M.I.L.F.

#OOTD

Dobila sem kar nekaj vprašanj v zvezi z »rojstnodnevno opravo«, zato sem se odločila, da napišem tale prispevek.
Tole ni ravno v mojem slogu, a vse je enkrat prvič, kajne?
Že siničke na grozdju pred hišo čivkajo, da sem šla po podaljšani porodniški konec septembra nazaj v službo. O tem, kako težko mi je bilo, ne bom niti izgubljala besed. Zadnje dni doma sem bila čisto na tleh, rabila sem en energy boost. In kako ženske pridemo do dviga ravni energije?
Ja, s šopingom seveda!

Potrebovala sem nekaj za svoj nov »mami look«. Ponavadi skočim čez mejo v Primark, tokrat pa sem si zaželela nekaj … preprostega, nekaj drugačnega.

Primark, ljubim te, ampak roko na srce … s temle outfitom se ne moreš niti približno primerjati.

Poudarjam dejstvo, da prezentacija oblek  (še?) ni moj vir zaslužka. Če še niste opazili, si kruha več kot očitno ne morem služiti z manekenstvom. Ampak tole obleko delim s širnim (KTB) svetom, ker se kroj res lepo poda prav vsem postavam. Odlično skrije odvečne kilograme, ki so ostali od poroda, ter uspešno prekrije kriva kolena (to lahko povem iz prve roke).
Predvsem pa sem mnenja, da smo ženske v tem outfitu videti tako odlično, ker se v obleki dobro počutimo in to izžarevamo tudi navzven.

In kaj je (vsaj meni) v zadnjem letu pri izbiri oblačil vedno bolj pomembno?
Obleka mora biti zares primerna tudi za mamice, saj smo ves čas aktivne, klečimo v peskovniku, brcamo žogo, se sklanjamo sredi radovednih pogledov polnega šoping centra, se vozimo s kolesom ali pa se zgolj otovorjene kot mule vračamo iz trgovine.
To smo me: aktivne mame, ki smo rade lepo, a hkrati udobno in funkcionalno oblečene.

Odločila sem se, da modernizirano Manco predstavim kar na zabavi za rojstni dan in tako je omenjena obleka postala del mojega rojstnodnevnega outfita.
Zraven sem obula še udobne usnjene čevlje s potiskom in si nadela prstan, ki se je ujemal s temo obleke.

Dve povabljenki sta že na prvi pogled takoj ugotovili, kdo je ustvarjalka, ki stoji za tole posrečeno kombinacijo, saj je tudi potisk, ki ga na tkanino preslikajo v delavnici, avtorsko delo šefice pri MOJAMOJA, tako da je outfit v celoti izdelan v Sloveniji.

Na račun videza sem na zabavi in kasneje v inbox (hvala, punce!) požela ogromno pohval. Očitno je obleka v kombinaciji s čevlji in prstanom zasenčila celo moje gubice in podočnjake. Vseh 13 ur žuranja mi ni niti na misel prišlo, da bi se preoblekla. Sproščeno sem se zabavala, plesala in celo igrala nogomet.

Ups, priznam, da sem se med brcanjem žoge preobula na pobudo edine trezne osebe na žurki (hvala, Lubi, da si poskrbel, da nisem čisto pomendrala svojih novih čeveljcev).

Tako sem v 30-ko zakorakala v malce prenovljeni podobi: v čisto novi obleki, ki je preprosto drugačna – primerna za vse ženske, ki rahlo odstopamo od povprečja.

_

MOJA MOJA