D.I.L.F.

#navodilazaxxx

Dragi pripadnik moškega spola!
Imam nekaj vprašanj zate:

1.) A ga spet žlajfaš? A daviš purana? Ribaš korenček? Sprehajaš kačo? Razteguješ črva? 

2.) A Šefica ne da? Jo boli glava? (spet) Ni pri volji?  

3.) A bi rad več seksal? Si želiš bolj redne posteljne akcije? Bi tuc-tuc (skoraj) vsak dan? 

V kolikor si na vsaj 3 vprašanja odgovoril pritrdilno … beri naprej!

Tole so nekakšna navodila za uporabo. Dude, I know – tipi ne beremo navodil za uporabo. Navodila za uporabo so za ženske in … Zaupaj mi: tudi jaz sovražim navodila za uporabo in rajši 7 ur po svoje sestavljam omaro (narobe), kot pa da bi požrl ponos in pogledal tistih 5 skic, ki bi mi (najbrž) malce olajšale delo. Ne brini – pohištvo, stroje, naprave … še naprej sestavljaj po svoje – tako kot to počnemo pravi moški, v tem primeru pa mi zaupaj: tole so edina navodila za uporabo, ki bi jih moral JIH MORAŠ prebrati v življenju.
Tole so navodila za seks!

Naslednjič, ko boš sam doma in boš pomislil na to, da bi se lahko pozabaval sam s sabo … sledi tem 7 korakom:

 • Pospravi umazane cunje!
  Začni s svojimi nogavicami, gatami in vso ostalo navlako, ki jo kopičiš po stanovanju. Morda pospraviš še umazano brisačo v kopalnici (tudi, če je nisi uporabljal) in v kuhinji namestiš svežo krpo za brisanje. Easy, kajne?
 • Pospravi igrače in “igrače”!
  V kolikor imaš otroka, ti najbrž ne rabim razlagati, kaj to pomeni? V kolikor pa sobivaš “samo” s partnerico pa svetujem, da pospraviš svojo navlako. Ne veš, o čem govorim? Tablica na kavču, daljinec pod kavčem, dron na kuhinjskem pultu, izvijači v kopalnici … Pospravi svoj crap! Easy, kajne?

As easy as a pie!
Skorajda si končal! Sedaj postoriš samo še ostalih nekaj malenkosti (za katere ponavadi poskrbi ona) in počakaš, da se vrne iz službe. Seks (99,99 %) zagarantiran!

 • Pobriši prah!
  Povsod, ne samo do tam, kamor seže njen pogled.
 • Posesaj!
  S sesalcem se sprehodi po stanovanju. Ne pozabi na vse kote, posesaj pod preprogami IN zamenjaj/sprazni vrečko v sesalcu.
 • Pomij kopalnico!
  Stranišče, lijak, ogledalo, tuš kabina/banja … Vse skupaj ti bo vzelo slabih 15 minut!
  POMEMBNO: Kakaj, preden spucaš skret!
 • Pomij okna!
  … ali zgolj zagrni zavese/žaluzije/karnise, da pričaraš bolj “romantično svetlobo”. Prižgi nekaj svečk in naloga je opravljena! #pomivanjeokensucks
 • Pospravi kuhinjo!
  Zloži posodo v stroj ALI pomij posodo (ne nalagaj robe v kuhinjsko korito). Obriši kuhalno ploščo in pripravi džezvico, da ji boš skuhal kavico, ki jo bo popila … po živalskem seksu!

To je to, pripravljen si!
Si pripravljen?

Utrujen si? Huh, sedaj ti je malo bolj jasno, o čem “jamra” ponavadi, kajne?

Ne skrbi – bil si tako priden, da te najbrž čaka najbolj “hvaležen” seks vseh časov!
… ARE YOU READY?!

Alo, kje si? A že seksata, a kva?

_

*upoštevanje nasvetov iz tega prispevka ne garantira kvalitetnejšega in bolj rednega udejstvovanja v “posteljnih aktivnostih”, a na podlagi raziskav naših strokovnjakov in pozitivnega feedbacka zadovoljnih uporabnikov, ki so preizkusili našo “formulo”, lahko zatrdim, da “probat ni greh”.

____________

(prispevek je nastal v sodelovanju s podjetjem IVEC)