M.I.L.F.

#lubeničke

Če sem se iz brskanja po Pinterestu kaj naučila, je to dejstvo, da je za otroško rojstnodnevno zabavo najbolj pomembna izbira dobre teme. Bodimo iskreni, praznovanje prvega rojstnega dne je namenjeno bolj staršem in ostali družini ter kolegom, otrok namreč še ne ve, kaj točno se okrog njega dogaja.

Ker sva oba Julijina starša zelo družabni osebi, sva njen prvi rojstni dan izkoristila bolj kot izgovor za druženje. Z nekaterimi povabljenci se nismo videli že več kot leto in pol in Julije še sploh nikoli niso spoznali, zato nama je ta zabava zares veliko pomenila.

Preletela sem skoraj celotno medmrežje in se spraševala, katero temo naj izbereva? Julija ni tipična punčkasta princeska, tako da vse roza in pinki zadeve odpadejo. Če bi lahko izbirala ona, bi bila zabava najbrž v znamenju konj in psov, saj je trenutno v obdobju, ko je nora nanje. #djevojkasasela
A časa za praznovanje na kakem ranču bo še dovolj, ko malo odraste in bo lahko konje celo že jahala, zato sva tudi to idejo opustila.

Nato pa sem na Pinterestu našla čudovit komplet za prvi rojstni dan, ki ga je sestavljal body z napisom “One in a melon” ter tutu krilce, ki  spominja na lubenico. To je to! Pa še lubenice zares obožuje.

Na Aliexpressu sem naročila lončke, slamice in balone na to temo, dokupila helij in za dekoracijo je bilo poskrbljeno. Tutu krilce sem izdelala sama, body pa nam je kot uslugo potiskala kolegica iz podjetja MOJA MOJA. S številnimi malimi lubenicami smo pričarali pravo poletno vzdušje. Eno srednje veliko lubenico smo uporabili kot stojalo za sadna nabodala, v največji lubenici pa smo postregli sangrio. S temo zabave smo uskladili še rojstnodnevno torto, (pripravila jo je Ema iz Emazing Creations), ki je bila zagotovo pika na i super zabavi.

Naša Đula in njena prva rojstnodnevna žurka sta bili tako zares “one in a melon”.

Fotografije z zabave (tudi tiste s tortico) pa poiščite v naslednjih objavah ta teden.