D.I.L.F.

Naravno? NARAVNO!

Dolgo sem, kot pravi moški, uporabljal en šampon za vse dele telesa. Ponavadi sem v trgovini izbral najcenejšega ali najbolj čudno obarvanega in ga uporabljal za pranje las, umivanje rok in telesa, še zobe sem si nekoč opral z žajfo. Moški pač – velika večina nas ne da prav veliko na kozmetične pripomočke.

Potem pa je Manca padla v “OMG rodila bom že čez pol leta pa še nič ni pripravljeno za prihod dojenčka” fazo gnezdenja, ko je med drugim sklenila tudi, da bomo od tiste sekunde naprej uporabljali samo in izključno naravno kozmetiko. V smeti je zmetala vse svoje preparate, pripomočke, žavbe in tekočine, zraven pa je v koš romal tudi moj en in edini univerzalni “šampon”.
Takrat je na priporočilo prijateljice in malce tudi iz firbca naročila nekaj izdelkov iz kolekcije Cvetka zeliščno posestvo.
“NATUR JE! Ne gre bolj naravno in ne da se bolj naravno in to je povsem naravno in naravno je in ima vse certifikate! Tolk naravno je, da je vegan-friendly!”.

To, da so izdelki veganski, me ne gane preveč, lahko pa odkrito povem, da smo s Cvetkinimi žavbami nadvse zadovoljni! Že skoraj 4 leta namreč ne uporabljamo drugih kozmetičnih preparatov … uf, LAŽEM! Do včeraj smo uporabljali 2 druga izdelka, ker ju pač pri Cvetki še ni bilo v ponudbi. Od včeraj pa imamo v domu SAMO kozmetične izdelke iz cvetkinega posestva!

Uganeš, kateri izdelek sem čakal tako dolgo? Tako je – to je intimno milo!
Dolgo nisem poznal skrivnosti, ki se imenuje “intimno milo”, ker sem kot rečeno za celo telo uporabljal isti preparat. Ko pa sem enkrat dojel, kako moj lulček in rita lahko dišita na koži prijazen način, se mi je odprl nov svet. Če bi imel čas, bi si ga umival vsake pol ure!

Ugl, če še kdo ni vedel, da se lulčka in luliko in vse ostale mednožnine umiva s posebnim INTIMNIM milom … zdaj veste!

_
Do konca meseca sta INTIMNO MILO Cvetka in INTIMNO OLJE Cvetka na voljo po posebni otvoritveni ceni, na katero prime tudi naša KODA KTB20!