PARTY MIX

#prvasvečka

Včerej sm pihala prvo svečko. No nism je dejansk pihala ker je nism dobila.

Ja prov ste prebral: ni blo svečke.
NI. BLO. SVEČKE! WATAFAK?!

Ok sej je za razumet. Valda ne boš za prvega otroka za prvi rojstn dan neki baš praznovov ane. Valda da ne. Boš pol za drug rojstn dan? Al za tadruzga froca? Ne vem kva je fora. Kukr da ni bil Fotr zdej doma tri dni pa da mtka ni že več k en let na dopustu? Kva dafak je fora … NE VEM!

Sem pa dobla tri koščke pice … roba od pice. Mmm njama!

Pa gledal smo ene bele kure pa račke (ok to je blo fun) pa enga fejk konja pa konjičke pa pujske pa petelinčke pa … OK NO sej ni blo TOOOK bedno … sam vseen: kje je moja svečka? Kje je moja žurka? Kje so DARILA?!

_

Moj prvi rojstni dan ni glih potekal po mojih načrtih. Najprej sm ful slabo spala kar je kazalo na katastrofo: nč ni bolj depresivnega kukr influencerka s podočnjaki! Zbudla sm se mal čez osem. Fotr pa Mt sta vreščala me stiskala in cmokala nama z Zoyo pa ni blo nč jasn. A ni tko da je moj rojstn dan in jz praznujem? A sm jz kej zgrešila? Zakva se vidva tko veselita in KJE SO DARILA?

Priznam da sm se v svojem prvem letu influencanja kr fejst navadla raznih darilc in daril in DARIL. Kamrkol grem ponavad dobim vsaj neko malenkost. Objemčki in cmokci? Dej to so bl darila za vaju. Kje so darila ZAME?!

Po pretiranem izkazovanju ljubezni (brez daril) in zajtrku preoblačenju in vseh ostalih bedarijah k sem jih mogla pretrpet že navsezgodej je Fotr začel težit s fotkičam. Ker kreten ej. Podočnake mam!
Pred bajto sm zagledala balone k mi jih je obvy že navsezgodi navezov en stalker (jao folk res nima svojga lajfa al kva?): “Đula vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!” Huh vsaj eden je dojel da se za rojstn dan prnese darila … če lah balone štejemo med darila?

Fotr pa Mtka pa še kr nč. Predvidevam da me čaka zabava presenečenja. Prznam da kr dobr bremzata svoj eksajtment in ful dobr skrivata vse povablence in darila ker do zdej še niti ene same malenkosti k bi nakazvala na žurko nism vidla.

Torta? A je kdo reku torta?! Zoya neki čudn z repam maha pa Mtka se hihita v kuhn. Zašprintam mim vode od Zoye (težk sm se uprla da je nism polila) in direkt v kuhno. Mtka se krohota Fotr me neumn gleda na pultu pa … Pliz ne rečt da je to moja “torta”? Fotr reč da to NI moja torta!

Očitno sta ponosni očka in ponosna mamica ustvarjala vsak svojo torto zame. Fotrova torta (glej malo višje) nej bi prkazvala številko ena (z veliko domišljije?) Mtkina pa … nardila mi je klasično okroglo torto … za dojenčke. Zdrava torta? Watafak je to? Kva se je zgodil z nutela-banana-trojna čokolada in/ali čizkejkom? Jz sm dojenčk. Ne bom se zredila?!

No k že mislš da ne morem met bl butastga rojstnga dneva sta me zvlekla na fotošuting. Kejksmeš al kva že? Hotla sta da pošvedram torto. OK sej je gadna torta sam namo pa z rokam not pacal pa se budale delal?
Pol k sta mi najedala že ene 10 minut pa se je vmes že fotr cel namazu s torto sm še jz dvakrat počla po torti pa jo mal nesla tut u usta. Sej niti ni bla tolk slaba no.

Po kratki pavzici (spanje) smo skočil gledat golobe pa račke pa peteline pa gospe pa vrane pa pujske pa fejk konje pa konje pa … A sm kej pozabla? Pomoje da ne. Pol smo šli pa še mal do Zbiljskga jezera gledat še ene velke bele kure (niso bli purani baje). Jedl smo pico (ja je tok “fancy” kukr se sliš).

Doma sm na hitrco sprobala bazenčk (mam novga) pol sm mogla pa spat. OK sej sm bla že res ful utrujena – bil je ful dolg dan pa velik se je dogajal.

cof

No sej če dobr pomislm sploh ni blo tolk bedno. Mel smo se fajn pa bli smo skupi. Sam mi trije (+Zoya). Dobla sm pa šotor pa rov pa bazen pa … Dve čudne torte in ogromn cmokov pa objemčkov. Sj sta kr okej. Včas sta mal bučkota ampak po enmu letu “uporabe” lah rečem d sm kr zadovolna z njima.

Pru let je bil grejt, komi čakam druzga!