D.I.L.F.

#koronorija

Že od začetka tele korone imam svoje mnenje o celi zadevi pa sem bil razen ob nekaj trenutkih šibkosti o vsem precej tiho… Tole je pa pač “smešno”… Kaj bo naslednji ukrep? Maske doma? Maske na skretu? Bo Jelko prišel gledat, če serj*m z masko? Bom dobil kazen, če bom brez?
 
Nekateri pa še vedno podpirajo ukrepe. Tudi te najbolj nelogične… Nismo bili pridni, pravijo. Zapiramo šole, biznise… A dojemamo, da bomo izposojenih 10 milijard drago poplačali? A dojemamo, da teh 10 mlrd ni več, mi bomo pa še enkrat vse zaprli? A dojemamo, da je naslednji korak razglasitev epidemije in uvedba vseh diktatorskih ukrepov, ki so jih zakamuflirali v razne zakone, odloke in člene, ki naj bi bili zgolj za naše dobro? A dojemamo, da je vse skupaj še ena farsa kot smo ji bili priča že pred leti?… Samo, da je to rundo malo bolj organizirano vse skupaj.
 
Celo poletje so opozarjali na drugi val… Zapravljali denar za vojsko in policijsko opremo… UKC in intenzivna pa še vedno v porazni pripravljenosti… Važno, da so boni 🤮 Pa prelet vojaških letal 🙄
 
Pa ne zmerjajte me s teoretikom zarot… Tole SE DOGAJA! Ne bi si mogel izmisliti Jelkotovega spreobrnenja, strokovnjaka Kreka in vseh nebuloz, ki so nam jih servirali v zadnje pol leta! Niti v najhujših sanjah si nisem predstavljal, da bomo v 2020 živeli v… Sloveniji takšni, kot je sedaj!
 
Maske na prostem? Šolarji od 5. razreda doma.. (ker mlajši pač ne morejo biti sami doma).. Omejitev na 10 ljudi… Razen v cerkvah, kjer je lahko 500 vernikov…
Logičnost ukrepov je res neverjetna.. In vsi, ki dvomimo smo kreteni, kajne?
 
Mi pa kimamo in se celo kregamo med sabo.. “Za naše dobro je to!”
“Če bi se vsi držali ukrepov, bi bil covid mimo”
 
Aja, pa vlada še vedno pozablja, da na PCR pozitiven NI enako okužen 😲
Noro res!
 
Kaj pa ti misliš o teh Korona ukrepih?
 
PS
A mogoče kdo ve, kaj Švedi delajo medtem?