LPD S5E3: HITRI ZMENKI

0

Po presenečenju, ki ga je Tanja pripravila našim iskalcem ljubezni na koncu druge epizode letošnje oddaje LPD, ko so morali tekmovalci v zgolj eni minuti izbrati nekoga za prvi zmenek … se še bolj veselimo današnje oddaje, ki bo prikazala vse prigode, ki so se dogajale na hitrih zmenkih, ki so sledili.

__________________

Čas je za tretji del najbolj ljubezenskega šova v Sloveniji IN čas je za HITRE ZMENKE!
Že takoj na začetku nas Tanja opomni, da še ni konec “odhodov”. Po hitrih zmenkih se bo naša šesterica namreč odločila, koga ne bodo vzeli na svoje “kmetije”.
Ufff, napeto bo!

Prvi zmenki so lahko precej awkward, kar je že takoj ugotovil Mitja, ki mu je ena izmed kandidatk za njegovo srce ob pozdravnem rokovanju skorajda polomila ročico. Medtem ko se svetlečeglavi Ribnčan sprašuje, ali bo še kdaj lahko stisnil drk*l, pa se kamera preseli k primorskemu šmekeru Davidu …

… ki bo na prvem hitrem zmenku spoznal Saytan…yento? Vse bolj se nam sicer dozdeva, da šmeker le ni tako šmekerski, kot se je govorilo … V družbi deklet mu je namreč precej nerodno. Tako Senjaty…enjui (?) po uvodnem “Živjo” reče: “Vidim, da si bolj zgovorna od ostalih …”. Kaj bi šele bilo, če bi mu rekla “dober dan” ali “zdravo, me veseli”?!

Nerodno pa ni le našim fantom – Mihaela je mladeniču na prvem hitrem zmenku rekla, da ga je fajn videti brez očal, ker sedaj vidi, da ima oči. Je šlo za napakico, ki se ji je pripetila zaradi treme … ali pa jo ponavadi pecajo tipi s frnikolami nad nosom? Sean ji zadevo obrnil na svoj mlin in ji dejal, da ima tudi ona (lepe) oči.

Na njeno dokaj butasto vprašanje “Zakaj si se prijavil?” je osvajalec odgovoril z oponašanjem nekih angleško-govorečih likov. Njegovo “oponašanje” je bilo … OSTAL SEM BREZ KOMENTARJA. Ene štirikrat sem gledal del, kjer Sean poskuša imitirati slavne igralce, a lahko rečem, da mi je najbolj v spominu ostala imitacija yode s konjskim glasom … al kaj dfu*k je blo to?

Na srečo se je kamera preselila na Mitjo in njegov zmenek z grafologinjo, ki pa je bil tako dolgočasen, da smo že po nekaj minutah spet menjali lokacijo in šli pogledati, kaj počne Mirčy.

Miži … in posluša cekinčke, ki mu migetajo pred obrazom. Ko mu gospa plesalka dovoli, da odpre svoje nasmejane oči, ji naš gozdni šarmer pove, da ga je prijetno presenetila. Miroslav se bo očitno ujel s kar nekaj kandidatkami … #theREALšmeker

Medtem se Milan pogovarja s svojo prvo “izbranko”. Gospa iz Domžal ga je vprašala, kaj si meni o njej … vizualno. Milan pa ji je povedal, da je ima zahteven okus, ker je videl veliko žensk in ima morda drugačen okus kot moški, ki niso delali v modnem svetu. Po njenem izrazu na obrazu sodeč se NI “politično izognil vprašanju” kot nam je pojasnil kasneje.

Miroslav in rahlo zmešana gospa Jožica prepevata pesmi, glasba pa se sliši tudi iz drugega konca posestva, kjer nekdo romantično zapeljuje Metko. Peter Novak iz Jesenic je že v naprej “dobro premislil” svoje poteze na Vranskem, zato je s sabo prinesel kitaro.

