PARTY MIX

Sanjski moški E10: “Jedan šut, dva gola!”

V uvodu v jubilejno 10. oddajo še enkrat podoživimo najbolj cringe momente iz včerajšnjega poigravanja s flašo resnice: soočenje Pie in Sare ter poziv Lare vsem puncam naj prenehajo opravljati za hrbtom in se pogovorijo iz oči v oči. LOL, Lara – that’s not how it’s done here?

Tukaj se smejčkamo v obraz in štihamo v hrbet!

Že nekaj časa se govori, da je Mary velika manipulatorka, a tega neposredno še nismo videli … a se bo to danes očitno spremenilo! Po tem, ko Ana, Polona in Carmen (kot že večkrat) v kamero povedo, da je Mary zahrbtna in “umazana na noter”, nam monterji pokažejo šepetanja in spletkarjenje v Maryjinem klanu.

Na današnjem koktejl partiju bo vroče!

PIIING – čas je za novo pismo! Je to vabilo na zmenek? (skoraj) vse punce navijajo za Sandro, ki še edina ni imela zmenka z Gregorjem, zato so vsi presenečeni, ko izvedo, da sta na zmenek povabljeni Lea in Mire.

Novinki sta odšli na zmenek v … ne vemo še, ker poslušamo Sandro in Mary klepetati o tem, zakaj Sandra ni bila povabljena na zmenek.
Wau, to bo še en ultra romantičen zmenek! Pia je šla na avijon, Nina R. na jogo, Nina S. na smučanje …

Lea in Mire pa v Lesnino in kar naenkrat nam je jasno, kako si Lesnina lahko privošči, da se njihove reklame vrtijo vsakih 17 minut. #kompenzacija

Seveda je to samo hec, ker si je ta zmenek Gregor izmislil sam – zanima ga namreč, kako kreativni sta. HA HA HA
Peter jima razloži, da bosta v Lesnini dobili priložnost, da v dveh urah oblikujeta vsaka svojo sanjsko dnevno sobo, kjer bosta nato gostili sanjskega gosta.
Gregor se bo pred obiskom odločil, katera dnevna mu je bolj všeč, zmagovalka izziva pa bo za nagrado dobila dodatnih sanjskih 10 minut s sanjskim moškim. #sanjsko

Gregor je skočil v Ikeo, dekleti pa sta se lotili izziva. Najprej sta morali pobeliti steno v njuni dnevni sobi. Mire se je odločila za sivo barvo, Lea pa je zmešala “vijolično pa belo, da bo svetlo modra”. Seveda je pri mojstrskem mešanju barv porabila vso belo barvo … od Mire. #sorrynotsorry
– najlepši škornji –

Vmes dekleta debatirajo o tem, katera od novink bo odšla domov. Medtem, ko Lara razlaga, da si bolj želi vrnitve Lee, si “stara garda” želi, da vse novinke spi… um, odidejo domov.

Mire je svojo steno pobarvala na sivo, Lea pa na “boLLLano” svetlo modro barvo. Prva je zaključila Lea, ki je tudi prva začela z opremljanjem, a ji je Mire kmalu dihala za ovratnik. Pri nošenju pohištva so jima pomagali neverjetno potrpežljivi uslužbenci Lesnine. Eden od nosačev je imel na glavi baretko, zato ga je Mire kaznovala z nekaj nepremišljenimi odločitvami: ena od njih je bila izbira sive omarice za dnevno s sivimi tlemi in sivimi stenami.

“Ne, ubila me bosta …” je pospremila prinašanje (in odnašanje) sive omarice. Kar odnesita fanta!

Prišel je Peter in ju opomnil, da sta porabili že točno *pogleda na uro* eno uro in še nekaj minut. Mire odhiti naprej opremljat, Lea pa se sploh ne pusti motiti. Vmes večkrat vidimo kupce Z maskami, ki začudeno spremljajo dekleti in zaposlene, ki BREZ mask pogumno “nakupujeta” pohištvo in zelenje.

Folk, kle snemamo oddajo, če lahko ne uletavate v naše sterilne kadre?

Lea poljublja svoji mišici … na roki – nosača sta ji nekam ušla in razmišlja, kako bi preusmerila pozornost z grdo pobarvane stene. “Neki mi ni, neki manjka … JA!” zakliče, ko na steno navpično obesi vodoravno sliko. That’s oughta do it!
Drzne arhitekturno-oblikovalske odločitve so dekleti zelo zmatrale, a sta v zadnji minuti oblikovanja iz sebe iztisnili še zadnje atome moči ter zaključili vsaka svojo sanjsko dnevno sobo.

Peter jima je dal priložnost, da pogledata ena k drugi in izkoristili sta jo … za dissanje. Kmalu za tem pa je vkorakal Gregor, ki je takoj pokomentiral nenavadno postavitev Leine slike in pokritiziral njeno barvanje.

