PARTY MIX

#NEEE

…hi me slikat!
Fak, ta fotr je čist fuknen. Če me ne cmoka, me pa slika … medtem, k me cmoka. FAK!

Bl se derem “NEEEEE!”, bl rineta vame – JA, mami tut to dela!

A veš un, k se zbudiš – lagano sportski se mal pretegneš, zazehaš, prdneš po tistmu smotanmu mleku (na mlek se še vrnem, k sm čist razpi*dena) in pogledaš gor v svoje kjut Montessori igračke, k jih je prnesla una ueasy čudna sestra od mamice, k me glih k najbl lepo sanjam, dvigne pa vlač gor pa dol po stanvanju … Grrr, sm mal zašla, ampak you get the point? … VSI MI GREJO NA LULIKO!

Takoj, k se zbudim planejo vame in me preoblačjo, mi tišijo svoje joške v usta (zaenkrat to dela samo mami, tko da tuki ma fotr plus pike … o, bruh, upam, da ne bo še on začel težit s tistimi svojimi kosmatimi zizami?!?) … Ni da ni – vsi bi neki radi od mene.

A me lahko mal pustite na mir, da v miru povem, kva vse mi ne paše – BREZ, da bi me en hotu podojit, tadrug previt, tatret …
Še najbl normalna je una takosmata Zoya, k me pride mal povohat, lih tok, d si z očmi pojamrava čez tele najine lastnike. Njo tut buzerirata z igračkami, božanjem non-stop, kr naenkrat ma ful več sprehodov pa kr naenkrt so vsi ful sladki pa ljubeči do nje. I FEEL YOU, ZOYA!

BRB, fejkam, da spim …

__________________

… OK, kul je – je šu mem, k misl, d spim. Fak, to je res noro, človk še mal miru nmore met.

No, kje sm ostala? AJA, mlek! Ofaaak – skoz mi najedata. Na tri ure … PONOČ TUT!
KDO  na TRI URE?! A bi rd, da sm debela? Kr neki – morm mal pazt na linijo.

In pol valda ne vlečem – k da se mi da u fakin pol treh ponoč?! – in mi poturi un ogabn umetn mlek. JAO!

Je pa fajn, k se mi po temu mleku še bl prdi (vsaj mislm tko?) in pol mu prdnem v faco, glih k me previja, hahaha! Pa že dvakrt sm se mu polulala v roke! Sej počas bo dojel, da se z mano ni za zajebavat pa bo nehu skoz najedat s tem, d me ma rd pa mal smanjil s cmokanjem, k je noro, kok me žgečkajo uni lasje njegovi, k mimgrede rastejo na ZELO čudnmu delu glave. Upam, d sm po mamic, ona ma lepe dolge lase – tm k jih majo vsi normalni ljudje.

OK, zdj pa pičim – se še kej javm … Kuj po đumbusu, k ga bomo nejbrž mel dans, k sm stara 1 tedn. Sm zihr d bo fotr mal mn k ognjemet prštimu pa torto pa konfete pa nvm, kaj še vse. Ta je tut en čudak – sj mam jz tut nega rada, sam toook pa spet ne?

No, je že kle – čus!

Julija

_____

P.S.

A že lajkaš od fotra FB stran? Kaj pa njegov Instagram? Baje d kr dost od mene objavla? Upam, d ne kšnih sick scen, d me bojo pol zajbaval v vrtcu?