D.I.L.F.

#priročnikzaboljšiseks

Skupaj smo jamrali, skupaj smo se smejali… Kaj smo pa potem dejansko ukrenili?
Pred kratkim sem zapisal, da sta utrujenost in kronično pomanjkanje časa (po mojem) glavna razloga za pomanjkanje seksa pri parih (ki so starši). Še vedno se šalimo, da »bomo seksali, ko se odselijo« in podobne zadeve, a omenjena problematika ni tako nedolžna, kot je videti na prvi pogled. Dejstvo je namreč, da sta utrujenost in pomanjkanje časa medsebojno povezana, kar pomeni, da tista iznenada sproščena ura ali dve na vajinem urniku (v veliki večini primerov) NE bo vodila do (več) seksa. Enako bo v primeru, da se po nekem čudežu nekako oba dobro naspita in superduper spočijeta … Skorajda zagotovo zaradi tega NE bosta (več) seksala.
V prvi situaciji bosta tisto frej uro ali dve namreč porabila za tisoč drugih opravkov, ki imajo prednost pred seksom (pospravljanje stanovanja, urejanje položnic, nakupovanje fasnge, spanje?), v tisti drugi situaciji pa bosta povsem spočita odprla učke in ob pogledu na uro dojela, da sta kakšne tri ure v zaostanku s hišnimi opravili, šihtom itd.
Zgolj odprava enega izmed obeh glavnih razlogov za neseksanje NE bo prinesla rešitve problema. Kljub utrujenosti in/ali pomanjkanju časa bo potrebno ZAVESTNO pristopiti k reševanju vajinega seksualnega življenja.
Kaj je torej tisto, kar lahko storiš?
Itak smo vedno krivi tipi, zato najprej nekaj napotkov za moške:
Pomagaj pri … – NE, prevzemi del hišnih opravil in razbremeni svojo kraljico!
Med umazanimi oblekami je večina tvojih prešvicanih cunj, med umazano posodo je največ tvojih talarjev in v lijaku so po večini tvoje dlake … Ne bodi mamin sinko in se loti dela! Hišna opravila NISO domena ženske. Moški nismo lovci, ženske pa ne skrbijo zgolj za brlog in tistih pet paradajzov na vrtu.
Postani Fotr svojim otrokom!
Nisi zgolj občasna varuška in beden nadomestek mamice. Si njihov starš in si polovica starševskega tandema, ki je odgovoren za dobrobit otrok!
Pokaži ji, da je v tvojih očeh še vedno čudovita in seksi!
Mamice so precej občutljive glede svojega videza. Nosečnost in porod sta najzahtevnejši preizkušnji za žensko telo (če smo realni, bi ob pogoju, da smo moški noseči in rojevamo, človeštvo izumrlo v le nekaj letih). Marsikateri mamici ostane kakšen kilogram »preveč«, nekatere obupavajo nad strijami, drugim se povesijo prsi … Pokaži ji, da jo imaš še vedno rad in da te še vedno rajca.
Razvajaj jo!
Na začetku si jo osvajal, ji dvoril in počel 1001 bedarijo, s katero si jo želel očarati. Sedaj je tvoja … a si še vedno želi, da bi se (od časa do časa) malce potrudil za njeno pozornost in ljubezen. Ne namigujem na draga darila in fancy restavracije. Lahko jo zmasiraš, ji pripraviš vročo kopel ali pa na skrivaj organiziraš ženski večer z njenimi prijateljicami – verjemi, da se bo izplačalo!
Poslušaj jo!
… tudi, ko ti že 924-ič razlaga, kako se pravilno obesi modrce! Kljub temu, da si 923x zaje*al, si je vzela čas in ti še enkrat na dolgo in široko opisuje, kako in kaj – očitno ji to veliko pomeni, zato ne bodi kreten in prisluhni! Morda ti vmes pove še, da jo kolegica ignorira in dojel boš, da problem ni v štumfih, ampak nekje čisto drugje …
Bodi njena opora!
Ko se je nekoč davno tega odločila za tvojo bedno eksistenco, te je izbrala na podlagi nekih kriterijev, oziroma kvalitet, ki jih imaš (si jih imel). Ženske v moških iščejo varnost, zanesljivost in oporo. Ti si tisti, h kateremu se lahko vedno skrije v objem in pojamra o xy problemih. Ti si tisti, ki jo boš rešil pred vsemi nevarnostmi in ti si tisti, ki ji boš vedno stal ob strani. Pokaži ji to – naj v tebi vidi tistega, ki ga je izbrala.
Bodi romantičen/drzen/spontan/kavboj/vodovodar …
Težava pri tem nasvetu je v tem, da je vsaka dama drugačna – vsaka ima drugačna hotenja in želje (o tem, da ji vsakič paše nekaj drugega in da se težko odloči, kaj to je … ne bomo #hec).
Bodi tisto, česar si želi! Jaz nimam pojma, kaj to je. Ti tudi ne? Vprašaj jo!
Potrudi se …!
Seks in intima nista le natepavanje v luknjo/e tiste tri minute, kolikor zdržiš. Seks je mnogo več – vsaj za ženske. Samci v živalskem svetu tudi po več mesecev dvorijo samicam, moški pa pričakujemo, da nas bo doma čakala prepognjena potrebnica, ki je prej prišla iz službe, da je še skuhala v času, ko si se cijazil po obvoznici. Not gonna happen!
Poskusi se obrzdati in se posvetiti zgolj njenim željam in potrebam – naj bo pomembna le ona in njen orgazem. Igračke za odrasle so odličen pripomoček za razvajanje partnerice. Potrudi se – vsaka vložena minuta se vsaj trikratno povrne!
_
Kaj pa storiti, če si ti tista, ki mora »fehtat« za seks?
Obstaja nek mit o tem, da je vedno ženska tista, ki zavrne moškega in posledično bi lahko mislili, da so za pomanjkanje seksa »krive« izključno pripadnice nežnejšega spola. To seveda NE drži! Poznam ogromno primerov, kjer je moški tisti, ki zavrača intimo in seks. Vem, sliši se noro – tip, ki zavrne potrebno žensko – a je še kako resnično.
Še vedno pa drži, da smo moški precej vizualna bitja, ki jih vodi nagon, zato ga preprosto vprašaj o njegovih fantazijah. Morda si želi, da oblečeš seksi perilo in ga primeš za tiča takoj, ko vstopi skozi vhodna vrata. Ali pa mu zašepetaš nekaj »umazanega« in se poigraš s svojo igračko, medtem ko lahko le opazuje …
Večina moških ima skrite fantazije, za katere komaj čaka, da jih odkriješ in katero izmed njih morda celo uresničiš!
_
Odličen način za popestritev seksa in oživitev vajinega spolnega življenja je nabava xxx igračk! S Svet Užitka imamo za vas kodo KTB20, ki do konca tedna prinaša 20% popusta na VSE IZDELKE!