Bolj mu je bila všeč dnevna soba, ki jo je opremila Mire, a je Lea v kamero povedala, da v kolikor bosta z Gregorjem skupaj, ne bosta imela lepe dnevne sobe.

Peter pa je dekleti šokiral z novico: ena od deklet se bo iz Lesnine odpravila direktno domov. Ne v hotel, DOMOV! … drugo dekle pa bo prejelo vrtnico. Gospod Sanjski je razsodil, da je zmagovalka izziva Mire, ki je za nagradno prejela dodatnih 10 minut za pogovor z njim.

Njun “zmenek” je minil hitro (hvala monterji). Mire je govorila o sanjskih lastnostih sanjskega moškega, Gregorju pa je uspelo tudi iz nje izvleči nekaj informacij o dogajanju v hotelu … potem pa je prišel Peter in Gregorja spomnil na Leo. Po zmenku je Mire dobro kazalo – čudovita dnevna soba in deljenje inside informacij …

Bo Mire prejela vrtnico?

Lea je prvega gosta v svoji sanjski dnevni sobi sprejela dokaj živčno: “Dober je … sanjski fnt!”. Takoj je obžalovala izbiro ogromnega kavča, ker se Gregor ni usedel v njeno naročje. Hja, bejbi – lepo bi na sredino sobe vrgla eno malo posteljo in bi bila akcija!

Neroden, skorajda awkward začetek zmenka – citiram: “Stara sem 21 let, delam v lokalu … kaj naj ti še povem?” – pa je doživel obrat za 180 stopinj, ko je Lea prvič nasmejala Gregorja …, ki se do konca njunih 15 minut sploh ni nehal krohotati. Priznam, da je Lea s svojim humorjem navdušila tudi nas gledalce, ki smo se narežali do solz, ko je Gregor povedal, da ima brata dvojčka … kar je Lea pospremila z besedami: “Jedan šut, dva gola!”.

Kar naenkrat se je tehtnica obrnila na stran “Balkanske dive” – je Gregorja prepričala s svojim humorjem?
To bomo izvedeli po oglasih.

PROSTOR ZA VAŠ OGLAS – ZS ME.

Ko ju je Peter prišel opozorit na konec zmenka, ga je Lea odbila z “Ne še, ker se je smeju pol cajta …”.
Gregor je Leo prosil za zajčka za spomin (na kavču je bil nek weird zajček, ki ga je vključila v sanjski interier sanjske dnevne sobe), ona pa mu je povedala, da ga lahko ima …, če ga plača na blagajni.

Gregor se je poslovil od Mire in vrtnico podelil Lei.

Nasmejana je naredila še en šluk nato pa se vrnila v volčje gnezdo, kjer dekleta okrancljana od vratu do pet že čakajo njen povratek. Razveselile so se je (novinke – stara garda jo je le ljubosumno gledala). Na kratko jim je obnovila dogajanje v Lesnini, Mary pa je še enkrat poudarila, da je Lea premlada in nezrela. Potem pa Polona in Laura to povesta še na dolgo. #gossip

Njihove sočne pogovore je prekinil prihod Gregorja, ki je na “alone time” takoj povabil Saro.

Seveda sta govorila od promocije in drame v hotelu, Gregor pa je iz pogovora dojel, da Sara morda ni gospodinja, kakršno bi si želel … sploh, ker ga je spomnila na salto in ga pograjala zaradi valanja po tleh. HALO, Sara?! To je fuzbal!

Polona s puncami planira, da Gregorja odvleče na samo … a na drugi strani že potekajo taktične priprave na preprečitev le-tega. Nini, Sandra, Anja in Mary načrtujejo napad!

Punce Gregorju zapojejo, Sanjski pa si zaželi, da potem Tjaša vse skupaj prevede v francoščino … a je zmrznila!

OMG, Tjaša je dobila priložnost, da pove nekaj po francosko (sej lahko samo rečeš, da si priletela iz Francije – itak te noben ne bo razumel) in je ni izkoristila! Dobro, da že imaš vrtnico, Tjaša!
Ker je Tjašina francoščina zatajila, se je Nina S. ponudila, da mu nekaj “po francosko pove”.

Vsi smo pričakovali, da se bosta zažvaljila, onadva pa sta valda govorila le o drami v hotelu. Dovolj drame, hočemo akcijo: ZALIŽI GA!

Polona se s pomočjo Carmen medtem pripravlja na sovražen prevzem kavčnega teritorija, a so ju punce iz Maryjinega klana taktično nadvladale. Anja, Sandra in Nina R. so se zdrenjale na kavč in tako poskrbele, da jih nihče ni zmotil …, ko so spet privlekle na plan dramo v hotelu. JA, sej dojemamo – zaprte ste v hotel, še malo pa boste uskladile cikle, borite se za istega tipa … NE gre brez drame.