Metki je zaigral najbolj romantično pesem, ki se je pri zapeljevanju deklet velikokrat poslužuje tudi Jan Plestenjak … zapel ji je pesem “Metuljček Cekinček”. Metka se je kislo nasmehnila in namignila, da ji je rock bolj všeč kot otroške pesmice. #tudinam

Mihaela pa je spoznala svoj drugi hitri zmenek. Njene besede *********** ****** ****** ********* … ??!?!??? ****** !?!?! ***** kar nazorno opišejo situacijo in kandidata, ki se je znašel pred njo. Snubec ji razlaga, da žensk (ne vem, zakaj je uporabil množino) še ni imel in da je nekaj posebnega, Mihaela pa pritiska na “Panic button”, ki so ga vsi kandidati prejeli pred snemanjem oddaje. Ne? Je ne bo nihče rešil?

… Metka še vedno posluša otroške pesmice. Peter jo je celo povabil, da zapoje na njegovo melodijo, a ga je zavrnila. Čas je bil za slovo: Metka je hotela handšejk, Peter je izbral objem in poskusil še s poljubom, ki ga je Metka najprej zavrnila ustno, potem pa še ročno.

Nasmejan kot posiljevalček po petkovem plenjenju po temnih ulicah Ljubljane, Peter v kamero razlaga, da je hotel le prijateljski poljubček in da se zaveda, da včasih malce prehiteva dogodke … in prehitel je vse kandidate na poti domov. (hec, ne pozabimo na čudaka pri Mihaeli)

MEDTEM pa Mitja in David spoznavata novi kandidatki. Mitja je s komplimenti zasul blondinko iz Ankarana, David pa je spet zardel in začel s svojim nervoznim hihitanjem, ko mu je jeseniška mladenka prinesla knjigo 50 Shades of Grey, ker ji je “ful všeč zgodba” … ne zato, ker je to najbolj očiten način, da tipu poveš, da si potrebnjača.

Obsijana s komplimenti, je Nataša med odhajanjem od Mitje opazila, da jo čekira v rit, a se je lepo rešil z “lepo te je vidt smejat”. OMG, smo dobili že drugi parček!?

Mihaela pa čaka na novega čudaka … ups, kandidata. Na vrsti je Bojan iz Mislinje, ki ga tako zebe, da si je že takoj ob prihodu zaželel objemčka. HAHA, kje ste našli te weirdote?!

Čas je bil za že znane obraze: Milan se je srečal z Metko, Miroslav s potrebno Joži, Nana je šla na zmenek z Davidom, Boštjan pa je šel prestrašit Metko. Joži je odkrito povedala, da je prišla v oddajo, ker nima “druzga za počet”, Boštjan pa je v enem letu postal še bolj čuden, kot je bil pri osvajanju Žaklinje.

Metka je spoznala nekoga, ki jo je najprej vprašal, koliko denarja ima, David pa je spoznal mladenko iz Krope. Le-ta je bila čisto brez besed, ker je bila še vedno čisto očarana nad Davidom in dejstvom, da ni več v Kropi. Milan je od svoje nasmejane Štajerke izvedel, da ima poln ku*ac zidanja, kuhanja in odnašanja riti lenim tipom. #romantika
Metko je obiskal italijanski šarmer matematičnih veščin, ki ji je prinesel formulo ljubezni, ki je bila v bistvu samo risbica nage babe.

Zadnji hitri zmenki so bili rezervirani za tiste, ki so jih naši iskalci ljubezni spoznali že na uvodnih zmenkih. Milana je presenetila nasmejana leopardka z ogromnim “karakterjem”, Mitja se je spet srečal s čarovnico, Mihaela se je razveselila edinega normalnega snubca, Miroslav je dobil ročno narejeno rožico iz rok kandidatke, ki mu je že malce ogrela srce, David in Metka pa … nič novega.

KONČNO je prišla Tanja. Prinesla je tono čevapov, bučke in vse ostalo potrebno za pravi piknik. Milan in David sta se skoraj skregala glede tega, kdo in kako bo pekel meso, a sta se na koncu odločila, da delo pač prepustila dekletom.

Nekatera dekleta so povedala, da so pač iz Primorske in ne delajo rada … HAHAHA! PRIMORCI, a je res tako? Ste res sami lenuhi, ki čakate, da vas postrežejo?

