#napihljivazabava

0

Parčki tu, parčki tam – vsak par se zabava drugače (vsi pa šele, ko otroci zaspijo).
Midva imava kar nekakšen kotiček za zabavo, v katerem se najde kar nekaj zanimivih pripomočkov: od tistih čisto običajnih zadev, ki jih vsi poznate, do tistih malo bolj posebnih zadevic, za katere morda še niste slišali.

Od nedavnega je najina kolekcija “igračk” še bogatejša – v najini omari se skriva prava pravcata napihljiva lutka!
Ja, omislila sva si napihljivo lutko! Kaj pa je to takega?

Ne, ne gre za tisto vsem poznano joškasto blond lutko, ki jih vidimo na dekliščinah in fantovščinah (in se morda skriva tudi v omari tistega najbolj kripi strica, ki na vseh družinskih pogrebih stresa najbolj perverzne šale) – midva imava čisto drugačno lutko!
Gre za moško lutko v naravni velikosti: široka ramena, brada in brčice, sončna očala …
Ime mu je Bojan. On je tisto, kar sva potrebovala za čudovit petkov večer!

Moje mnenje je, da je uspešnost zveze odvisna od truda, ki ga vložimo vanjo. Strast, smeh, ljubezen, metuljčki v trebuhu … NIČ ni samoumevno!
Za uspeh v zvezi se je – tako kot povsod drugje – potrebno potruditi. 

Potrudiva se tako, da si vzameva čas samo za naju. Ni nujno, da sva sama – lahko sva obkrožena s prijatelji – bistveno je, da počneva stvari, ki veselijo naju. Bistveno je, da počneva nekaj za najino zabavo in ne zato, da bi nasmejala najino malo kepico.

V petek sva po dolgem času organizirala game-night.
Napihnil sem Bojana, Manca pa je povabila še dva prijatelja in prijateljico.
Uganeš, kaj smo (se) igrali?

Testirali smo novo družabno igro Ulovi Bojana!
KONČNO nekaj novega! Priznam, da sem bil že kar malo naveličan Enke in Monopolija … Potreboval sem nekaj novega – novo igro, v kateri bom absolutni prvak naše družbe.

Hitro smo preleteli pravila igre in se skoraj stepli za ubogega Bojana.
Seveda sem bil … tretji na vrsti. Slab začetek, dober konec!

Daleč od tega, da bi bil nek oboževalec pantomime, a kaj morem – sem pač naravni talent za družabne igre – z Bojanom sva razturila! Pometel sem s konkurenco in zasedel prvo mesto za tistim, ki je bil prvi.

Kako se sploh igraš z Bojanom?
Tisti, ki je na vrsti, dobi pomočnika Bojana, s katerim morata v 60 sekundah pokazati kar največ zadev, ki so zapisane na karticah. Igrate lahko vsak zase ali pa v paru oziroma večjih skupinah.
Primeren je tudi za osamljene večere* na kavču, kot kul nadomestek za strašilo na vrtu ali pa za odganjanje nepridipravov (glej fotko).

*nima lulčka, zato je primeren samo za stiskanje

Fotri in Mtke ne hodimo (tako pogosto, kot nekoč) na žurke in se največkrat zabavamo kar doma, v družbi dobrih prijateljev. Kako poskrbiš, da vam nikoli ne bo dolgčas?

Družabne igre so super način za preživljanje prostega časa, sprostitev in tudi kakšen manjši kreg, ki bo prižgal iskrico v vas na še tako zaspan večer.

P.S.
Zimski večeri so dolgi, Bojan pa je neutruden in si ga lahko podajate celo noč!

(Ulovi) Bojana in ostale družabne igre lahko najdeš na tem LINKU – danes (Black Friday) pa lahko izkoristiš še posebne popuste!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here