M.I.L.F.

#oddihnabone

Letošnje leto je obletnica najine poroke padla na nedeljo. Šesta po vrsti, na 10 let podlage. Prava priložnost, da se nekam odpraviva. Za Julijo sva uredila varstvo in lov na lokacijo se je pričel. Ker sva z iskanjem začela samo slaba dva tedna pred terminom, na razpolago ni več ostalo prav veliko. Korona, premik Hrvaške na rdeči seznam, vikend, kolektivni dopusti in šolske počitnice. Vse je bilo zasedeno, VSE.
Odločila sva se, da pokoristiva turistične bone – sklenila sva, da si bova privoščila luksuz! Preiskala sva vse možne spletne strani, nato pa sem na IG objavi Katarine Benček zasledila prečudovit hotel iz Rogaške Slatine. Najina destinacija je bila torej izbrana na podlagi izkušnje nekoga drugega.
Že v telefonskem pogovoru je bila receptorka izjemno prijazna, ko pa sva prestopila prag hotela Aleksander, sva se začela spraševati, če je njihovo osebje morda z drugega planeta. Hiter sprejem, nanizane vse pomembne informacije, ponujena pomoč in podani odgovori na vsa najina vprašanja – to je to.
V sobo naju je pospremil portir, ki nama je odnesel prtljago. Še nikoli nisva prespala v hotelu s petimi zvezdicami. To se je videlo že na prvi pogled. Midva spadava bolj med hribovce. A so bili od prve do zadnje minute vsi zares ustrežljivi, trudili so se nama ugoditi na vsakem koraku.
Hotel je okusno opremljen in ravno prav velik, da nikjer ni bilo gneče. Vsebuje nekje 14 sob, telovadnico, teraso, restavracijo, recepcijo in wellness. Vse od naštetega obratuje 24/7. Imajo en plavalni bazen, jacuzzi in 4 savne, od katerih je turška zaradi korona ukrepov žal zaprta. V dveh dneh pa sem na celotnem območju wellnessa srečala zgolj eno samo osebo. Se sploh zavedate, kakšen luksuz je to sredi avgusta?
Hrana je bila božanska, posebej večerja in a la carte zajtrk sta zares dosegla popolnoma novo raven. Pozdravček iz kuhinje (piščančja pašteta z marmelado iz karamelizirane rdeče čebule), lososov konfit v paradižnikovi juhi in postrv na grahovi posteljici so dodobra napolnili najina trebuščka, za grande finale pa je za eksplozijo okusov v ustih poskrbela sladica iz mangovega sladoleda z limetinim gelom. Ostala sva brez besed.
Večina vas je spraševala po ceni take nastanitve in kakšna je bila najina izkušnja. Zakupila sva poseben romantični paket, ki je vseboval zgodnji prihod (12.00) in pozno odjavo (17.00) naslednji dan. Imela sva prek 40 kvadratnih metrov sobe, pijačo dobrodošlice, romantično kopel s šampanjcem, večerjo s 4 hodi, a la carte zajtrk, floating kopel za oba, prost vstop v wellness in brezplačen parking. V hotelu s 5 zvezdicami. Za 360 €. Če vam reče največja Gorenjka vseh časov, da se splača, verjemite, da se res splača.
V hotel Aleksander se bova zagotovo še prišla razvajat, saj je to oddih na najvišji ravni. Če ne prej pa ob naslednji obletnici. Vse so nama prinesli k riti, dobesedno, in naju pedenali z vseh strani. Tako se očitno počuti kraljeva družina. 😉
_
Ja, prvič naju je nekdo “zinfluencal” in bila sva neverjetno zadovoljna.

Za vse dodatne info nama lahko pišete na ZS oz. se obrnete na ultra prijazno osebje