Najbolj awkward dogodek pa se je seveda odvijal pri Mihaeli. Njen čudak (ne, nisem se zmotil) Sean je “zabaval” goste s svojim imitiranjem angleških likov iz filmov … dokler mu ni Mihaela rekla, da naj govori slovensko in preneha z bedarijami.

Tudi Metka mu je namignila, da je dosadan, zato je prenehal z imitiranjem angleško-govorečih likov … in prešaltal na oponašanje Slovenske estrade in kar naenkrat smo si vsi želeli, da bi žar eksplodiral in …

Milan je masiral svoje kandidatke, Miroslav je točil vino VSEM kandidatkam, Nana je bila jezna, ker nikjer ni bilo đakuzija, kjer bi lahko očarala Davida … Metkin kuhar je s kuhanjem navdušil (tudi) Metko, a razočaral enega izmed ostalih kandidatov, ki je dobil enega izmed surovih čevapov.

Naša ljubezenska horda se je zabavala vse do mraka, ko so črički napovedali težko pričakovano večerno dogajanje: čas je za izločitve!

Prvi je izbiral David, a še preden se je prihihital pred kamero, je Tanja vprašala dekleta po njihovem mnenju o primorskem šmekeru.
David je najprej izbral Seytano, sledila je gospodična s potrebno knjigo, zadnja, ki gre na Primorsko pa je Vanja. Oksana odhaja domov … in že išče nov šov, v katerega se bo prijavila … in iz katerega bo spet izpadla.

TANJA PA JE POSKRBELA ZA NOVO PRESENEČENJE Z ZLATO KARTO! David ni čisto dojel pravil podeljevanja in je karto pač vrgel do ene izmed kandidatk … nezavedajoč se, da ima Sejtanja sedaj možnost, da mu prepreči zmenek z eno izmed preostalih mladenk. OMG, NAPETO!

Druga je bila na vrsti Metka. Izmed kar petih kandidatov je izbrala … matematika, velikana brez denarja in pevca otroških pesmi. Čas je še za enega kandidata … KDO bo srečnež, ki se bo boril za Metkino srce? Kuharček ali Boštjan? To je KUHAR, ki je prejel celo ZLATO KARTO!

Čaaas je za Mihaelo in njen zborček creepov. IZPADEL JE SEAN! OMG, umiram od smeha! ČE bi bil tip celo oddajo TIHO, bi 1000 % šel naprej. ČE …
Zlato karto je dobil najbolj luštkan izmed kandidatov, Šon pa se je poslovil s citatom Arnolda Švarcanegra.

Milan je bil naslednji, ki je moral izločiti eno izmed deklet. Dobil je vrtnico in jo podaril Metki …, ki NE gre na Milanovo “kmetijo”. Zlato karto je podelil Majdi, za vse kandidatke pa je pripravil tudi skice za morebitne obleke – dobila jo bo tista, ki bo osvojila Milanovo srce.

Miroslav je zapihal na dušo prav vsem kandidatkam, odločil pa se je za Julijano … in zraven vzel še Joži … Medtem se je trebušna plesalka želela posloviti, a je Tanja prekinila dogajanje in povedala, da gredo prav vse babice v Mirčijevo kočo. Vmes so padali precej spolno navdahnjeni komentarji v stilu “da ti ne bo sline zmanjkalo” … in kar naenkrat se vsi zavedamo, da so tudi naše babice in dedki pokvarjenci.

Kandidatke, ki so prišle osvojit Mitjovo (a se tko sklanja?) srce, so se najprej malo skregale, a je hujši izgred preprečil prav Mitja, ki je začel naštevati imena deklet, ki gredo z njim v Ribnico. To so grafologinja, blondinka iz Ankarana in … Nana se je odpovedala nadaljnjemu sodelovanju! K Mitji(u) gre še kodrolasa (ki to ni) čarovnica.

Zlato karto dobi Nataša iz Ankarana!

___________
Tako – vsi kandidati so izbrani!
In že komaj čakamo jutri, ko bomo videli prve utrinke iz naših šestih kmetij!

Kaj mislite, kje bo največ ljubezni in kje bo ves čas samo “fajt”?


PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here