D.I.L.F.

#prodam

Pozdravljena! Že dolgo/še nikoli se nisva videla. Si pripravljena na nekaj neprimernih vprašanj?
Ne? Naj ti jih vseeno zastavim:

  1. A tvoj tip kdaj spusti vate (spermo)?
  2. A kej seksata?
    2.1 Kolikokrat?
    2.2 Zakaj ne?
  3. A mata kakšne zdravstvene težave?
  4. Kolk denarja imata?
  5. Zakaj sta čudaka?

Tako!
Pet vprašanj, ki so nadvse neprimerna in jih kar tako mimogrede nihče in nikakor ne bi smel zastaviti znancu … še manj pa neznancu.

Se strinjaš? Se, kajne?

Zakaj, bemosunac, pa je potem popolnoma običajno, da te nekdo, ki ga nisi videl že xy let/prodajalka v trgovini/dosadan dedek, ki ga nihče ne mara in si ga slučajno srečal na enem izmed pogrebov/KDORKOLI DRUG vpraša: “Kdaj bosta pa imela še enega otroka?” in na moj odgovor, da zaenkrat ne planirava še enega otroka, odgovori še z vprašanjem: “Zakaj ne?”?

Meni je to tumač NEprimerno.
Zakaj? V vprašanju “Kdaj bosta pa imela še enega otroka” so namreč združena podvprašanja 1, 2.1, 3 in 4, v dodatnem vprašanju “Zakaj ne?” pa se skrivata še podvprašanji s številkama 2.2. in 5.

JA, tolk neprimerno in TOLK AWKWARD JE, ko me bilo kje vprašaš, kdaj bom mel še enega froca + zakaj ne + zakaj sem tak (kreten) in Juliji ne dam najlepšega darila, ki je bratec/sestrica!

Najina družina je zaenkrat sestavljena iz 4 članov. Tukaj s(m)o: seksi ati Andraž, hudača mamica Manca, dbestična hčerka Julija in kosmatinček Zoya. Naša družinica je popolna!

Ne, nisem kreten. Vem, da če bi Manca še enkrat zanosila (NEnačrtovano), bi imel otroka rad do vesolja in nazaj. Vem, da bi bila Đula vesela bratca ali sestrice. Vem, da bi s finančne plati zmogli. Vem, da …

AMPAK!!!
TI NE VEŠ, KAJ + KAKO + ZAKAJ + KDAJ + KJE + kakšne so razmere/želje/hotenja/vzgibi pri nas v naši družinici.
In ker ničesar od tega NE veš, NI primerno, da me to sprašuješ!

Vem, da nekaterim ni pol pi*e jasno, da je njihovo početje neprimerno, zato sledi še kratka dodatna razlaga (ker očitno zgoraj napisano ni dovolj).
Morda bo lažje, če zadeve pogledamo z druge perspektive?

Npr. Smo na zabavi in kar naenkrat en buček vpraša mamico 5-letnika: “Kdaj bo pa še ena punčka?”. Buček ni pomislil na to, da morda že dolgo poskušata zanositi, a žal ne gre. Ni pomislil na to, da obstaja 8230 razlogov, zaradi katerih nosečnost, ki si je morda želita, ni mogoča. Ni pomislil na to, da je kateri od staršev trpel za poporodno depresijo (ja, dogaja se tudi moškim) in sta komajda prebrodila krizo po prvem otroku. Ni pomislil, da … Razlogov, zaradi katerih nimata še enega otroka, je milijarda. Lahko pa je zgolj in samo eden: še enega otroka si ne želita.

To NE pomeni, da nimata rada otrok. To NE pomeni, da je bil prvi napaka/spodrsljaj/nesreča. To NE pomeni … nič drugega, kot to, da trenutno nočeta še enega otroka.

Starš si lahko tudi samo enemu otroku. NI nikakršnega drobnega tiska, v katerem piše, da moraš imeti vsaj 2 in/ali, da je najbolj fajn imeti 3.
NE, ni tako. Seksaš in rodiš, greš po injekcijo in rodiš, posvojiš – obstaja kar nekaj načinov, kako postaneš starš in prav pri nobenem ni “pravila”, ki bi govoril o tem, da moraš imeti več kot enega.

… in to NIKAKOR ni stvar, ki se te tiče!

_

Tako – je sedaj kaj bolj jasno?
Ne?

OK, potem pa se osredotočimo samo na naš primer. Midva ne načrtujeva še enega, dveh ali treh. MI SMO FERTIK!
Zihr? ZIHR!

Tako zihr, da prodajamo VSE, kar dojenček potrebuje! No, razen jošk – te še mal nucam. Vse ostalo pa je naprodaj! Postelja (crib), previjalna miza (s predali), stol za hranjenje (primeren tudi kot ležalnik), gugalnik, tehtnico za frocke, še en stolček za hranjenje, aparat za gretje stekleničk in voziček!

Nekaj cunjic bova podarila naprej, ostalo gre na šenkanje tistim, ki to najbolj potrebujejo.
DM me for details.