Nekaj opravljanja kasneje jih je Gregor prekinil in si zaželel nekaj minutk (samo) s Sandro.

Vprašal jo je po njenih namenih – slišal je namreč, da želi promocijo za svoj YouTube kanal – Sandra pa ga je potolažila, da ima na YT 90 sledilcev in da ne računa na izstrelitev med zvezde.

Gregor je bil zadovoljen s pogovorom, prav videlo se je, da se mu je odvalil kamen od srca. Bil je nasmejan in se je že veselil nadaljevanja večera …

Medtem pa so dekleta kalkulirala, čez koliko časa pride Peter. Lea je z vrtnico pridobila nekaj samozavesti, zato v kamero pokritizira kar nekaj glavnih akterk v hotelu.
Gregor je v kotu opazil žalostno Laro, zato jo je povabil na pogovor.

Govorila sta o konjih, življenju na kmetiji in (valda) drami v hotelu. Ni je vprašal za dostop do OnlyFans vsebin, zato je slutiti, da se Lara danes še ne bo poslovila.

Po oglasih je Gregor na kavč povabil … Carmen? Spet Carmen? CARMEN?!
Še preden pa slišimo, kaj sta se pogovarjala (če bi ugibal, bi rekel, da bosta govorila o drami), nam kamera pokaže Polono, ki je odločena, da se za Carmen ONA usede na kavč.
Gregor drega v Carmen, ki spet govori, da bi rada šla domov pa da ne bi rada šla domov in da ne potrebuje drame … Gregor pa ji na lep način pove, da mu je dosadilo poslušati o njeni neodločnosti … kar pove tudi v kamero, ko Carmen odide.

Pia, Anja, Nini, Kaja in Mary napovedujejo party … v primeru, da “one” odidejo. Kdo so “one”? Carmen in Polona? Novinke? ŠEPETAJTE BOLJ NAGLAS IN BOLJ RAZLOČNO!

Polona opazi, da so dekleta nepozorna in izkoristi svojo priložnost ter zakoraka proti Gregorju … a na poti sreča Petra, ki je prišel povedati, da je njihov čas za druženja potekel. V kamero pojamra o svoji neuspeli taktiki, Sandra pa pokaže kremplje – the gloves are off!

Jubilejna 10. oddaja gre h koncu: čas je za podelitev vrtnic!
Tjaša in Lea vrtnici že imata, ostalih 13 deklet pa se poteguje za 11 vrtnic, kar pomeni, da se danes poslovita dve dekleti.

Monterji nas popeljejo čez kopico predvidevanj o tem, kdo gre domov, vse skupaj pa začinijo komentarji o tem, kako je Mary hinavska (s strani Carmen, Polone in Ane),

Začne se podelitev: prva je vrtnico prejela Ana, sledile pa so Kaja, Anja, Pia, Lara, Laura, Nina S., Nina R. … Polona negotovo pove, da pričakuje svoj odhod, ker so “… vrtnice prejele vse, ki si jih ne zaslužijo …”, Gregor pa je nadaljeval z deljenjem žlahtnih cvetov in že naslednja je bila Polona.

Vrtnico je prejela še Mary, za zadnjo vrtnico pa so ostale še tri kandidatke: Carmen, Sandra in Sara.

Zadnjo vrtnico je prejela SANDRA!
Domov odhajata Sara in Carmen, kar je najbolj razburila Carmen … ne, Saro? NE, Polono!
… ki je v kamero v solzah povedala, da je v Carmen našla novo mami. WHAT?

Polona in Ana sta se poslovili od najstarejše tekmovalke, Lara pa od Sare – očitno ju bodo v hotelu reees pogrešali?

PRIHODNJIČ pa bomo uživali v … WATAFAK?! ASTROLOGIJA? Ravno, ko sem Manci razlagal, da nobena ženska NIKOLI ne bi smela moškemu razlagati o svojem navdušenju nad astrologijo – NEVER – nam Peter v napovedniku pove, da bodo v naslednji oddaji dekleta obiskala astrologinjo.

Najbolj smešno pa je, da deklet sploh ne zmoti njena nesramnost (kar lahko vidimo v posnetkih) ampak so žalostne zaradi njenih napovedi … ker očitno dejansko v večini verjamejo v besede gospe šlogarice. Škoda, ker se niso obrnili na vedeževalca Blaža? Now that would be (even) funny(er)!

Dekleta bodo jokala, se smejala in s pogledi bitchslappala astrologinjo, ki bo pred Gregorjem “razkrivala” njihove največje skrivnosti.

Se beremo v soboto?