D.I.L.F.

#princeskovdnevnik3

Zavoljo dejstva, da bo moje dejanje nekaj najbolj sebičnega, kar sem kdaj storil, sem se odločil,  da naredim vsaj nekaj dobrega za vse svoje oboževalke in tipe, ki masturbirajo misleč name. Ob tej priložnosti sem si prisegel, da navkljub (morebitni) spremembi statusa NE bom zmanjšal (pogostosti) lansiranja svojih semi/nude fotografij na družabna omrežja, da ne bom postal ošaben in si bom vedno vzel čas za deljenje avtogramov. 

 

“Last” but not Least

Po cca. 547,5 dneva priprav (v načrtu sem imel točno pol leta načrtovanja, ampak kot pri vseh načrtih, je tudi pri mojem prišlo do nepredvidenih dogodkov, ki so celotno zadevo premaknili za cca. 365 dni) je bilo končno vse pripravljeno za načrtovani veliki dogodek.

Na dan, ko bodo tekle solze – za milijarde žensk po svetu bo konec sanj o tem, da se bodo nekoč poročile z mano. Osrečil bom najlepšo žensko na svetu in razočaral vse ostale (z izjemo tašče in mamice in babic in tetk in sestre in … familija, pač).

Oddan bom.

MasterPlan

Načrt je bil sledeč: 9 zmenkov, na vsakem bi ji dal darilce oz. enega od namigov, ki bi ji dal slutiti, da se nekaj pripravlja (something old, something blue …) + 10. zmenek, na katerem bi pokleknil in …

Po prvem oziroma drugem zmenku (ki se ni/sta odvijal/a po načrtih!) sem se zavedel, da bo že tako sumničava bodoča zaročenka prehitro razkrinkala moj “master plan” in zato nekoliko spremenil taktiko.

Ostal sem na ideji 10-ih zmenkov, vendar celotni zadevi dodal en mikro/makro twist – zmenki bodo dokaj lame – kot sta bila oba začetna. Devet bednih in en odličensuperduper zaročni zmenek za najboljšo zaroko ever. Sounds like a plan!

Pomembna zadeva, ki sem se jo naučil v dolgoletni zvezi, kjer se velikokrat romantično udejstvujem na področju majhnih presenečenj za svojo damico: z vsakim darilčkom, gesto … dvigneš pričakovanja dotične osebe, zato je “presenetiti” njo nekaj najtežjega na svetu. Lahko je biti romantik na začetku zveze ali ob rednem menjavanju partnerk, s časom pa slej ko prej zmanjka asov v rokavu, zato kakšen lame zmenek (NEnameren, seveda) niti ni tako slaba stvar in je nasprotno – dobrodošel.

Kaj pa, če reče “NE”?

Po 10 letih zveze sem ocenil, da si lahko privoščim kar nekaj (9) “kiksov” pa me draga vseeno ne bo odpisala. Ne bom lagal, med zmenkoma 8 in 9 mi je bilo že kar malo nerodno zaradi situacij, v katere sem jo spravljal.

NE priporočam tistim, ki niso 100 %, DA bo izvoljenka na “klečeče” vprašanje odgovorila pritrdilno.

Dejansko pa skozi celotno sago sploh nikoli nisem pomislil, da bi me zavrnila. Pravijo, da je to odločitev, ki ji je jasna v momentu: obstajata samo direkten JA ali NE. Torej – valda bo rekla “JA!” … a ne?

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 in 9 IN 10.

Za devetimi gorami, devetimi vodami, za devetimi hribi in po devetih cestah, mimo (najmanj) devetih dreves sem odpeljal svojo drago M. Devet zmenkov, katerih lokacije na GoogleMaps tvorijo (skoraj) popoln srček, sem izpeljal točno tako, kot sem si zaželel. ŠE vedno me je imela rada in popolnoma NIČ ni pričakovala – engagement wise 🙂 .

Čas je bil za DESETI, usodni zmenek.

___

Words of wisDOOM

Beseda “načrt” je v tem prispevku uporabljena natanko 9 krat – v opomin tistim, ki ste mislili, da je zaroka “kar tako” in v tolažbo tistim, ki so ravno v načrtovanju “svoje” (njene 😉 ) sanjske zaroke. Predlagam veliko planiranja – na koncu ti jo bo tako ali tako zagodla živčnost in pozabil boš 99 % splaniranega. OPOZORILO: čeprav bo noro vesela in ji “ni važno”, kako zaprosiš – to je dan, ki si ga bo zapomnila za vedno. Naj bo nekaj posebnega, sicer bo to tudi dan, ki si ga boš za vedno zapomnil TI. “Od Jožefe fant je pa ful lepo pokleknu pa zapel ji je pa rožice ji je dal pa šla sta na vožnjo s kočijo pa Podalpskih 11 jima je zapelo njuno pesem pa sončni zahod je bil in obenem še lunin mrk pa še meteorski dež pa …” .

BODI TISTI, O KATEREM BO MILIVOJKA PRIPOVEDOVALA SVOJEMU VINCENCIJU. 😉

_____

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____

PRINCESKOVE DOGODIVŠČINE