darilni škatli je bila …

… Gregorjeva nadišavljena majica!
Verjetno se sprašujete, zakaj ji je podaril majico? To je majica, ki jo je imel prvi dan oddaje prvič na sebi iiin, ker je bila Anja prva (prva kandidatka, prvi poljub, prvi …), se je odločil, da ji podari prvo majico. KOLK POZORNO IN KJUT!
Med Anjinim snifanjem majice sem pomislil na to, kako awkward bo, ko bo Gregor za rojstni dan prejel Anjine … UMMM, no – verjetno mu ne bo dala svoje majčke … Bo Gregor takrat zakopal nos v darilo in globoko vdihnil pred kamerami? SNIIIF!!!

#pervy EJ, morda pa mu podari svoje nogavice – foot fetish pa to?

Anja je dobila novo pižamo, daril pa še ni bilo konec. Odnesel jo je v bazen in bil je čas za … neprijetna vprašanja. WHY, Anja?! Zakaj sprašuješ take bedarije?!

Gregor je opazil, da se v kotičku njenih ustnic skriva košček torte, zato jo je temeljito umil z usti … aja, ne … wait – samo zažvaljila sta se.
Medtem ko sta slavljenka in Adonis izmenjavala slino, se je bivši Carmen klan pred hotelom nastavljal sončnim žarkom. Bile so presenečene nad odhodom Carmen (a še vedno pogrevamo to?), Polona pa je v kamere še enkrat povedala, da je Carmen vložila papirje za posvojitev: “Našla sem svojo drugo mamico …”.
Punce so se zgražale nad privoščljivostjo Maryjinega klana, Mary, Sandra in Nina R. pa na drugi strani vrta klepetajo o tem, kako dobra energija je v hotelu … odkar je odšla Carmen.

Ker Carmen nikogar (več) ne zanima, se vrnemo v bazenski kompleks hotela, kjer Gregor še naprej prežvekuje Anjo.

Zaigrala sta celo prizor iz najbolj romantičnega filma Dirty Dancing … in se šla nazaj žvaljit.
Anja je Gregorju zaupala, da ne misli več, da so vsi fuzbalerji zabiti … kar ni izpadlo kot najboljši kompliment, a je prekinitev žvaljenja Gregor vseeno nagradil z vrtnico … in še več žvaljenja.

Še preden pa vidimo, ali je Gregor namočil še kaj več kot le laske, se Anja že vrne v hotel. Nenašminkana, nasmejana in z vrtnico ter darilom v rokah je zakorakala v točo vprašanj. Majčko je pokazala ljubosumnim kolegicam … še preden pa ji je majico kdo ukradel, je izza vogala prikorakal … PETER!

… in dekleta šokiral kot še nikoli!
Tako pozno Peter še ni bil v hotelu! (bil je, a ob tej uri ponavadi že gleda plazmo v svoji sobi).

Peter je prinesel novo vabilo … le 3 minute zatem, ko se je vrnila od glave do pet(k) prežvaljena Anja.
Po Piinem dramatičnem branju (thumbs up za wutangclan / batman kapo), smo izvedeli, da gre na zmenek Laura!

Ko je Laura odhajala na zmenek (s seboj je vzela enega od 12 kufrov prtljage), so dekleta ena za drugim priznala, da si ne želijo na tak zmenek.

Najbolj glasna je bila Polona, ki je (kot za vsakega do sedaj) spet rekla, da si želi na zmenek … a ne na takega. Sandra pa s konfetom na čelu rigne in privoščljivo pripomni, da morda se pa Laura ne vrne. #koksmnesramna

Po reklamah se vsi sprašujemo, a je monter ponesreči odrezal katerega izmed kadrov ali pa smo si vzeli predolgo pavzo za lulanje in smo kaj zamudili – dogajanje se namreč nadaljuje naslednji dan!
Gregor govori o “neskončnem dnevu”, ki ga bodo zaznamovali trije identični zmenki … Laura pa že celo noč čaka na avtobusni postaji?

