PARTY MIX

#mojblogmoj2otrok

Vsak fejmič potrebuje entourage.
To pač spada k poslu – si že kdaj videl, da si Janša sam nosi pederušo? Itak, da ne!

V ponedeljek sem se kot osebni stražar, personal escort, gardedamec in nudilec vseh ostalih uslug najbolj eminentnemu vlogerju v Sloveniji (Cool Fotr) udeležil konference z naslovom “Moj blog, moj drugi otrok”.


Prireditev, ki se je odvijala v prostorih Narodne galerije Slovenije, je povezoval David Urankar, ki je s svojim sladkim glasom božal ego gostom, s svojo šarmantnostjo in neobvladljivo moškostjo pa buril domišljije mamic (in poglobil težave s samozavestjo nekaterih atijev) v občinstvu.
Dobra vprašanja, odličen delivery – David je raztural na in ob odru.

660929_i960x600 (1)

Tale RedBull je top shit!


Dober voditelj pa ne more nič, če je program zanič … K sreči temu ni bilo tako.
Po uvodnem predavanju Tine Deu o tem, “kako blog (p)ostane znan in bran” in predavanju Črta Podlogarja o optimizaciji SEO in družbenih omrežij, sta pred odmorom Ana in Kristijan iz Anine kuhinje postregla še z nekaj nasveti iz FOTO & VIDEO področja bloganja/vloganja.

Med odmorom sem minglal in spoznaval smetano slovenske blogerske in vlogerske scene. Končno sem spoznal Katko iz Povsod je lepo in malce pokramljal z gospodičnama iz Okay.si.

660931_i960x600 (1)

Sledila je prva okrogla miz(ic)a s predstavniki podjetij Lidl, Diogena in LifeClass z naslovom “Povezovanje podjetij in blogerjev – trženje bloga in družbenih omrežij”, potem pa je bil že skorajda čas za najbolj pričakovan event dneva …


Urejanje čupce, moisturiziranje dlani in masaža ušesnih mešičkov – Cool Fotr je po moji zaslugi na oder odšel sproščen kot še nikoli.

4 (1)

Skupaj z Mamino mazo (hvala, ker sem ti lahko čuval torbico), Tino Deu, Mami na off in Juretom Maroltom sodijo v sam vrh slovenske b(v)logerske scene.
Spregovorili so o sodelovanju s podjetji, opisali svoje poslovne vizije in z občinstvom delili nekaj nasvetov v zvezi z b(v)loganjem.


Čeprav sem že noro uspešen in me je prijelo, da bi še jaz podelil kakšen nasvet, sem ob poslušanju dejansko izvedel nekaj novih stvari in dobil drugačno perspektivo glede določenih zadev.

22712909_1131207907011222_460111630_o (1)

To, 8 cake popsov po prireditvi, ko smo bili povabljeni še na mini sejem za spoznavanje s podjetji in nova poznanstva (Mami na off kao ve, kdo sem jaz?), so zame highlighti precej zanimivega popoldneva, ki se je končal na parkirišču v Tivoliju, ko sem posodil nekaj kovancev najbolj cool fehtarju v Sloveniji.

________________________

P.S.

A že lajkaš mojo FB stran? Kaj pa Instagram?

_____

FOTO: osebni arhiv + ukradeno