D.I.L.F.

#komoškičakažensko

Že od nekdaj moški čakajo ženske. Najbrž je že Adam čakal Evo, ko si je pol ure popravljala figove liste in medtem klepetala s kačo.
Ne, ni hec! Ni skrivnost, da so za vse zamude na tem svetu krive ženske. Kamorkoli in kadarkoli se kam odpravljata, se moški “zrihta”, ženska pa se “rihta” in medtem počne 19.134 drugih stvari, ki le še podaljšujejo že tako (pre)dolg proces urejanja.

Vsi tipi točno vemo, kako to deluje.
Sediš na kavču in buljiš nek brezvezen kitajski fuzbal ali kaj še bolj bizarnega, tvoja draga pa se iz garderobne omare dere: “Dragi, kaj boš oblekel? Da te ne bom čakala, piki? No, dej … začni se rihtat … da ne bova spet zamudila.”.
“Mhm, evo … že …” se zadereš v njeno smer in še naprej grickaš čips.
Jasno ti je, da boš oblekel sveže gate, sveže štumfe, prvo majico na vrhu kupa in iste hlače kot vedno. Za to potrebuješ cca. 47 sekund in … “PIKI, BEJŽ SE OBLEČT NO, DA NE BOVA POZNA! SKOREJ SM ŽE!” … točno veš, da jo boš spet čakal.

Preden do konca popi*di, ugasneš TV, streseš drobtine na tla in jih brcneš pod kavč, si obrišeš brado, oblečeš štumfe, gate, majico in hlače, vzameš čevlje iz omare in jih povohaš – dobri so še – jih obuješ in se usedeš na stol v kuhinji.

Petinštirideset minut kasneje prilaufa iz kopalnice in zraven kriči: “Samo še oblečem se!!!”. Ker jo poznaš, vmes narediš generalko stanovanja/skuhaš golaž/greš nazaj gledat fuzbal.
Čez xyz minut pride do kuhinje in vpraša, če si pripravljen. “Da te ne bom čakala…”. Ti si seveda na kavču, kar jo preseneti, saj je bila prepričana, da so njene priprave trajale cca. 10 minut. Najde te (popolno oblečenega) na kavču in namigne, da si ti kriv za vajine večne zamude.

V tem trenutku:
a) se skregata in gresta na žurko ob glasni izmenjavi mnenj o tem, kdo je vsakič kriv, da zamujata
b) se zavedajoč, da ne moreš zmagati, nasmehneš in ji prikimaš (ter ji pod mizo pokažeš sredinca)

_

Je tako? Moški, kaj pravite?
Za ženske mi je nekako jasno, da bodo našle 1001 izgovor (in najbrž celo svojo teorijo za vajine zamude, v kateri si ti glavni krivec), med katerimi je glavni razlog za to, da ženske porabijo “malo” več časa od moških ravno nanašanje make-upa in friziranje. Moški tega ne počnemo in “nimamo pojma, koliko časa to traja”.

… zato sem pred pisanjem tega prispevka poskrbel za VIDEO dokaz, ki bo dokazal, da bi vsaka ženska lahko urejanje zaključila v manj kot pol ure (make-up + oblačenje), ČE vmes ne bi počela milijarde drugih stvari.

JA, sfriziral IN namazal sem se!
… več pa v videu.