D.I.L.F.

POZABILA SI!

*skroŁ, skroŁ po Facebooku*

KAJ?! Mednarodni dan česa (je bil)?!
A ME TI FAKIN JEBEŠ U ..!??

Pozabil sem!
Pozabila si!

Zagotovo si pozabila! Grem stavit, da je – moment, da preverim – 6.381 od 6.384 … *opa, nekdo me je ravnokar odlajkal* … 6.380 od 6.383 oseb (ki me lajkate na Facebooku) pozabilo na najpomembnejši praznik vseh časov!

Ali pa morda nisi vedela? … da je 19. marec mednarodni dan očetov aka Jožefovo – dan, ko svoj god praznuje nihče drug kot vsak moški, ki je uspešno osemenil eno izmed vas (ki ste pozabile nanj) in vsi tisti, ki so tako ali drugače “očki” (Jožef ga baje sploh ni namočil).

Si vedela in si pozabila/nisi vedela?
Vseeno je – oboje sucks big time – glede na to, da si najbrž pozabila tudi na 10. marec, ko je bil Dan mućenikov … tvoj tipček pa te je razveselil z rožicami na Dan žena in ima v garaži tvoje darilo za Materinski dan

Nič hudega, smo že navajeni – porinjeni na stran od dne, ko opravimo svojo nalogo (depozit semena). Od takrat naprej se vse vrti le okoli Mamice. Dan žena, Materinski dan, popust za Mamice, bonusi za Mamice, nagradne igre za Mamice … Mamice, mamice in MAMICE … zraven pa stojimo mi – moški, ki uživamo, garamo in dajemo vse od sebe v vlogi očetov in vsako leto gledamo, kako je Dan očetov le še en dan, ki ga nihče ne praznuje.

Očki, fotri, atiji, tatiji, tatkoti in vsi ostali lulćki po svetu ostajamo pozabljeni od vseh. Čokolade, pivo, parfumi in kondomi niso na ta dan nič dražji (apeliram na podražitev darilnega programa ob dnevih, ko se praznuje veličina vagin), ženske pa do nas niso nič bolj prijazne. V službi je vse po starem, doma pa me še vedno čaka gora perila, ki ga moram oprati, speglati in zložiti, preden moji šefici poči film.

*solza mi (s)polzi po licu*
Ne, DEVETNAJSTI MAREC ni le dan, ko se sadi xyz vrsta zelenjave (točnih podatkov nimam, ker ne znam razvozlati šifer na setvenem koledarju) – 19. marec je (tudi) Mednarodni Dan Očetov!

Draga moja bralka, prosim te, da si na koledarček označiš 19. marec 2019 in (vsaj) na ta dan počastiš svojega partnerja, ki ti je daroval največji zaklad(e) v vajinem življenju. #seksnidarilo #justkiddingsekswilldo

EDIT: baje bi se na 19. marca lahko posejal grah, fižoŁ in paradajz.

________________________

P.S.
Za opomnik bi se zahvalil mladeniču, ki piše blog Ljubki nesmisel.
Lajkite ga, ne ga pa tegat.

_____

P.S.S.

A že lajkaš našo FB stran? Kaj pa Instagram?
Lahko nas tudi tegaš.

_____