D.I.L.F.

#nosečnostsux

Neverjetno je, kaj vse prinese tista mala kepa v njenem trebuščku.
Bolečine v križu, neumne diete, neprespane noči zaradi nenehnih izletov na stranišče …

DA, nosečnost SUX!

________________________

Že nekaj časa me noro boli križ!
Odkar je noseča, vse stvari (z)nosim jaz. V avto, iz avta, iz trgovine (v avto in potem iz avta v stanovanje) … Dozdeva se mi, da princeska in tisti grahek v njenem trebuščku (ne?)zavedno povečujeta maso paketov, ki jih moram tovoriti dan za dnem …
A to se vleče vseh 9 mesecev?

Zaradi “cukra” in strahu pred rezultati na pregledu za sladkorno sem žrtev nerazumljivih diet, ki vodijo v slabo voljo zaradi odrekanja in kasneje v še slabšo voljo zaradi polnočnih prigrizkov, kot so razni čipsi in podobne pi*darije.
WTF je narobe s čipsom – saj ni sladek?!

Spim – oziroma NE spim, vsako noč slabše.
Lulat, lulat, lulat – vsakič, ko se zakotali z in prikotali nazaj v posteljo, me zbudi. Če ne drugega pa z grickanjem čipsa, katerega drobtinice me potem masirajo, vse dokler ne preoblečem posteljnine.

Da, med nosečnostjo trpimo tudi moški.

Nosečnost SUX in če ne bi bil prepričan, da bom postal očka najlepšemu in najbolj pametnemu pamžu na celem svetu, bi že zahteval reklamacijo.
Saj garancija še ni potekla, al’ kva?

________________________

Šalo na stran!
Nosečnost je precej težja za bodočo mamico in tudi ob (karikiranem) opisu stanja, kot ga doživljam jaz = bodoči očka, je jasno, da bo ta kratko vedno potegnila Ona …

Ona je tista, ki se mora izogibati vsakršnim naporom in zraven poslušati nasvete vseh vseznalcev +  moje jamranje.
Ona je tista, ki mora vsako noč 10× na stranišče.
Ona je tista, ki se obremenjuje s cukrom in trepeta pred pogledi v smislu “gospa, a niste mogla mal mn čokolade pojest?”, ki jih bo ob slabih rezultatih (morda) dobila v čakalnici na pregledu za sladkorno.
Ona … Naokoli nosi eno gigantsko lubenico in Ona je tista, ki bo morala to lubenico nekako spraviti na ta svet.

AUČ!

________________________

Nosečnost SUX – morda je čudno, da tole prihaja izpod prstov nekoga, ki ni noseč.
Jaz lahko to napišem, ker sem itak en kreten, ki nima pojma, vas nosečnice bi pa ob podobnih izjavah še kdo obsojal, da ste slabe (bodoče) mame ali pa še kaj bolj neumnega.

Naj bo vsem tistim, ki mislijo, da je nosečnost eno samo “žarenje od sreče”, jasno, da je to en navaden bulšit in da naj svoje komentarje o zaobljenosti, dietah, cukru, strijah, spanju, … Zadržijo zase.

In, NE – ne smeš kar tako segati po tujem trebuščku!

________________________

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____