D.I.L.F.

Od A do Ž z AndraŽem: DP aka Dvojna penetracija

Mnoge ženske in moški sanjarijo o dvojni penetraciji, a v praksi tega ne prakticirajo. Zakaj? Ker ob besedni zvezi “dvojna penetracija” takoj pomislimo na trojčka, v katerem dva tipa natepavata bejbo, ki vrešči od orgazmov … Hja, ljudje smo vizualna bitja in težko pozabimo take in drugačne slike, ki so se nam zasidrale v možgane, ko smo med gledanjem porničev zašli na nova, do takrat neraziskana področja, med katere paše tudi DP ali dvojna penetracija.

Marsikatera ženska si sicer želi, da bi jo dva moška nategnila v vse luknje, ki jih premore, prav tako pa mnogi moški sanjarijo o tem, kako bi s prijateljem obdelali damico, ki nenasitno išče več kot en štapič … a v večini primerov ostane le pri (skritih) željah in sanjarjenju o takih in drugačnih luknje-zapolnjujočih podvigih, ki so le redko realizirani. 

Trojčki oziroma skupinski seks pač ni nekaj, kar bi človek počel vsak dan. 

Že samski posamezniki težko najdejo dva (ali več) kandidata, s katerimi bi se tako in drugače ujeli do te mere, da bi se skupaj spustili v spolni odnos. Če že eno osebo težko najdeš … kako težko mora biti potem šele najti dva (ali več) kandidata za sočasen spolni odnos?! 

Tisti v zvezi pa pri trojčkih oziroma le fantaziranju o njih takoj naletijo na težavo z ljubosumjem. Malo parov lahko v svoje seksualno življenje vključi nekoga tretjega, ker je vprašanj o zaupanju, diskretnosti, varnosti … (za veliko večino parov) preprosto preveč.

Čeprav si želiš, da bi te tvoj moški in njegov kolega zadovoljila na 1001 način in čeprav si morda želiš, da bi z neznancem obdelala tvojo ženo … je verjetnost, da se to zgodi (in boste na koncu vsi srečni in zadovolj(e)ni) izredno majhna.

Zanimanja za dvojno penetracijo pa je kljub temu ogromno – tako vsaj kažejo rezultati ankete, ki sem jo izvedel na Instagramu – a je velika večina vprašanih še vedno prepričana, da tega nikoli ne bodo preizkusili, ker užitek vseeno ne bi odtehtal vseh morebitnih težav in zapletov, ki bi se lahko pripetili pred, med ali po “akciji”. Dvojna penetracija vzburja skoraj 70% tistih, ki so sodelovali v anketi, a je med njimi le malo manj kot 30% takih, ki bi (ali pa so že) zadevo dejansko stestirali tudi v praksi … kar je precej razumljivo, glede na to, da je 85% vprašanih v zvezi.

… in tako o (trojčkih in) dvojni penetraciji samo sanjarimo … kar je ogromna škoda, ker dvojna penetracija ni nujno povezana samo s trojčkom!

Dobil sem kar nekaj vprašanj, če vključevanje igračk v seks tudi spada pod rubriko “dvojna penetracija”. Drugi ste mi namignili, da za dvojno penetracijo ni potrebno iskati popolnega kandidata za trojčka … oboje je res in ravno to sem želel poudariti.

Ljudje smo čudna in precej zakompleksana bitja, ki nekako ne moremo iz svojih vzorcev in težko pozabimo stvari, ki v nas vzbujajo nelagodje. OK, nekatere ženske morda res rajca gledanje porničev, kjer dva tipa nabijata nebogljeno damico, a gledanje porničev in realnost nista ista zadeva. 

Če smo realni, si najbrž težko zamisliš seks s svojim dragim in nekim neznancem? Ali pa morda kar z dvema neznancema? Ali pa … UF!

A na srečo lahko – v kolikor ti ni do trojčka – dvojno penetracijo izkusiš tudi na druge načine. Načeloma za “trojčka” sploh ne potrebuješ partnerja! Poigraš se lahko čisto sama – obstaja kar nekaj igračk, ki so namenjene stimuliranju obeh luknjic hkrati – ali pa s partnerjem pač uporabita eno izmed tvojih igračk in s tem nadomestita manjkajočega lulčka. Mnogo parov si želi trojčka, a samo v teoriji. Bi rada v vajin seks vključila katerega izmed prijateljev, morda sodelavca ali mogoče celo svojega šefa? Seveda si lahko omislita prav posebno igračko samo za to priložnost. Morda kakšen malo bolj realističen dildo ali vibrator, da bo občutek še bolj pristen in kar najbolj podoben pravemu trojčku. 

Izbira je res neomejena! Obstajajo tudi igračke za pare, kjer je odsotnost lulčkov 100%. Priporočam kakšen strap-on nastavek ali pa morda celo dvojni dildo? 

Za razliko od skupinskega seksa igranje z igračkami ne prinaša nobenega stresa, težav in morebitnih nevarnosti, ki so lahko prisotne pri organizaciji pravega trojčka. Najlepša stvar dvojne penetracije z igračkami pa je, da obstaja neskončno mnogo lulčkov, ki jih lahko izkusiš. 

Prepusti se domišljiji, ne pozabi na lubrikant in uživaj – dvojno!