D.I.L.F.

NOSEČ…

Zanimivo, kako lahko en mali “plusek” povsem spremeni naša življenja …

Nosečnost prinaša nepredstavljive hormonske spremembe, ki v devetih mesecih temeljito spremenijo življenje nosečke IN njenega partnerja. JA, nosečnost vpliva na oba bodoča starša: na mamico nezavidljivo neposredno, na partnerja pa posledično posredno. 

Vsaka nosečnica IN vsaka nosečnost je zgodba zase: nekatere so napete srhljivke, kjer partnerji vsak dan hodijo po minskem polju sprememb razpoloženja, druge so romantične komedije, polne “najstniških hormončkov”, tretje pa … 

Končni rezultat nosečnosti je vsem znan, vmesni dogodki pa so praviloma delno zamolčani – govori se le o lepih stvareh in luštnih ter zabavnih anekdotah, ki so nujne, da naša vrsta ne propade. ČE bi vsakemu paru, ki razmišlja o potomcih, predstavili samo malo manj lepe plati nosečnosti, bi človeštvo izumrlo že dolgo nazaj.

INNN tako smo končno prišli do pointa tegale zapisa: SPOLNOST MED NOSEČNOSTJO … obstaja in tukaj je kratek vodnik za vse tiste, ki niste vedeli, da tudi nosečnice lahko seksajo.

Nosečnost ni bolezen! … je rezultat ljubezni in odgovorne odločitve o transformiranju partnerske zveze v družino IN sama po sebi NI razlog, zaradi katerega se morata odpovedati spolnosti.

SEKS med nosečnostjo bo morda malce drugačen od tistega, ki ga poznata, a ČE!!! si nosečnica želi spolnosti IN ji njeno zdravstveno stanje tega ne onemogoča, obstaja 1001 način, na katerega lahko uživa v seksu, kljub temu da je noseča.

SPOLNOST MED NOSEČNOSTJO 101

POLOŽAJI

Če sta ljubitelja hard natepavanja v kakšnih norih kamasutra pozah, bosta med nosečnostjo (najbrž) morala malce prilagoditi intenzivnost, akrobatičnost in dolžino spolnih odnosov glede na počutje nosečnice, ki je EDINA oseba, ki v tem primeru narekuje razvoj vajinega spolnega odnosa. Odsvetujem Googlanje besed v zvezi s seksom med nosečnostjo (razen, če vaju to vzburja). Predlagam, da se lotita položajev, v katerih se najbolje počutiš, tudi kadar ne seksata. Morda vama bo ustrezala kakšna bolj “pasivna poza”, kot je npr. ležanje na boku? 

POGOSTOST

Seks je zavestno dejanje (dveh) užitka željnih oseb in NE bi smel obstajati v nobeni drugačni izvedbi.

KO/ČE nosečnici ni do seksa, NE bosta seksala! Pogostost spolnih odnosov je tako povsem subjektivna (subjekt je tukaj nosečnica). Nekaterim paše na začetku, drugim na koncu, tretjim nekje vmes, obstajajo pa tudi take, ki jim seks med nosečnostjo NIKAKOR NE paše IN S TEM NI NIČ NAROBE! Za vse takšne (in njihove partnerje) prilagam LINK do super masturbatorjev 🙂 

Kot pri vseh drugih stvareh – natančnih omejitev pri količini seksa v nosečnosti NI – nosečnica naj posluša svoje telo in svoja hotenja/zmožnosti.

PENETRACIJA

Nekaterim ženskam med nosečnostjo ni do (vaginalne) penetracije IN (tudi) s tem ni nič narobe! Če še ne veš, obstaja tudi seks BREZ penetracije! OMG, JA! Božanje, lizanje, žgečkanje, praskanje, drgnenje … REDEFINIRAJTA SVOJO SPOLNOST in preizkusita različne načine za doseganje orgazmov.

OK, obstajajo tudi tipi, ki jim ni do penetracije med nosečnostjo, ker se bojijo, da bodo s tičem dregnili otroka v oko, a za vse take je tukaj dejstvo, da to ni mogoče, na LINK pa še (centi)metrček, da lahko končno uradno izmeriš svojega korenjaka (in ugotoviš, da najbrž vseeno ni tako nevaren, kot se ti morda zdi). !

Za vse dame, ki pogrešate penetracijo, a vam vseeno nekako ni do tega, da bi vas vaš partner penetriral, obstaja gazilijon vibratorjev in ostalih pripomočkov, ki so malce manjši in manj invazivni – glej LINK!  .. lahko pa poizkusita analno penetracijo? #winkwink

LUBRIKANT!!!

Hormonske spremembe (lahko) pomenijo tudi zmanjšano vlažnost nožnice in posledično je UPORABA LUBRIKANTA ŠE BOLJ POMEMBNA! Skorajda ni situacije, v kateri bi nekdo rekel: “JEBE?O, TALE PA PREVEČ DRSI!”, zato posezita po lubrikantih in ponesita svojo spolnost na nov nivo.

PRSI in BRADAVIČKE

Nekaterim v nosečnosti NIKAKOR NE! paše draženje “joškic”, drugim se šele v nosečnosti porodi želja po le-tem. V nosečnosti bodo ženske prsi in bradavičke doživele kar nekaj sprememb v izgledu, velikosti, barvi IN občutljivosti. Nosečkin partner seveda NE ve, kaj in kako in kdaj in kje in kam in … nosečki paše IN tako smo pri najbolj pomembni stvari pri seksu (v nosečnosti) …

K-O-M-U-N-I-K-A-C-I-J-A!!!

Pogovarjaj se s svojim partnerjem/ko. Zaupaj mu svoje želje, hotenja, strahove in skrbi ter fantazije. Nosečniški hormoni ti bodo dodobra premetali podstrešje in naredili pravo zmešnjavo tudi v predalčku, v katerem “skrivaš” seks.

Vsi občutki so dovoljeni in nič* ni prepovedano!

Nosečnost je nekaj najlepšega na svetu (če pozabimo na bruhanje, krčne žile, strije, nenehno lulanje …) in je lahko nekaj neponovljivega. Uživaj v svoji nosečnosti (kolikor lahko) in ne pozabi na orgazme!

*v primeru rizične nosečnosti in/ali v primeru kakršnih koli drugačnih zdravstvenih zadržkov, se posvetuj s svojim osebnim zdravnikom/ginekologom