Laura nas je vse presenetila s svojo pozitivnostjo in nasmeškom do ušes, ki se je še razširil, ko jo je Gregor pobral z belo limuzino. Zaslužil si je dva objemčka, še preden pa sta se posvetila zadevam, ki se ponavadi počnejo v limuzinah, se je avto ustavil. Šofer je potrkal na njuna vrata in ju obvestil, da imajo težavo z enim od koles. Razložil jima je, da ima težave s hrbtom, zato sta se sama lotila menjave kolesa. Laura je bila navdušena, Gregor pa je bil navdušen nad njeno sproščenostjo in pozitivnim pristopom k problemu. #goLaura

Laura si je nadela rokavičke in se zapodila v odstranjevanje … bremz! SMEEEH! Gregor ji je pokazal, kako se sname okrasni pokrovček in ji namignil naj rajši odšrauba gumo. Ravno, ko se je nehal smejati, je Laura vzela dvigalko in poskušala odšraubati vijake. Podal ji je pravo orodje in že nekaj minut kasneje sta po uspešni menjavi kolesa že nazaj uživala v limuzini.
Čas je bil za sanjski del zmenka – šla sta na romantično dirkanje z gliserjem. Med spretnim vijuganjem med valovi sta v morju opazila nekaj srebrnega … bila je Laurina svetleča jakna! Kapitan Gregor je med reševanjem bundice skoraj padel v vodo, a mu je na koncu vendarle uspelo rešiti svetlikajoče se oblačilo.

Medtem ko sta hodila po pomolu, so dekleta špekulirala o Laurini usodi. Je šla domov, sta kje prespala, je … čakala na avtobusni postaji celo noč?!

Gregor in Laura pa sta se usedla za mizo v znani portoroški restavraciji Alaya. Sanjski ji je pripravil eksotično sanjsko kosilo, še preden pa sta zagrizla v dobrote, ju je prišla pozdravit njuna natakarica. Predstavila se jima je in narobe izgovorila Laurino ime. Lara jo je prijazno popravila. Opa, Laura! Natakarica pa je začela flirtati z Gregorjem.

Medtem ko ga je brisala po mednožju (katerega je sama polila), smo dojeli, da gre za še en zaigran preizkus Laurinega potrpljenja.
Še preden je Laura dojela, da gre za zaigran dogodek, so jima postregli neke modre možgane, ki sta jih z nenavdušenjem pojedla. Gregor je zamudil priložnost za poljub in zadevo še poslabšal z vprašanjem o … Sandri. Laura je odgovorila zelo diplomatsko in pozornost spretno obrnila nazaj na zmenek. Nehaj opravljati, Gregor! Nikogar ne zanima Sandrin YouTube kanal.

NIKOGAR.

Nadaljevala sta s “piščančkom”. Na Koroškem očitno res jedo samo koke in svije, ker Laura ni prepoznala žabjih krakov. Tudi weird ass kosilo (ful dobra reklama za Alayo, LOL!) pa ni izbrisalo nasmeška iz Laurinega obraza.

Z Gregorjem sta se smejala, smehljala in nasmihala. Njun “katastrofalen” zmenek je bil tako pravzaprav sanjski!

Bliža se konec oddaje, dva zmenka bomo videli šele jutri!
OMG, no! Speeet je sobotna oddaja kot nekakšna predigra za nedeljsko … khm, khm!

Punce pa v hotelu preseneti novo pismo! Še preden se je vrnila Laura, so dekleta prejela novo vabilo na zmenek …
… Gregor je gledalcem povedal, da bo še dve dekleti peljal na identičen zmenek, kot ga je doživela Laura. Seveda ne izvemo, kateri sta ti dekleti, Gregor pa nam pove, da bo zanimivo videti, kako sta ostali dekleti odreagirali na nepredvidene situacije.

Tudi jutri ne bo šlo brez drame: Gregor bo imel nova očala, na koktejl zabavi pa bo prišlo do kar nekaj neprijetnih dogodkov!

Kaja bo prekinila Gregorjev “alone time na kavču” s Polono, Lara bo povedala, da noče svojih otrok, Ana pa bo nekomu razložila, da je “podmukel” – ne vemo, ali je rekla “… če bo treba KA JI reč …” ali “… če bo treba KAJI reč …” … Korošci, help?

Oddaja se zaključi z Gregorjevim očitkom, da so “to otroške igrice” in z dramatičnimi besedami ene izmed tekmovalk: “PIIIISKPISKKK, njega bo kap dans tu!”.

Komaj čakam jutri! Kdo bo šel z Gregorjem na “sanjski zmenek”? Kako se bosta dekleti odrezali? Bosta znali odšraubati bremze? Bo katera izmed njih ljubosumno napadla natakarico? Bo Polona našla novo mamico? Katera ne bo dobila vrtnice?
Upam, da Gregor preživi!

Vse to in še več v jutrišnji oddaji … in v prispevku PO oddaji!