PARTY MIX

Mikro, Makro, Nano, Hugesomo … LULČKI!

V tokratnem prispevku sem se dotaknil teme, ki ponavadi bolj zanima moške, AMPAK je prav, da tudi ve veste nekaj malega o … LULČKIH!
Med branjem člankov (opravil sem pravo malo raziskavo) sem se srečal s kopico novih podatkov in se naučil marsičesa novega.

RAZISKAVA

Povprečen moški penis je med erekcijo dolg 13,12 cm in ima obseg 11,66 cm!
Priznam, da sem malce presenečen nad rezultati, saj to pomeni, da je za vsakega Orlanda – ki takole na oko doseže najmanj 18 centimetrov – nekje en 8-centimetrski lulček.
Do odstopanja od ostalih raziskav je najbrž prišlo zato, ker so meritve opravljali zdravniki in ne anketiranci sami, tako da je število tistih z 20+ centimetri malo manjše od “pričakovanega”. 🙂
Le 5 odstotkov naj bi bilo sicer tistih z večjimi od 16 centimetrov in le 5 odstotkov tistih z manjšimi od 10 centimetrov.

Kanon?
Zagotovo ste s prijateljicami že ocenjevale mimoidoče tipe: “Poglej ga, velik je 194 centimetrov in nosi čevlje v velikosti 45-46 – zagotovo ima v hlačah pravi kanon!”
Ta teorija NE drži. Na mojo žalost povezavi višina : dolžina in dolžina : velikost stopala nista bili potrjeni, zato ima lahko velikan, ki si ga ogleduješ, v hlačah najmanjši kanelonček, kar si jih kdaj videla. Videz vara …

“Velikost ni pomembna, važna je tehnika!”
Seveda se bodo našle zagovornice “tehničarjev”, ki jim velikost (baje) ni pomembna. S tem se načeloma strinjam, a dopuščam možnost, da obstajajo tudi ključki, ki so premajhni za nekatere ključavnice.
Zagotovo je dobra tehnika najbolj pomembna, vendar brez pravega orodja tudi najboljša teorija ne privede do želenih rezultatov.

Koga pa to sploh briga?
Ste same že sodelovale pri kakšnem od merjenj – morda bolj za šalo kot zares? Ja/ne? – ali pa vprašale koga, koliko centimetrov mu je namenila mati narava?

Dejstvo je, da si ga je vsak (tudi vaš) moški izmeril vsaj enkrat v življenju. Tisti z velikimi jih merijo malo bolj pogosto, tisti z malimi pa bolj poredko – prav vsak pa se je že vprašal: “A je moj večji/manjši od Tonetovega?”
Nekateri imajo z velikostjo/majhnostjo svojega uda majhne/velike težave, nekaterim je vseeno, saj jim izbranka zatrjuje, da je njihov najboljši, nekateri pilijo tehniko, nekaterim pa za to preprosto ni mar – glede velikosti tako ali tako nič ne moreš.
Skupna lastnost vseh je, da bi radi imeli večjega.

Povečanje penisa?
Obstaja na tisoče tabletk, praškov, gelov in pripomočkov, ki (nedokazano) za kratek čas povečajo oziroma okrepijo moško erekcijo. Strokovnjaki pa zaradi slabe kontrole trga izdelkov odsvetujejo uporabo.

Trajnejša rešitev je kirurško povečanje penisa. Gre za zapleten in tvegan postopek, pri katerem lahko pride do erektilne disfunkcije. Postopek je drag, okrevanje je dolgo …

Seks, seks, seks …
Drži – seks NI najbolj pomembna stvar na svetu (govorim o seksu, NE o razmnoževanju).
Moja teorija gre nekako takole: “Dober seks je 10 % zveze, slab pa 70 % (zveze).” Dejstvo je, da je dober seks le kamenček v mozaiku (dobre) zveze, medtem ko je slab seks kot nekakšno manjkajoče lepilo, ki mozaika (zveze) ne drži skupaj.

Včasih pač pride tudi do tega, da se kakšen (manjši) nesporazum reši kar v postelji.