PARTY MIX

#pospravljam/o

ZOYA JE BLA! JAP ZOYA JE BLA NISM BLA JZ!

Fotr pa Mami mi največkrat kr vrjameta k s prstam pokažem na Zoyo (zdele jo glih kregata k mi je vzela kruh iz roke … čeprov sm ji ga ponudla na skrivaj k sm sita).
Ona je največkrat kriva za kšne packarije po stanvanju – pravjo da je tak pasji lajf? Recmo kadar jz čofotam po njeni vodi pa me Mami že skor krega pol pa vid da ma Zoya mokre brčice k sm ji rekla nej mal pije in pol vsi misljo da je ona spet “poplavo nardila”. Hehe sej nč hudga nben ni jezn alpa kej … na Zoyo. Name bi bla huda k mi je že “stokrat rekla”.

Mami je včas mal tečna. Prav da mamo razmetan pa da ni pospravlen pa še umazan mamo. K da to ni vse isto? Valda mamo umazan če mamo pa mejhnga otroka psa pr bajt?!
No Zoya pa jz velikrat kej umaževa pa razmečeva sam sej to je čist normaln k je ona stara šele 10 let jz pa še 2 nism. Kdo bi nama sploh lahk zameru?
Ampak Fotr pa … štumfe pušča na tleh pa gate pozab pospravt – kar je sicr supr k se lah igram pol pa jh skrivam sam to Mamici ni všeč. Mamice so čudne. Kva je fora da pospravlamo cel vikend pol pa razmečemo že nasledn dan? A ne bi blo bolš da pač ne bi pospravl če že mormo razmetat?

Taglavn problem so kao moje drobtince pa od Zoye lasje. SKOZ SESAMO! No jz ne.
Fotr je mel dost tastarga sesalca in je čist nahajpan prvleku eno novo mašino s katero najeda vsak drug alpa tret dan. Mami teži da so drobtine pa dlake Fotr pa prleti s svojmu novmu sesalcam pa pospravla vse une drobtine k sm jih naštimala za ptičke če bi kšn hotu pridt na obisk. Pa dlake skoooz sesa. Midve z Zoyo se matrava da jh je čimveč na kavču k če nardiš cel kupčk iz dlak pol tko zgleda kukr da maš ful velik mejhnih Zoyk. … in on to posesa?! Zgleda je lubosumn k on nima več dlak po glavi haha. Ga včasih hecam k se češem pa kao da bom še njega pa se Mami ful smeji nemu pa ni tok smešn. Tko je Fotr kva naja pa zajbavaš z Zoyko.

A si ti Fotr al si Mami? Al nis še nč od tega k baje mam tut par oboževalcev k še nimajo svojih princov in princesk in jim je ful všeč k jz povem stvari tko k so?
Vrž odgovor v komentar pa mal se še potegej pa nvm kaj vse k bo fotr baje mel eno nagradno igro? Mrbit pa svoj sesalc pošenka da ne bo men več ptičkov preganjov …